תמיד לא ברור לי למה לא שמים את כל הכיתוב בראש המסך??והיו כתובות מילים למטה,
תמיד לא ברור לי למה לא שמים את כל הכיתוב בראש המסך??והיו כתובות מילים למטה,
אין להם טריילרים, וגם לא יהיה...למישהי יש את הטריילר של להפוך את העולם או אחרי הסוף?
זה בהחלט עושה רושם של אשכול ממומן שימו לב שפותחת האשכול היא נשמעת כאחת המארגנותלגמרי...
לפי דעתי גם התגובות נכתבות כאן מכאלה שקרובות למערכת...
אין לי בעיה עם זה, אבל אם גם כך האשכול הזה רגיש, אז שהוא לא יהיה קיים בכלל, וכל אחת תשאלה את חברה שלה, גיסתה או אחותה.
קצת מרגיז לקרוא אשכול מלא תגובות חמות, ללכת, לשלם ולהתאכזב...
לא הבנתיזה בהחלט עושה רושם של אשכול ממומן שימו לב שפותחת האשכול היא נשמעת כאחת המארגנות
אין לי בעיה עם זה זה דרך מעולה לפרסם את הסרט
אבל מן ההגינות להודיע שזה אשכול פרסומי
למען הסדר הטוב
אוף, כמה עולה בבית שמש יש כאן משהיא שיודעת? שלחתי בקשה לראות את התקציר ומשום מה זה לא נשלח לי.
זאת (נראה לי ) יעל שילביה - דוגמנית (דתיה לשעבר)יש לך מושג גם מי זאת שירין?
האשכול אכן ממומן. בשקיפות מלאה. כמו אלפים אחרים בפרוג..וגם מחשיד מאוד שאת האשכול/ות על הסרט איראן 3- מחקו!!
למה??
תמיד חשבתי שפרוג זה גוף נקי ומקצועי. לא?
סרט מושלם - נכתב על איזה מהם?אין לי קשר להפקה ממטר,
אבל בהחלט סרט מושלם!!
כתוב ברמה אדירה!! מסר ענק!! ואין טעויות בתסריט ובהפקה (אולי השלט בית אומנה בעברית...)
מבחינת הפקה ושחקניות- איראן 3 ברמה ממש טובה. ולוקיישנים מרתקים.
תודהלאיראן3 יש לי אם את רוצה
ולכן ?וכמעט כל התגובות הן של ניקיות "משתמש רשום"...
מישהי יודעת מתי יש זכות השתיקה של דינה פרלשטיין בבני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: