כדאי ללכת על האחסון של אמזון דרכם, וזה לא מיועד לחבילות גדולות יש להם גם חבילות רגילותוהאם הוא מיועד גם שכל לקוח ירכוש לעצמו את החבילה שלו או זה רק הולך חבילות גדולות?
לאתרים גדולים בטח, אבל גם לאתרים קטניםזה אחסון באמת מומלץ?
אחסון מעולה! שירות מצויין!שמעתי גם על VANGUS
גם לואנגוס וגם לקלאוד וויז יש אחסונים גדולים במיוחד ומהירים מאוד!מה השרת הכי מהיר?
לאתרים גדולים בטח, אבל גם לאתרים קטנים
אחסון מעולה! שירות מצויין!
גם לואנגוס וגם לקלאוד וויז יש אחסונים גדולים במיוחד ומהירים מאוד!
לאתרי חנות הייתי ממליץ חבילה בינונית של אמזון דרך קלאוד וויז לאתר תדמית מניסיון אישי מספיק האחסון של ואנגוס שנקרא וורדפרס ג'וניור
תודה רבה על התשובה המפורטת!לאתרים גדולים בטח, אבל גם לאתרים קטנים
אחסון מעולה! שירות מצויין!
גם לואנגוס וגם לקלאוד וויז יש אחסונים גדולים במיוחד ומהירים מאוד!
לאתרי חנות הייתי ממליץ חבילה בינונית של אמזון דרך קלאוד וויז לאתר תדמית מניסיון אישי מספיק האחסון של ואנגוס שנקרא וורדפרס ג'וניור
פחח חוכמה גדולה,ראובן כל הכבוד !
אתה עושה עוזר פה הרבה !
תודה רבה
שלום,
לאחרונה שמעתי הרבה שעוברים לחברה cloudways גם מיופרס.
אשמח לשמוע האם זה בהחלט טוב ומומלץ?
והאם הוא מיועד גם שכל לקוח ירכוש לעצמו את החבילה שלו או זה רק הולך חבילות גדולות?
תודה
תן לי לתקן אותך מעט, בתור Sys Admin,מדובר על אחסון טוב שתופס הרבה תאוצה בתקופה האחרונה.
בעצם זאת פלטפורמה שמאפשרת לך לרכוש אחסון על חברות הענן המובילים ביותר כמו דיגיטל אושן, אמזון, גוגל ועוד...
לגבי מה שנאמר מעלי אם ההתייחסות היא לקלוודוויז ולא לואנגוס ברוב המקרים החבילה הבסיסית תספיק אלא אם כן מדובר על אתר מאוד גדול שמקבל הרבה מאוד כניסות.
במרבית המקרים גם אין צורך בחבילה של אמזון כי היא יקרה יותר ומרבית האנשים בוחרים באפשרות של דיגיטל אושן $10-12 דולר לחודש. ל-cloudways יש הרבה יתרונות אבל יש גם חסרונות ובסוף זה תלוי בצרכים שלך.
יש מידע נוסף על האחסון הזה ואחסונים נוספים בהשוואת מחירים שבעמוד מתחת:
אחסון אתרים מומלץ + השוואת מחירים וביקורות - YYDevelopment
מחפשים אחסון אתרים מומלץ, זול ואיכותי? במאמר הבא תוכלו לצפות במספר אחסונים מובילים מישראל ומחו"ל לצד המלצות אישיות, ביקורות ומחירים לכל אחסון.www.yydevelopment.co.il
חחח עשיתי עבורך קצת סלט?
חחח עשיתי עבורך קצת סלט?
הנני מאמין שהשרתים היחדים בעלי משאבים יעודיים אצלהם הם של גוגל קלאוד או אמאזון, אך פה כבר מדובר על עלויות הרבה יותר גבוהות שישראלים כמעט ולא קונים.
ועדיין במקרה זה הייתי ממליץ ללכת ישירות לאמאזון או גוגל קלאוד ולהגדיר הכל באם הנכם בעלי הידע, גם בשל אבטחה מוגברת שיהיה ניתן לבצע ע"י הגדרה זו.
אך ליתר בנימה האישית? חפש ספק שיתופי איכותי, ועדיף ישראלי כדי לתמוך בכלכלה של המדינה שלך,
יתן לך הרבה יותר בפחות כסף.
בכללי הנך מוזמן להשאיר לי אפילו מס' טלפון בפרטי אשמח להעשיר לך קצת יותר את הנושא הנ"ל במהלך יום ראשון.
המשך ערב מקסים.
הנני מאמין שאני זוכר אותך מקהילת המתכנתים לפי הכתובת האתר, לפני אולי 5-6 שנים?היי תודה על הפירוט,
הבקשה של פותח/פותחת האשכול הייתה בהשוואה ל-upress ונקודת ההתייחסות הייתה אליהם.
אני גם יודע גם על מי ההתייחסות של הגורמים שדוחפים את הנושא של cloudways ואחת הסיבות כמובן היא תוכנית השותפים שהם מציעים.
בסה"כ ל-cloudways יש מוצר טוב, אין לי הרבה ניסיון מעשי איתם אבל מבדיקה מהירה גם על השרת הזול אפשר להריץ כמה אתרים וגם חנות ואם זאת לא חנות כבדה זה יעבוד בצורה טובה.
אני לא סגור על זה ותקן אותי אם אני טועה אבל אני חושב שהחלוקה של הזיכרון והמשאבים מעט שונה שמדובר על אחסון בענן אז זה לא משתווה ל-1GB של אחסון שיתופי אבל שוב לפחות הבדיקה שלי הייתה יחסית מהירה אז היא לא מבוססת על טווח ארוך. הרצתי כמה אתרים על דיגיטל אושן וגם חנות בשרת של $10 וזה רץ סבבה.
השאלה היא כמות הכניסות ואיך האתר בנוי כדי להבין האם זה ירוץ בצורה טובה או לא.
וכדי שלא יהיה מצב שהובנתי שלא כהלכה, אני חושב שמדובר על שירות שבסה"כ טוב אבל אני באופן אישי לא משתמש בהם. מעבר לנושא של הגיבויים בתשלום, גם המייל בתשלום ואני מתאר לעצמי שיש עלויות חבויות נוספות שעוד לא גיליתי.
בעמוד הראשי יש חבילה ב-$12 וגם חבילה ב-$10 והם בעצמם לא כל כך יודעים להסביר את ההבדל בין האפשרויות השונות. צריך להתאמץ כדי לקבל תשובות.
למרות שיש להם תמיכה שהיא סבבה מהתנהלות מהירה איתם נראה כאילו הם יותר נוטים לכיוון של מכירות מאשר לכיוון של שירות ברמה גבוהה אז שלא יהיה טעות אני לא מהחסידים שלהם.
ודרך אגב אני באופן אישי גם משתמש באחסון שיתופי של Fastcomet ולא באחסון של קלאוויז. איתם יש לי את החבילה של ה6GB זיכרון וש לי ניסיון רב איתם ככה שעליהם אני יכול להמליץ בחום בזמן שעל cloudways פחות.
ובנוגע לנושא של כחול לבן אני מסכים איתך, בתחילת הדרך ניסיתי להתחיל עם חברות אחסון מהארץ ובמרבית המקרים הרמה, השירות, המשאבים והתמיכה היו באיכות מאוד נמוכה עד שבנקודה מסוימת הפסקתי לנסות ואני כנראה כבר לא אחזור אחורה.
לפי התשובה שלך רואים שאתה מומחה בתחומך ואני מאחל לך בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: