משתמשת במתכון של @חמג מלפני כמה שנים + טיפ של אביגיל מייזליק, בנתחים 2/3/4 (תלוי במבצעים של המכירה...)
יוצא מעולה ממש! עבר מבחן של כמה דודים 'מבינים'
לטגן טבעות בצל עד להזהבה
להוסיף 3/4 שיני שום
לערבב לבפנים כפית חרדל
להכינס את הבשר מחולק לכמה חלקים - 'לסגור' מכל הצדדים. (כלומר שיהיה נראה מבושל מכל צד)
להוסיף הרבה דבש (בערך 2 כפות גדושות) מלח פלפל סוכר.
להנמיך הכי שאפשר ולסגור עם מכסה.
לא להוסיף מים/יין!
לבשל בערך 3 שעות, להפוך כל חצי שעה פלוס מינוס.
בחצי שעה האחרונה - להוסיף כוס יין עם 1/2 כפית סודה לשתייה.
אפשר גם לוותר על היין ולהוסיף את הסודה לשתייה ישירות לרוטב.
יוצא רך רך וטעים ממש והרבה רוטב.
יוצא מעולה ממש! עבר מבחן של כמה דודים 'מבינים'
לטגן טבעות בצל עד להזהבה
להוסיף 3/4 שיני שום
לערבב לבפנים כפית חרדל
להכינס את הבשר מחולק לכמה חלקים - 'לסגור' מכל הצדדים. (כלומר שיהיה נראה מבושל מכל צד)
להוסיף הרבה דבש (בערך 2 כפות גדושות) מלח פלפל סוכר.
להנמיך הכי שאפשר ולסגור עם מכסה.
לא להוסיף מים/יין!
לבשל בערך 3 שעות, להפוך כל חצי שעה פלוס מינוס.
בחצי שעה האחרונה - להוסיף כוס יין עם 1/2 כפית סודה לשתייה.
אפשר גם לוותר על היין ולהוסיף את הסודה לשתייה ישירות לרוטב.
יוצא רך רך וטעים ממש והרבה רוטב.