ווילי וונקה
משתמש מקצוען
היה כתוב פה בפורום שיש במשחה הזו סטרואידיםרציתי להוסיף שלפני תקופה מרחתי לו משחה של ד"ר וולדמן וקרם ליפיקאר והכל עבר פלאים אבל משום מה זה חזר לו,
(ובמשחה של ד"ר וולדמן אין קורטיזון וסטרואידים) ועכשיו זה חזר ובגדול
היה כתוב פה בפורום שיש במשחה הזו סטרואידיםרציתי להוסיף שלפני תקופה מרחתי לו משחה של ד"ר וולדמן וקרם ליפיקאר והכל עבר פלאים אבל משום מה זה חזר לו,
ממליצה מאוד על סבון טיפולי של חברת לבנדר- אם הם עדיין מוכרים אותו.. רכשתי מהם לפני מס' שנים, וזה עזר לבן שלי מאוד.אני האמת כבר מיואשת הילד שלי מתוק בן שנה וחצי בוכה בלילות מגרודים,
ניסיתי ליפקאר , אמול , לקטופיל, וכלום לא עוזר,
מה עוד אפשר אני מורחת לו משחות קרמים ....., ניסיתי להמנע מחלבי בקיצור ניסיתי המון אשמח לעזרתה מכאלה עם נסיון מה עוד אפשר, וגם שכחתי לציין כמובן טיפות פנסטיל וסירופ בשם לורתרים, אבל תכל'ס בינתיים אין שפור לצערי, מי יכולה לעזור לי??????
אני ממליצה מאד לחפש טריגרים, אבל לא דרך אלקטרודות, ביקום וכאלה. חוסר האחריות של 'מטפלים' מסוג זה גרם וגורם נזקים של ממש.אני ממליצה לבדוק חוץ מקרמים מה גורם להתפרצות. אולי זה אלרגיה למשהו מסוים. לא דווקא חלב.גיסי בדק באלקטרודות ויצא שהוא אלרגי לקיווי ואגוזים. וזה גרם לו להתפרצות.
יש סטרואידים, במינון מבוקר.רציתי להוסיף שלפני תקופה מרחתי לו משחה של ד"ר וולדמן וקרם ליפיקאר והכל עבר פלאים אבל משום מה זה חזר לו,
פרוביוטיקה נחשבת למסייעת לאטופיק ומומלצת גם על ידי הרפואה הקונבנציונלית, אבל הם נותנים הסבר אחר.שמעתי גם מהומיאופת, ועוד כאלה שעוסקיפ ברפואה טבעית, שבעיות עור כאלו קשורות לחולשה במערכת העיכול.
אצל 2 ילדים שלי האטופיק כמעט נעלם לאחר תקופה של חיזוק מערכת העיכול, בעיקר ע"י נטילת פרוביוטיקה.
למה לחכות למוגלה?אם יש מוגלה לשים סבון ספטאדין מחטא באמבטיה, מאד עוזר (אפילו יותר מאקנומיקה) ואפשר גם לתת אנטיביוטיקה
משום שזה אטופיק, לכן זה חזר לורציתי להוסיף שלפני תקופה מרחתי לו משחה של ד"ר וולדמן וקרם ליפיקאר והכל עבר פלאים אבל משום מה זה חזר לו,
אני בדקתי מול הרופא שרוקח א התרופה והוא אמר שאיןהיה כתוב פה בפורום שיש במשחה הזו סטרואידים
היא מקבלת רק בהדסה?נשמע כמו אטופיק קשה...
השאלה אצל איזה רופא עור מטפלים, ישנם רופאי עור שמתמחים במיוחד באטופיק לילדים, יש ככ הרבה מה לעשות מעבר למשחות קורטיזון וכדו' ולגבי קרם לחות, הוא טוב בעיקר לתחזוקה.
צריך ללכת לרופא עור מומחה בתחום ולהקפיד על ביקורות פעם בכמה חודשים לפי הצורך.
לי ידוע על פרופ' ורד מולכו בהדסה ע"כ אבל יש כאן בפורום המלצות על רופאי עור מעולים נוספים, וגם אפשר להתיעץ עם עמותת 'קומי עורי'.
אני האמת כבר מיואשת הילד שלי מתוק בן שנה וחצי בוכה בלילות מגרודים,
ניסיתי ליפקאר , אמול , לקטופיל, וכלום לא עוזר,
מה עוד אפשר אני מורחת לו משחות קרמים ....., ניסיתי להמנע מחלבי בקיצור ניסיתי המון אשמח לעזרתה מכאלה עם נסיון מה עוד אפשר, וגם שכחתי לציין כמובן טיפות פנסטיל וסירופ בשם לורתרים, אבל תכל'ס בינתיים אין שפור לצערי, מי יכולה לעזור לי??????
שמתי לו פעם את המשחה שלהם והוא שאג זה שורף נורא,הי, משחות מכל סוג שהוא של רופאים קונבנציונאליים, גם אם מועילות-פוגעות במקום אחר, וחבל (הגוף של הילד שלך לא שקוף ולכן לא תוכלי לראות במה זה פגע ח"ו)
חשוב להדגיש שאין לי ידע רפואי, רק לומדת כל הזמן על בריאות.
הקב"ה ברא את הגוף כך שיש לו שאיפה לרפא את עצמו, וכשיש משהו חיצוני שמתפרץ על העור זה מצביע על רעלים בתוך הגוף (אפילו על תינו ק שרק נולד, כי הרבה פעמים ההורים מורישים לו רקמות פגומות)
ממליצה לך לבדוק:
הילד שלך נושם אוויר נקי? אין פחי אשפה מתחת לחלון היכן שישן?
האם בגן יש יותר מדי ילדים יחסית למטר מרובע?
האם הוא אוכל לפחות ירק אחד ביום (ירק=ירוק, למשל מלפפון או חצי ממנו)
האם הוא שותה מים בכמות מספקת?
מהי כמות הסוכר שהוא צורך?
האם אוכל יותר אוכל בסיסי או חומצי (בסיסי- ירקות, פירות, קטניות. חומצי- אוכל מתועש, אוכל טבעי חומצי כמו עגבנייה וכו')?
אלרגיה למשהו?
ממליצה מאד מאד על המשקה של פוראוור על הבוקר (ככל שישתה יותר-יותר טוב!), עד שהעניינים יתבהרו ותוכלי לחשוב בצלילות, זה ממש מתסכל! המשקה שלהם מנקה את הגוף מבפנים ועושה מהפך, באותו זמן שהגוף עדיין מקבל את הרעלים (במידה ולא נמצא המקור).
המשקה והמשחה שלהם אלו פרופוליס מעולה, וסייעה לי רבות באופן אישי.
תוכלי למצא משווקת בכל חור אפשרי בקרבת מגורייך...
רפואה שלימה
לפי התיאוריה שלך, אם אני ובעלי ישנים באותו חדר, אוכלים את אותו אוכל ושותים את אותם מים, אז שנינו אמורים להיות באותו מצבהי, משחות מכל סוג שהוא של רופאים קונבנציונאליים, גם אם מועילות-פוגעות במקום אחר, וחבל (הגוף של הילד שלך לא שקוף ולכן לא תוכלי לראות במה זה פגע ח"ו)
חשוב להדגיש שאין לי ידע רפואי, רק לומדת כל הזמן על בריאות.
הקב"ה ברא את הגוף כך שיש לו שאיפה לרפא את עצמו, וכשיש משהו חיצוני שמתפרץ על העור זה מצביע על רעלים בתוך הגוף (אפילו על תינו ק שרק נולד, כי הרבה פעמים ההורים מורישים לו רקמות פגומות)
ממליצה לך לבדוק:
הילד שלך נושם אוויר נקי? אין פחי אשפה מתחת לחלון היכן שישן?
האם בגן יש יותר מדי ילדים יחסית למטר מרובע?
האם הוא אוכל לפחות ירק אחד ביום (ירק=ירוק, למשל מלפפון או חצי ממנו)
האם הוא שותה מים בכמות מספקת?
מהי כמות הסוכר שהוא צורך?
האם אוכל יותר אוכל בסיסי או חומצי (בסיסי- ירקות, פירות, קטניות. חומצי- אוכל מתועש, אוכל טבעי חומצי כמו עגבנייה וכו')?
אלרגיה למשהו?
זה שטות מוחלטתמשחות מכל סוג שהוא של רופאים קונבנציונאליים, גם אם מועילות-פוגעות במקום אחר
הי, חבל להתייחס בזלזול... לא משנה אם את לומדת משהו חדש ונראה לך מוזר.לפי התיאוריה שלך, אם אני ובעלי ישנים באותו חדר, אוכלים את אותו אוכל ושותים את אותם מים, אז שנינו אמורים להיות באותו מצב
במציאות, לי יש אטופיק דרמטיטיס ולבעלי לא, למה לדעתך?
להגיד
זה שטות מוחלטת
במשחות הקונבנציונאליות בוודאי הושקעו יותר שנות מחקר מאשר במוצרים לא קונבנציונאליים
ואת בעצם כורתת את הענף שעליו את יושבת, כי אפשר להגיד את אותו משפט בדיוק גם על תכשירים אלטרנטיביים
סליחה על הזלזולהי, חבל להתייחס בזלזול... לא משנה אם את לומדת משהו חדש ונראה לך מוזר.
את ובעלך אנשים שונים, וכשם שפניהם שונים וכו', כך גם כל גוף מגיב אחרת לאותו המצב ממש.
אגב מאחורי כל מוצר קונבנציונאלי בוודאי עומדים שנות מחקר, וגם מידע מקודם בגוגל עם המון כסף, ודי למבין.
לפני תגובה שווה לבדוק.
משתתפת בצערך על האטופיק.
אני יודעת בוודאות מתקופת עבודתי בעמותה לאטופיק שיש.אני בדקתי מול הרופא שרוקח את התרופה והוא אמר שאין
מצטרפת אלייך.סליחה על הזלזול
אבל כן, תגובות חד משמעיות כמו "משחות מכל סוג שהוא של רופאים קונבנציונאליים, גם אם מועילות-פוגעות במקום אחר" גורמות לי להגיב בזלזול.
אהה. ומה רוצים מרפאים אלטרנטיביים?ברור שחברות תרופות רוצות להרוויח כסף
על גופך ובשרך תעשי מה שאת רוצה.המשחה אכן תשרוף לו. אבל אחרי כמה דק' זה יירגע וייטיב עמו.
אכן, השתמשתי בזה על גופי ובשרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: