עניין של התאמה אישית.מה עדיף ליפיקאר או לקטופיל?
כמובן אזכיר שוב שמי שאלרגי לחלב לא משתמש בלקטופיל.
עניין של התאמה אישית.מה עדיף ליפיקאר או לקטופיל?
מקפיצה (בטח התינוק שלך כבר עושה חלאקהאני פתחתי את האשכול הזה לפני 5 חודשים מיואשת לגמרי עם תינוק בן 4 חודשים מתגרד , אדום, עם דלקות בקפלים וקשקשים בקרקפת, בוכה כל היום וממש לא רגוע.
היום ב"ה המצב ממש השתפר, חיצונית לא רואים עליו כלום, הדלקות עברו לגמרי והוא נהיה הרבה יותר רגוע.
מה עשיתי?
ניסיתי כמעט כל מה שכתבו כאן....
שמנים/ שיבולת שועל/קירור משחות למיניהן
בסופו של דבר מה שעזר:
שימוש קבוע יומיומי בקרם גוף לקטופיל, אבקת כביסה עדינה, אלוקום מיד כשמתחיל להתפתח מוקד קצת אדום.....
(קורה בעיקר מאחורי האוזניים ובצוואר)
שמן רחצה של ליפיקאר (גם מוסטלה היה טוב)
לקרקפת עזר רק בטא קורטן ג'י. שום דבר אחר לא הועיל.
אני הפחתתי צריכת מוצרי חלב - הוא יונק...
לפריחה קלה / אדמומית ממש קלה - בייבי פסטה
גם העובדה שהוא התחיל לזחול ולזוז עזרה כי הגוף שלו נהיה הרבה יותר מאוורר (מרים ראש, פותח ידיים..)
טיפים שלמדתי-
לא לתת לו להזיע בשום אופן
לא להתפתות אפילו חד פעמי לוותר על הקרם/ האבקת כביסה או השמפו המיוחדים. (ניסיתי פעם כשנגמר לי והתוצאות מיד ניכרו בשטח.....)
תינוקות קטנים ששמים להם גרביים על הידיים שלא יגרדו - חובה להוריד אותם לזמנים קבועים, לבן שלי לקח זמן עד שהתחיל להשתמש בידיים (לתפוס / להושיט)
כיום ב"ה הדלקות הנוראיות האלו ממש עברו וגם הקילופים בקרקפת.
מה שכן נשאר -
הוא מאד מתגרד באיזור העיניים , האוזניים ולפעמים גם בקרקפת למרות שאני לא רואה כלום.
אין פריחה וגם לא אדמימות אבל עדיין הוא מתגרד הרבה ומתעורר מזה בלילה.
ניסיתי כבר הרבה דברים ולא מצאתי פיתרון, כל המשחות שעזרו בשאר הגוף - באיזור העיניים לא השפיעו..
כל פעם שהוא מתעורר - מתחיל טקס גירודים של 2 דקות וגם כשהוא הולך לישון.
שמתי לב שהשעות שקשות לו בעיקר זה הערב והלילה, לא ככ הבנתי מה ההבדל אבל המציאות היא שביום הוא הרבה יותר רגוע וכמעט לא נוגע בפנים...
תודה רבה רבה לכל מי שעזרה וסייעה!!!
ואם יש למישהי רעיון מה עושים לגבי הגירוד בפנים -עיניים ואוזניים (מפחיד אותי למרוח לו משחות חזקות כי הוא נוגע ויכול להכניס לעיניים) אני אשמח מאד!!
הגשת את הבקשה לבד או דרך חברה כלשהיא?הגשתי בקשה לוועדה רפואית וקיבלתי 50% נכות לילד.
לקח לי המון זמן לשלוח, כי מי ששאלתי אמרו לי שלא מקבים על זה, למרות שהילד מאד מאד סובל, וגורם לעצמו נזקים בכך שהוא לא מצליח לעצור בעצמו מלגרד את עצמו עד זוב דם.
ואני תמהה איך יתכן שיש אלרגיות פשוטות שלא מזיקות ולא נתקלים בהם כמעט, עד כדי כך שמישהי אמרה לי שמקבלת קצבה על פעם אחת בלבד(!) שהילד קיבל אדמומיות במעון, ולא חזר לו מאז אבל אצל רופא אלרגיה אובחנה אלרגיה לביצים ונתן גם מרשם לאפיפן. אז למה ילד שכל כך סובל זה לא ברור מאליו שמגיע לו?
תוכלי לשתף בתהליך??הגשתי בקשה לוועדה רפואית וקיבלתי 50% נכות לילד.
הגשתי דרך חברה שלקחה לי 10%, אבל אני יכולה להגיד לך מה בדיוק הם הגישו.הגשת את הבקשה לבד או דרך חברה כלשהיא?
כי עכשיו אני בתהליך כזה, הגשתי דרך חברה (שלוקחת אחוזים גבוהים מאד...) כי הבנתי שקשה להשיג לבד קצבה לאטופיק
התינוק שלי כבר עשה חלאקה מזמן....מקפיצה (בטח התינוק שלך כבר עושה חלאקה
פשוט קראתי תיאור 1/1 של הבייבי שלי.
סבל נוראי. היא מתעוררת ומתגרדת כמו שכתבת בעיקר בערבים ובלילות.
לא רגועה..
וגם אני מתחבטת מה לעשות באזור העיניים, שם היא הכי משפשפת.
אני ממש חסרת אונים.
מה עם הילד שלך היום? עדיין סובל? יש לך משהו להוסיף לי?
ממש מעניין,היה רופא שאמר לי שזה לא חיצוני - סביב העין אלא סוג של אלרגיה שמצריכה טיפות עיניים
דלקת עיניים אביבית - סוג של דלקת אלרגית שהיא כמו אטופיק אבל בתוך העיניים.האחרונה,
כן זוכרת שלגירוד בעיניים חיפשתי פיתרון הרבה זמן
ואחרי כמה חודשים זה פשוט חלף.
היה רופא שאמר לי שזה לא חיצוני - סביב העין אלא סוג של אלרגיה שמצריכה טיפות עיניים
אבל זה היה כשהגירודים כמעט חלפו אז לא ניסיתי.
יש לך שמות של משחות?כשזה רק סביב העיניים מספיק משחות מתאימות.
בראש ובראשונה ויטAפוס, משחת ויטמין A - כמובן ללא מרשם רופא.יש לך שמות של משחות?
מטופלים אצל רופא עור?אני האמת כבר מיואשת הילד שלי מתוק בן שנה וחצי בוכה בלילות מגרודים,
ניסיתי ליפקאר , אמול , לקטופיל, וכלום לא עוזר,
מה עוד אפשר אני מורחת לו משחות קרמים ....., ניסיתי להמנע מחלבי בקיצור ניסיתי המון אשמח לעזרתה מכאלה עם נסיון מה עוד אפשר, וגם שכחתי לציין כמובן טיפות פנסטיל וסירופ בשם לורתרים, אבל תכל'ס בינתיים אין שפור לצערי, מי יכולה לעזור לי??????
כן וכל פעם נותנים לי עוד משחות כמו פוליקוטן טרידרם וטבע קוטן אפלומיצין ועוד ומשום מה זה לא עוברמטופלים אצל רופא עור?
בהתפרצות הוא צריך טיפול רפואי,לא קרמים..
אני האמת כבר מיואשת הילד שלי מתוק בן שנה וחצי בוכה בלילות מגרודים,
מה עוד אפשר אני מורחת לו משחות קרמים ....., ניסיתי להמנע מחלבי בקיצור ניסיתי המון אשמח לעזרתה מכאלה עם נסיון מה עוד אפשר, וגם שכחתי לציין כמובן טיפות פנסטיל וסירופ בשם לורתרים, אבל תכל'ס בינתיים אין שפור לצערי, מי יכולה לעזור לי??????
נשמע כמו אטופיק קשה...כן וכל פעם נותנים לי עוד משחות כמו פוליקוטן טרידרם וטבע קוטן אפלומיצין ועוד ומשום מה זה לא עובר
איי איזה קשה לקרוא את זה.אני האמת כבר מיואשת הילד שלי מתוק בן שנה וחצי בוכה בלילות מגרודים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: