מנסיוני, שניהם מצוינים.אני משתמשת בזה לאמבטיות, מעולה! (לא זול בכלל...)
צפה בקובץ המצורף 1723599
הבנתי שמוסטלה גם מצוין, אני רוצה לנסות עכשיו(הוא הרבה יותר זול)
מנסיוני, שניהם מצוינים.אני משתמשת בזה לאמבטיות, מעולה! (לא זול בכלל...)
צפה בקובץ המצורף 1723599
הבנתי שמוסטלה גם מצוין, אני רוצה לנסות עכשיו(הוא הרבה יותר זול)
1עדיף לכבס עם ג'ל כביסהחדשה...
מעיון באשכול הבנתי כמה נקודות עיקריות-
1. לכבס את הבגדים של הילד לבד עם אבקה של תינוקות וללא מרכך.
2. להתמיד במריחת קרם לאחר המקלחת- קניתי בהמלצת הרופאה אווה קרם אבל אני קוראת כאן שזה שורף..
3. על פצעים פתוחים- בפנטן, בייבי או רגיל ?
איך עוד אפשר להקל עליו ? הוא מזיע מאוווווד וכל הפנים מחוספסות מהפצעים והפריחה הזאת...
שלא לדבר על הפצעים הגדולים מהגירודים... וההפרעות בשינה...
כן, זה מאד מצוי באטופיק שממשיך לגרד גם כשלא רואים כלום.טיפול בבפנטן בייבי עוזר מאד לבייבי שלי, אבל למרות שכבר לא רואים כלום במקום (אזור החיתול), הוא ממשיך לגרד.
יכול להיות שמגרד לו למרות שלא רואים יובש או אדמומית?
תודה!כן, זה מאד מצוי באטופיק שממשיך לגרד גם כשלא רואים כלום.
תנסו לשטוף במים את האזור המגרדתודה!
ויש איך לעזור לו, שלא יציק ויגרד?
אם שוטפים במים חובה למרוח אחר כך קרם לחות.תנסו לשטוף במים את האזור המגרד
לא מחייב אני לא שם אחרי זה אבל לי זה לא ממש אטופיק אלא עור רגיש מאוד הדומה אטופיק וזה מה שאני עושה אולי במקרה של אטופיק ממש זה שונהאם שוטפים במים חובה למרוח אחר כך קרם לחות.
לא מחייב אני לא שם אחרי זה אבל לי זה לא ממש אטופיק אלא עור רגיש מאוד הדומה אטופיק וזה מה שאני עושה אולי במקרה של אטופיק ממש זה שונה
את יודעת לעזור לי אולי? תודהאם שוטפים במים חובה למרוח אחר כך קרם לחות.
אין לי מושג.את יודעת לעזור לי אולי? תודה
פרופסור ורד מולכו במרפאה הציבורית בעין כרם- מישהו יודע אם ההמתנה ביום של התור עצמו ממושכת? או שהיא עומדת בזמנים? תודה
נשמע רעיון מעולה.שלום לכולם
אחרי סרטים של נסיונות כושלים של משחות קרמים ומוצרי אמבט עד שמגיעים לדברים הנכונים לכל אחד, יש כ"כ הרבה פתרונות ולכל אחד מתאים משהו אחר, הכספים שמוציאים על זה לא הגיוניים! חשבתי שלפתוח גמח לדוגמיות למוצרים המיועדים לאטופיק יכול להיות פתרון מושלם, יהיה מבחר של קרמים וכו ומי שרוצה להתנסות יקבל קופסאות קטנות עם דוגמיות וכשיגיעו לדבר הנכון יחזירו לגמח את אותו כמות של דוגמיות מאותו תכשיר שקנו, מה אומרות?
השאלה איך יחזירו דוגמית בלי לקנות מוצר שלםשלום לכולם
אחרי סרטים של נסיונות כושלים של משחות קרמים ומוצרי אמבט עד שמגיעים לדברים הנכונים לכל אחד, יש כ"כ הרבה פתרונות ולכל אחד מתאים משהו אחר, הכספים שמוציאים על זה לא הגיוניים! חשבתי שלפתוח גמח לדוגמיות למוצרים המיועדים לאטופיק יכול להיות פתרון מושלם, יהיה מבחר של קרמים וכו ומי שרוצה להתנסות יקבל קופסאות קטנות עם דוגמיות וכשיגיעו לדבר הנכון יחזירו לגמח את אותו כמות של דוגמיות מאותו תכשיר שקנו, מה אומרות?
לא יודעת אני מנסה לפתח ולחשוב על זה, אם היה ליאופציה להעזר בגמח מסוג כזה זה היה טוב מאד!השאלה איך יחזירו דוגמית בלי לקנות מוצר שלם
תפנית לחברות שמייצרות..אולי תנסי בשת"פ עם העמותה לאטופיק.לא יודעת אני מנסה לפתח ולחשוב על זה, אם היה ליאופציה להעזר בגמח מסוג כזה זה היה טוב מאד!
כן אבל דוגמית צריכה להיות כזו שמספיקה לשבועייםחשוב לי לשמוע מכם האם הייתן נעזרות בגמח מסוג כזה? או שרק אני מתלהבת מהרעיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: