gnIsraelnr
משתמש חדש
איפה יש את זה בירושלים?
האם אפשר לרכוש כרטיים במקום?
בחלק פרסומים היה כתוב מגיל 8 ואח"כ הם כתבו מגיל 6מאיזה גיל זה מתאים לילדים ????
האתר מבית דיגיטלי אתריםהאתר מדהיםםםם
שכנעת אותי. אני מזמינה כרטיסים.
בקניון רמותאיפה יש את זה בירושלים?
איזה כיף לשמוע שאתם נהנים!
אני יודעת שהם עשו את המקסימום כדי להביא להם מקסימום הנאה וכיף!
מצרפת לכם סרטונים שקצת תחוו מהאווירה.
ואנחנו מתחילים פעילות מעניינת!
כל משפחה שנמצאת שם באחד הערים שאנחנו נמצאים שם ( צפת, ירושלים, בני ברק, מודעין עילית, ביתר )
, מעלה תמונה מהמקום או תגובה מפורטת
על מה שהם חוו, וממה הם נהנו בארץ אחוזת עולם?
ובסיום בן הזמנים, אנחנו עושים הגרלה בין כל התגובות
ומחזירים את עלות הכרטיסים בחזרה! ( עד 5 כרטיסים )
אז מי הראשון??
צפה בקובץ המצורף 936326
צפה בקובץ המצורף 936335
צפה בקובץ המצורף 936336צפה בקובץ המצורף 936337צפה בקובץ המצורף 936338צפה בקובץ המצורף 936339צפה בקובץ המצורף 936341צפה בקובץ המצורף 936340
מדהימה! מי עוד משתף מהחוויה שלו שם?אז רק אחרי שהייתי שם ופשוט נהנתי בצורה יוצאת מן הכלל הייתי חייבת לשתף!
אני חייבת לומר שזה סיקרן אותי מאד אבל לא ציפיתי שזה יהיה עד כדי כך מיוחד ולא רק שלא התאכזבתי אלא זה היה מעל הציפיות!
זו פעילות שמתאימה ממש לכל הגילאים!! בלי נסיעה ארוכה מידי, רעיון חדשני שאפשר לשבת על כיסא בלי לעשות מאמץ מיוחד ופשוט להיות בחלקים הכי מיוחדים שיש בארץ שלנו!!!!
מי לא רוצה דבר כזה מושלם??
במיוחד התלהבתי מזה שצורת הצילום וההגשה גרמה לי להרגיש שאני נמצאת במקומות שלא הייתי מגיעה אליהם, אם לא המצלמה, רק בזכותה יכולתי ובאמת צילום ברמה שאתה מרגיש כאילו אתה במקום!
והרעיון להביא אוהל, מה שעוזר להנגיש את הפעילות המיוחדת הזו כמעט הביתה!
בתור בעלת עסק זה פשוט מיוחד לראות הפקה שיוצאת ככה מהחשיבה המקובעת ושמה לב לכל הפרטים הקטנים!!!
פשוט שאפו!!
ממליצה בכל פה❣
תודה אהובה! מעבירה להםאנשים כתבתי גם לחברת ההפקות ואני כותבת גם כאן...
היינו בקרית ספר ונהננו בטרוף!!
שווה שווה!! ממליצים בחום!!
תמשיכו לעשות עוד דברים יפים !!מחכים להפקה הבאה שלכם
וודאי. השאלה אם יש גישה עם כסא הגלגלים לתוך המתחםקניון לדעתי נגיש
בקניון רמות, לפי התמונה שהעלו כאן באשכול, האוהל ממקום במקום נגיש בהחלט.וודאי. השאלה אם יש גישה עם כסא הגלגלים לתוך המתחם
אני יודעת שעד האוהל נגיש. השאלה אם לתוך האוהל אפשר להכניס כסא גלגלים....בקניון רמות, לפי התמונה שהעלו כאן באשכול, האוהל ממקום במקום נגיש בהחלט.
נגיש וכבר היו כיסאות גלגלים בפנים אני ראיתיאני יודעת שעד האוהל נגיש. השאלה אם לתוך האוהל אפשר להכניס כסא גלגלים....
החוייה של מציאות מדומה מטורפת בכל קנה מידה!!! ואכן 20 דק' - זה המקסימום שהחושים יכולים לשרוד... (כמו רכבת הרים שהנסיעה בה היא 2 דק'...)
אבל חשוב לי לציין שמשקפות מציאות מדומה - זו חוויה שכלל אינה מומלצת לנשים לפני לידה.
הרבה הצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: