הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
אין כמו ה4 בעינייבישלתי לאחורנה פעמים בשר מספר 4
פעם אחת יצא מטורף והבפעם השניה פחות
בדקתי וזה היה תלוי בטריות של הבשר!
לא שומני, מרקם מצויין, מבין הנתחים שניסיתי הוא לוקח בגדול
אין כמו ה4 בעינייבישלתי לאחורנה פעמים בשר מספר 4
פעם אחת יצא מטורף והבפעם השניה פחות
בדקתי וזה היה תלוי בטריות של הבשר!
מי קונה קוביותתתאחחח... פעם קנינו בטעות קוביות( 8)
ולקחתי תכיוון ממש מהמתכון הזה....
לא נצמדתי לזה ממש אבל לתהליך בגדול
יצא נראלי הכי קשה אי פעם.( אחחח, ועוד היו אורחים... )
אם רוצים חיתוך טוב לקרר טוב עדיף ללילהכל חלק שעשינו בצורה הזו יוצא ספוג בטעמים וטעים מאוד
להכין מרינדה של מיץ תפוזים .פלפל שחור .רוטב סויה וכל מה שבא לכם להוסיף עדיף כמה שעות טובות אפילו לילה
עוטפים בנילון נצמד את הנתח עם עשבי תבול
שום ומרינדה
צורבים את הנתח מכל הצדדים מוציאים ומטגנים קלות בשמן בצל שום גזר קישוא
מחזירים את הבשר עם המרינדה ועשבי תיבול
מוסיפים או יין לבן או בירה לבנה ומים שינסה יותר מחצי את הבשר
ובישול כ 3 שעות
זה נראה יותר מסובך אבל כשתופסים את הכיוון זה לא כזה סיפור
אם רוצים חיתוך טוב מקררים את הנתח אפילו לילהכל חלק שעשינו בצורה הזו יוצא ספוג בטעמים וטעים מאוד
להכין מרינדה של מיץ תפוזים .פלפל שחור .רוטב סויה וכל מה שבא לכם להוסיף עדיף כמה שעות טובות אפילו לילה
עוטפים בנילון נצמד את הנתח עם עשבי תבול
שום ומרינדה
צורבים את הנתח מכל הצדדים מוציאים ומטגנים קלות בשמן בצל שום גזר קישוא
מחזירים את הבשר עם המרינדה ועשבי תיבול
מוסיפים או יין לבן או בירה לבנה ומים שינסה יותר מחצי את הבשר
ובישול כ 3 שעות
זה נראה יותר מסובך אבל כשתופסים את הכיוון זה לא כזה סיפור
בהצלחה! ספרי איך יצא.ההוא בתנור נשמע פצצה. הולכת לנסות פעם הבאה.
ואין מצב שבסוף יקרה בישול יתר? וזה יתקשה ויתיבש? כי קורה שזה מתרכך לאט לאט, אני ממשיכה לבשל כמובן עם מספיק מים,מי קונה קוביותתת
בגדול, כל עוד מזלג שננעץ בבשר - לא נשלף בקלילות - תמשיכי לבשל ולהוסיף מים רותחים לפי הצורך עד שהעקשן יתרכך.
אל תקני בשר מעובד!
(קנית את הגולש קוביות? )
ואין מצב שבסוף יקרה בישול יתר? וזה יתקשה ויתיבש? כי קורה שזה מתרכך לאט לאט, אני ממשיכה לבשל כמובן עם מספיק מים,
ובאיזשהו שלב הוא מתקשה חזרה.
ממממ..לא זוכרת בברור מה זה היה, זכור לי מספר 8 חתוך לקוביות, של הקר. לא זוכרת יותר מזה
הכי חשוב באיזה סוג בשר את משתמשת (לא המספר)
ברור שיש סוגיםמה הכוונה סוג בשר? יש סוגים שהאיכות יותר טובה? של מי?
דוקא יש לי כזה.. ננסה..הכי חשוב באיזה סוג בשר את משתמשת (לא המספר)
הסיר שבקישור עושה לי ניסים ונפלאות עם בשר מכל סוג
בשרי - הבשר הזה שאנחנו אוכלים
תמיד אני אוהב לחקור מה נכנס לנו לפה.. בארץ כולנו יודעים שלכל נתח בשר בקר יש שם וגם מספר מפעם לפעם אני בחו"ל וכשאני מבקש מנת בשר במסעדה או זורק מספר אצל הקצב אני נתקל בחוסר הבנה זה הבורות שלי או שזה החנונים החוצניקים שלא מבינים כלום ? :) ואולי לפרות של החוצניקים יש מבנה גוף אחר ולכן יש להם חלקים...www.prog.co.il
מענין!בשר מס 8 צריך מאד מזל איתו כדי ליפול על נתח טוב, גם 4 ו6 כך מבחינתי.
בגדול המלצות: נתח טרי(אם התקציב מאפשר, אבל גם קפוא זה בסדר) לא מעובד-חובה,
מבחינתי נתח שאי אפשר ליפול איתו זה 5, פשוט לא מתפקשש בשום צורה
לפרוסות בסיר: צורבים בשמן את הנתח מכל הצדדים, מוסיפים פלפל אנגלי עלי דפנה גזר ובצל חתוך גדול. מכסים במים רותחים ומבשלים בערך 3 שעות. (הופכים מידי פעם)
מקררים לילה במקרר, למחרת פורסים בסכין חדה לפרוסות יפות, מכינים רוטב ומבשלים את הפרוסות עוד כשעה שעה וחצי
*מומלץ להשתמש במים של הציר שבו בישלנו את הבשר,מסוננים
לבשר בתנור יש לי גם מתכון מצוין. אם תרצי תכתבי.
5 מעולה!!!אולי באמת נעבור ל5.
כמובן שאין להשוות בין בשר קפוא מהסופר, לבשר טרי ואיכותי מקצבייה איכותית.ברור שיש סוגים
יש מומחים לתחום (אני רק יודע לא מייבין..)
קפוא
קפוא מעובד
מיושן
טרי בכאילו
טרי באמת
לכל אחד מהסוגים יש יתרונות וחסרונות הכל שאלה של תקציב ויכולות בישול
אני יכול לפרט על כל סוג אבל זה לא ליום שישי בצהרים, בהזדמנות בל''נד
לא הייתי חותם על זה..כמובן שאין להשוות בין בשר קפוא מהסופר, לבשר טרי ואיכותי מקצבייה איכותית.
את מכניסה את הגוש הקפוא למים בתוך שקית אטומה, או בלי שקית בכלל?אולי ההפשרה לא טובה?
אני מכניסה את הגוש הקפוא לתוך קערה עם מים, שיהיה מהר.. אולי זה פוגע בבשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: