יש אולי רעיונות לבחורות שמתחרפנות מרב שיעמום
או שתעסוקות זה לילדים בלבד?
לצבוע את החדריש אולי רעיונות לבחורות שמתחרפנות מרב שיעמום
ימח שמם לנצחללמוד שפה חדשה (ערבית נראית לי שפה יעילה במדינה הזו)
אם יש לך זה מעולה והכי טוב לתעסוקה יחידניתעוד?
גמאני אשמח...יש אולי רעיונות לבחורות שמתחרפנות מרב שיעמום
ללמוד שפה חדשה (ערבית נראית לי שפה יעילה במדינה הזו)
כמוני תביאו דברים שמתאימים לבחורותתביאו תעסוקה לשעות הלילה .....באמת שלא אפשרי לישון במיוחד חיות לילה
וואוווווווו מהמםיש עכשיו חדש לקנות תמונה עם מספרים וצובעים בפנים עם צבעי אקריליק.
מקווה שהבנתם... אני מאווווד נהניתי לעשות את זה. עולה 99 ש"ח.
מעלה תמונה שעשיתיצפה בקובץ המצורף 694385
תודה רבה, חסום לי יש לך אפשרות לעלות בדרך אחרת?הוצאתי עכשיו חוברת במיוחד לתשעת הימים, עם רעיונות ליצירות ממש יפות שאפשר לעשות בבית עם הילדים ועם כל המשפחה
אפשר להוריד אותה כאן
מהמם!!יש עכשיו חדש לקנות תמונה עם מספרים וצובעים בפנים עם צבעי אקריליק.
מקווה שהבנתם... אני מאווווד נהניתי לעשות את זה. עולה 99 ש"ח.
מעלה תמונה שעשיתיצפה בקובץ המצורף 694385
פאזל עם המון חלקיםתביאו תעסוקה לשעות הלילה .....באמת שלא אפשרי לישון במיוחד חיות לילה
אני קניתי באשדוד יש כמה חנויות שיש את זה שםאיפה קונים?נראה תעסוקה מקסימה
אני החלטתי להכין חדר בריחה ואתגרתי את עצמי להכין אותו רק ממה שיש בבית... זאת היתה תעסוקה חווייתית לאותו היום, בימים הבאים הזמנתי את בני המשפחה להנות... ממליצה!תתנו גם רעיונות לבחורות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: