אחת צפונית
משתמש מקצוען
תודה רבה!!אפשר להזמין גם דרך המייל <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או במס' 0527685756
תודה רבה!!אפשר להזמין גם דרך המייל <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או במס' 0527685756
מה זה?אני החלטתי להכין חדר בריחה ואתגרתי את עצמי להכין אותו רק ממה שיש בבית... זאת היתה תעסוקה חווייתית לאותו היום, בימים הבאים הזמנתי את בני המשפחה להנות... ממליצה!
אפשר לקבל את התוכנית שהכנת???אני החלטתי להכין חדר בריחה ואתגרתי את עצמי להכין אותו רק ממה שיש בבית... זאת היתה תעסוקה חווייתית לאותו היום, בימים הבאים הזמנתי את בני המשפחה להנות... ממליצה!
התכנית שהכנתי לא תתאים לכם בדיוק כי הכנתי אותה לפי הנתונים שלי אבל העיקרון פשוט: לא נעלתי את המשתתפים בחדר, אלא הכנסתי אותם- במקרה זה- למטבח וסיפרתי להם סיפור על סוד כלשהו שהם צריכים למצוא שם. הכנתי שרשרת של רמזים- כל רמז מוביל לרמז הבא עד להגעה ל"סוד". הרמז הראשון צריך להיות או משהו בולט בחדר, או, כמו שאני עשיתי, פשוט לתת להם ביד. (האמת, בילדותי עשינו משהו דומה שקראנו לו "סימני דרך" רק במרחב גדול יותר).אפשר לקבל את התוכנית שהכנת???
הצבע הזה רחיץ?יש עכשיו חדש לקנות תמונה עם מספרים וצובעים בפנים עם צבעי אקריליק.
מקווה שהבנתם... אני מאווווד נהניתי לעשות את זה. עולה 99 ש"ח.
מעלה תמונה שעשיתיצפה בקובץ המצורף 694385
מוכרים את זה בחנויות יצירה, ואפשר גם להזמין בעליאקספרס במחירים זולים.מהמם!!
איפה קונים?נראה תעסוקה מקסימה
כמה זמן לקח לך לצבוע את התמונה?יש עכשיו חדש לקנות תמונה עם מספרים וצובעים בפנים עם צבעי אקריליק.
מקווה שהבנתם... אני מאווווד נהניתי לעשות את זה. עולה 99 ש"ח.
מעלה תמונה שעשיתיצפה בקובץ המצורף 694385
והואוו איזה השקעה כייפית.התכנית שהכנתי לא תתאים לכם בדיוק כי הכנתי אותה לפי הנתונים שלי אבל העיקרון פשוט: לא נעלתי את המשתתפים בחדר, אלא הכנסתי אותם- במקרה זה- למטבח וסיפרתי להם סיפור על סוד כלשהו שהם צריכים למצוא שם. הכנתי שרשרת של רמזים- כל רמז מוביל לרמז הבא עד להגעה ל"סוד". הרמז הראשון צריך להיות או משהו בולט בחדר, או, כמו שאני עשיתי, פשוט לתת להם ביד. (האמת, בילדותי עשינו משהו דומה שקראנו לו "סימני דרך" רק במרחב גדול יותר).
קופצים על המיטות(עד שצועקים)
או שמקבלים חור בראשאצלנו יש עוד אופציה -
מהו חדר בריחה שמכינים אחת לשנייה???????... איך מתבצע??????לצבוע את החדר
להכין חדר בריחה אחת לשניה
פסיפס/יצירת יהלומים/גובלן
לתפור מצעים לחדר
ללמוד שפה חדשה (ערבית נראית לי שפה יעילה במדינה הזו)
להכין תמונה מלוח עם מסמרים
פאזל +1000 חלקים
לצאת לטייל במסלולים באזור
עוד?
כמו חפש את המטמון כשהיינו קטנים, אבל במשוכלל.מהו חדר בריחה שמכינים אחת לשנייה???????... איך מתבצע??????
להכין קישוטי סוכה/ יומן קורונה עם קולאז' של תמונו מעיתוני הזמן.יש אולי רעיונות לבחורות שמתחרפנות מרב שיעמום
או שתעסוקות זה לילדים בלבד?
לא יודעתכמה זמן לקח לך לצבוע את התמונה?
לא כזה מסובך! מבטיחה...והואוו איזה השקעה כייפית.
לא רואה את עצמי כזו כישרונית בנושא... צריכה יותר כלים ועזרה... אולי כשהילדים יגדלו השכל שלי יגדל יותר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: