זה לא שורף? איפה את שמה , ואיך אני בדיוק מגיעה לים המלח?אני שמה בוץ מים המלח, עוזר כמו קסם
זה לא שורף? איפה את שמה , ואיך אני בדיוק מגיעה לים המלח?אני שמה בוץ מים המלח, עוזר כמו קסם
דבר ראשון חייבת לציין שלבת שלי יש אטופיק ברמה קלה ממש, נקודתי מאד.זה לא שורף? איפה את שמה , ואיך אני בדיוק מגיעה לים המלח?
את יודעת אם זה מתאים גם במצבים לא ממש נקודתיים אלא יותר נרחבים, ואיפה עוד ניתן להשיג וכן שמת עליה או במי האמבט?דבר ראשון חייבת לציין שלבת שלי יש אטופיק ברמה קלה ממש, נקודתי מאד.
קניתי שקית של בוץ בחנות טבע ברחוב יפו בירושלים, אני שמה לה את זה באמבטיה ל10 דקות בערך (פעם היא הייתה עם זה יותר והעור שלה נהיה אדום, אבל עבר מהר, ולא ראיתי שמציק לה)
השיפור הוא מיידי.
זה אמור לעזור אבל אין לי באמת אפשרות להבטיח משהואת יודעת אם זה מתאים גם במצבים לא ממש נקודתיים אלא יותר נרחבים, ואיפה עוד ניתן להשיג וכן שמת עליה או במי האמבט?
הזמנתי דרך האתר.תודה לך
חייבים להזמין מהם? או שיש מקומות שמוכרים את זה
בירושלים
אני יודעת מכלי ראשון על אשפוזים בגלל כניסה לים המלח.בשום פנים ואופן אין להתקרב או לגעת במי הים!!! מגע של מי ים המלח בעור אטופי עלול לגרום לצריבה עד כדי כוויות
האם ניסית גם מריחת חלב אם טרי?מוסיפה את ההתנסות שלי:
בזמן האחרון עשיתי לבת שלי אמבטיות חלב אם וראיתי שיפור משמעותי,
המצב היה כזה שבפעמים הקודמות התדרדר לסטרואידים
ממליצה בחום למי שיכול - לנסות
(אגב, בעקבות כך אני רוצה להכין קרם גוף מחלב אם וסבון מחלב אם)
לא ניסיתי במידה כזאת שאני יכולה לדווח עליההאם ניסית גם מריחת חלב אם טרי?
מתלבטת אם לנסות על הבן שלי, עור מגורה מאד בעיקר בפנים
לפני כ3 שבועות סיימנו עם סטרואידים, אך חוזר בהדרגה
לא רואה שיפור עם בפנטן ודומיו, וחוששת מאד מזיהום חוזר
האם כדאי לנסות? יכול להזיק?
שמעתי על שיער דליליש משהי שלילד שלה יש אטופיק והוא סובל גם מנשירה קלה של השיער?
איך עושים את זה?מוסיפה את ההתנסות שלי:
בזמן האחרון עשיתי לבת שלי אמבטיות חלב אם וראיתי שיפור משמעותי,
המצב היה כזה שבפעמים הקודמות התדרדר לסטרואידים
ממליצה בחום למי שיכול - לנסות
(אגב, בעקבות כך אני רוצה להכין קרם גוף מחלב אם וסבון מחלב אם)
ממלאים אמבטיה ומוסיפים חלב שאובאיך עושים את זה?
מה זה אמבטיית חלב?
להפסיק לחסן לבדוק את המערכת החיסונית שנפגעה... אמבטיות עם גרב/חיתול שיש בתוכו שיבולת שועל וזה מפריש כמו חלב שהוא מעולה לגוף. סבון טבעי של מיכל סבון טבעי לילדים. בלי תכשירים עם בישום, ללא מרכך כביסה בבגדים. רפואה שלמהראיתי שהיו כבר כמה אשכולות על הנושא, אבל זה היה יותר לגבי ילדים ואני מחפשת דרכי טיפול לתינוק קטן, בן ארבעה חודשים.
סבל מקשקשים בקרקפת, פריחה בלחיים ודלקת בכל הקפלים בגוף, מרחתי לו משחה עם סטרואידים (בטא קורטן ג'י) והמצב ממש השתפר אבל לא עבר לגמרי,
כרגע עברנו לאלוקום (בלי אנטיביוטיקה) , אבל אני מחפשת משהו שטוב לתחזוקה יומיומית.
עד עכשיו גם מה שעזר - אחרי כמה ימים בלי המשחה הכול פשוט חזר....
אני משתמשת בסבון לאמבטיה של מוסטלה+ שמפו של מוסטלה, קרם לחות- דרמסילק,
אבל אני לא רואה שזה ממש עוזר, אם מפסיקים את המשחות החזקות (סטרואידים)
שוב נהיית אדמימות בקפלים...
יש למישהו ניסיון בנושא? מה עוד יכול לעזור בלי סטרואידים וקורטיזון?
אשמח מאד לעזרה!
א איזה מדינה זו והאם יש משלוחים לישראלאפשר להכניס שקית עם שיבולת שועל חי לאמבטיה בשקית עם חור קטן, [ערכתי את ההודעה והוספתי פרטים.0
מנסיון נוסף של 2 גיסות!! ה-AVEENO עזר להם ואחת מהם ממש הפסיקה לגמרי קורטיזונים.
יש מוצר זול שעולה 7$ :
ויש את היקר יותר למקרים יותר קשים.
מאד חשוב לדעת שחוץ מתכשיר רחצה מתאים צריך גם למרוח קרם לחות אחרי האמבטיה.א איזה מדינה זו והאם יש משלוחים לישראל
ב הבת שלי בת 5 רק מוסטלה עזר לבנתיים , ( אמול עזר בערך וזה מדאי שמן ולא שמפו ) היא לא אובחנה באטופיק לעת עתה , ( ייתכן שהרופאה שוגה ) האם מה שאת מביאה יוכל להחליף את המוסטלה היקר , כלומר האם את ניסית גם את המוסטלה וגם את זה - תודה מראש
1. נכון, חשוב מאד.חדשה...
מעיון באשכול הבנתי כמה נקודות עיקריות-
1. לכבס את הבגדים של הילד לבד עם אבקה של תינוקות וללא מרכך.
2. להתמיד במריחת קרם לאחר המקלחת- קניתי בהמלצת הרופאה אווה קרם אבל אני קוראת כאן שזה שורף..
3. על פצעים פתוחים- בפנטן, בייבי או רגיל ?
איך עוד אפשר להקל עליו ? הוא מזיע מאוווווד וכל הפנים מחוספסות מהפצעים והפריחה הזאת...
שלא לדבר על הפצעים הגדולים מהגירודים... וההפרעות בשינה...
אני משתמשת בזה לאמבטיות, מעולה! (לא זול בכלל...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: