אההעל שויץ בזמן מלחמת העולם השניה
ועל משפחת שטרן שעזרו ליהודים להיכנס
נכון
תודה
אההעל שויץ בזמן מלחמת העולם השניה
ועל משפחת שטרן שעזרו ליהודים להיכנס
דווקא אני נהנתי מזה שהמפיקה "ירוקה"...ראשית - מאחלת לך להקים בית נאמן בישראל.
גם אני התאכזבתי קצת מאיראן 3.
אומנם הטריילר גירה בטירוף אבל ראו שהמפיקה עדיין ירוקה בעניין סרטים.
גם המסר היה חלש במיוחד. לא אהבתי שזה חוזר על עצמו כמו הסרט אש באויר-
בסוף היהודיות ניצלו פחות או יותר או דבר.
זה לא כמו הסרטים של טלי אברהמי שחודרים לעצמות בעוצמה שלהם.
אני לא חושבת כך בכלל, ובטוחה שהרבה כמוני מעדיפות בהחלט את המפיקות הותיקות (כל אחת והסגנון אליו היא מתחברת) ובטוחה שכולן מחכות לסרט חדש של א. בראך, לדוגמא... שאגב היתה מקצועית מהרגע הראשון...דווקא אני נהנתי מזה שהמפיקה "ירוקה"...
לאחרונה אני מרגישה בסרטים, שהמפיקות הגדולות, אלו שקנו את שמן (וביושר אמנם..)- קצת שחררו. שחררו מבחינת המקצועיות, הצילום, הפאנצ', התלבושות, אפילו האיפור והלבוש של השחקניות שנראה זוועה...
לכן מראש, המלצתי לחברותי ללכת לסרט איראן 3, כי מפיקה ירוקה תעשה הכל- הכל! כדי לכבד את הקהל שמגיע לצפות.
אם זה הצילום הכי טוב שיש, העריכה שהיתה וואו.. הדברים שעמדו כמו שצריך..
אז נכון. יש לי אי אלו הערות לגבי התסריט למשל, הטון הילדותי שהשתרבב מידי פעם לסצנות, הסוף שהיה דיי אנמי וצפוי (ציפיתי לראות את המפקדת והיהודיות נפגשות פיזית למשל. המתח של הקהל דרש את זה.. ובסופו של דבר זה לא קרה.. מה שהשאיר את כולנו קצת מאוכזבות..)
אבל בגדול, הסרט היה מושקע בכל קנה מידה, וזה הדבר שאהבתי! אנחנו לא ציבור, סליחה שאני אומרת.. דפוק, או לא מבין. אנחנו ציבור שמבין ורוצה לראות מקצועיות בעיינים והפקה מוקפדת שמצדיקה את המחיר ששילמנו (מה שכבר פחות רואים בסרטים האחרים..)
אני לא רוצה ללכלך חלילה, בכלל לא! כי יש פוטנציאל והכל... אבל אולי זאת ההזדמנות שלי להגיד משהו כדי שהמפיקות של "אחרי הסוף" תקחנה לצומת ליבן...
יש תחושה, לי היתה כזו בכל אופן... שמישהו הרגיש שהפקות סרטים זה דבר שהפך להיות להיט, טרנדי, רווחי.. מה לא... והציבור שלנו ברובו קונה את זה.. קונה שחקניות אוויליות שצווחות כמו אני לא יודעת מה.. קונה סאונד לקוי או דיבוב שלא במקומו בכלל (מלכתחילה) או תלבושות לא מוקפדות מספיק, או צילום לקוי...
וזה חבל.
70 ש"ח זה המון לסרט, חבל לתעתע את העיינים של הקהל בהפקה שנראת "הצעקה האחרונה" אבל במגרש השני למשל, היא תחשב כמשהו שחייב ליטוש דחוף,
ולא מתכוונת להשוות, בכלל לא. אבל כן חשוב לשים לב לפרטים האלה... ממליצה לפעם הבאה..
ומעריכה מאוד מאוד את ההשקעה של כל "הירוקות".. הציבור צריך אתכן!
תודה בשמי!
עלה אצלכם 25 שקל סרט??????????????????אביטל,
שאלת לגבי נתיבות וענינו לך כבר בתחילת היום שהסרט הוקרן בנתיבות ביום ראשון
זו המודעה שהתפרסמה בעיר
חחח תודה לקח לי שניה להבין למה את מאחלת את זהראשית - מאחלת לך להקים בית נאמן בישראל.
גם אני התאכזבתי קצת מאיראן 3.
אומנם הטריילר גירה בטירוף אבל ראו שהמפיקה עדיין ירוקה בעניין סרטים.
גם המסר היה חלש במיוחד. לא אהבתי שזה חוזר על עצמו כמו הסרט אש באויר-
בסוף היהודיות ניצלו פחות או יותר או דבר.
זה לא כמו הסרטים של טלי אברהמי שחודרים לעצמות בעוצמה שלהם.
הקודם של טלי אברהמי היה מזמן מזמן, לא?חחח תודה לקח לי שניה להבין למה את מאחלת את זה
ולגבי טלי אברהמי נו מה את רוצה זו ליגה אחרת!
אניא אישית פחות אוהבת סרטים חרדים בגלל הקיציות הנוראית שלהם לאורך כל העלילה עד להפי אנד המושלם
בקטע הזה טלי אברהמי עושה קולנוע חרדי שונה ומעולה ברמות!
מחכה מאוד לסרט הבא שלה בתקוה שהוא לא יהיה כמו הקודם כי הוא לא היה משהו בכללל
זה צולם באזרביזאןלדעתי , זה צולם בגיאורגיה ...
לשם שיוני ולפני זה עלה קטן נראלי,הקודם של טלי אברהמי היה מזמן מזמן, לא?
מה הוא היה עצם?
עם*מה אם התשובות??
גם לי צרם הנימה המזלזלתתודה על התשובות.
רק חבל שזה בנימה מזלזלת.
להאכיל בכפית- חייבים לתקוע את זה בכל משפט???
הציבור ברובו לא מטומטם, וזה שהמפיקות אוכלות את התסריט שנתיים ויודעות בו כל פרט, לא מחייב המציאות שאשה יושבת לראשונה במשך שעתיים חייבת להבין את כל הפרטים מאחורי הקלעים בלי להאכיל בכפית.
ואוו, גם לי היה ממש קשה לקרוא את התשובהגם לי צרם הנימה המזלזלת
כביכול מי שמבקשת תשובות הסרט היה לא לרמתה ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: