חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אין לי תמונה כי המצלמה שלי שבקה חיים
אבל הכנתי לשבת האחרונה עוף מהמם
לאדות בצל
חתיכות קטנות של סלק וגזר
עד שהן מרגישות מטוגנות
להניח את חתיכות העוף
לתבל בפפרקיה מתוקה, פלפל שחור, גריל עוף, תבלין לסטייק, שמן זית די בנדיבות
מים אני שמה עד לגובה חצי מהעוף בערך
עד שהמים רותחים על אש חזקה
ואח"כ להנמיך את האש לבישול איטי

מעדןןןןןןןן
 

אפרת-efrat

משתמש רשום
עוגיות קפה קלות וטעימוווות (לקחתי מהאתר כל רגע והעתקתי כי רציתי להוסיף כמה דברים.... :)):
מצרכים:
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 ביצה
3 כפות נס קפה
200 גרם מרגרינה / חמאה רכה*
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל מצרכי העוגיות לבצק חלק.
יוצרים כדורים קטנים ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מועכים מעט את הכדורים בעזרת מזלג ליצירת צורה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ-15 דקות.
מוציאים ומניחים לצינון במשך 10 דקות.
מפזרים אבקת סוכר ומתענגים.

* שימו לב!
יצא לי כ-34 עוגיות לא גדולות!
אני רציתי שזה יהיה פרווה, ואני לא משתמשת במרגרינה, לכן שמתי 3/4 כוס שמן קוקוס וכשערבבתי הכל יצא פירורי, אז שמתי עוד קצת מים, ממש קצת, באזור -1/4 כוס. שפכי קצת, תראי אם מתאחד טוב, עדיין לא- תוסיפי עוד קצת, ככה עד שיוצא בצק נעים! ונוח!
ועוד הארה: טעים מאד גם בלי סוכר וניל.
בהנאה!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2020.JPG
    IMG_2020.JPG
    1.8 MB · צפיות: 79
  • b42b34c03094d74a8e95.jpg
    b42b34c03094d74a8e95.jpg
    KB 88.5 · צפיות: 71

מגנום

משתמש סופר מקצוען
אפשר את המתכונים של העוגת שיש והסופלה?
נראה נהדר

אני אשמח גם את המתכון של הפשטידת פטריות.
והכל נראה מעולה!!
בשמחה

פשטידת פטריות אישיות מעולה
5 בצלים לבנים גדולים חתוכים לרצועות דקות
2 סלסלאות פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
1 כף קורנפלור
1 מיכל שמנת לבישול 15%-רציתי פרווה שמתי ריץ'
כף שטוחה מלח
פלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל180
מטגנים את הבצל והפטריות: מחממים שכבה של כ-ס"מ שמן בסיר רחב ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן מתרככות ומזהיבות, התהליך הזה לוקח כ-15 דקות ולא כדאי לוותר עליו כי הטיגון נותן המון טעם לפשטידה. מוציאים את הבצל לקערה גדולה, מוסיפים עוד קצת שמן ובאותו הסיר מטגנים גם את פרוסות הפטריות עד שהן מזהיבות. מוציאים גם אותן אל הקערה.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
מוסיפים את שאר החומרים: מצננים מעט את הבצל ואת הפטריות ואז מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת למאפינס אישיים
אופים כ-15 -20 דקות על 180 עד שהן משחימות.

עוגת שיש
9 ביצים
2 ורבע כוסות סוכר
להקציף לקצף יציב.
להוסיף
כוס וחצי שמן
3 כוסות קמח
כפית וחצי א"א
שקית וחצי סוכר וניל
להעביר חצי מהבלילה לתבנית גדולה עם ניר אפיה
להמיס 2 חבילות שוקולד מריר לערבב לתוך החצי הנותר של הבלילה
למזוג מעל הבלילה הלבנה- ליצור צורת שיש (גל עם מזלג)
לאפות חצי שעה על 180
אחרי שמוכן לפזר אבקת סוכר (אני וויתרתי על זה)

סופלה
מתכון מאוד סטנדרטי לא מידי התלהבתי ממשיכה לחפש משהו יותר מוצלח
פשוט המגבת היתה בדיוק בצבע של המאפינס אז זה נראה יפה :)
 

נועה noa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ווואוו @מגנום הכל נראה מושלם!!!!
תגידי,בעוגת שיש,ההבלילה החומה(עם השוקולד)לא צונחת לך למטה?
תמיד זה קורה לי!
אם יש פה למישהו רעיון למה, אני ממש אשמח!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
למי שזה לא מתאים לא חייבת להכין,
שמתי את המתכון למי זה מתאים.........

דרך אגב ופלים מהחנות אתם אוכלים? יש לך מושג כמה מרגרינה יש בזה? את פשוט לא רואה את זה בעיניים, זה כל ההבדל!
ובסקויטים שהרבה אימהות טובות מאביסות בהן את ילדיהן.... עמוסים במרגרינה תעשייתית מלאת שומן מוקשה, מה שאין כן במרגרינה לשימוש הביתי שאין בה כמעט שומן כזה. (טראנס)
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
למי שזה לא מתאים לא חייבת להכין,
שמתי את המתכון למי זה מתאים.........

דרך אגב ופלים מהחנות אתם אוכלים? יש לך מושג כמה מרגרינה יש בזה? את פשוט לא רואה את זה בעיניים, זה כל ההבדל!
זה לא סותר את זה שאנחנו מעדיפות שמהבית שלנו לא יצאו כאלו מאכלים.
ואם כבר הם אוכלים ופלים מלאי מרגרינה אין לנו צורך להאביס אותם גם בכאלה משלנו.
אבל תודה על המתכון, זה בהחלט שיקול אישי של כל אחת
 

מרניניג

משתמש מקצוען
פשטידת פטריות אישיות פרווה
(בהגשה מורידים את המאפינס אז לא הקפדתי שלא יתלכלכו מהבצק)
צפה בקובץ המצורף 1219542
חלות עגולות
צפה בקובץ המצורף 1219569
כבד בבצל ופטריות
צפה בקובץ המצורף 1219549
קומפוט תפוחים
צפה בקובץ המצורף 1219555
סורבה פירות יער
צפה בקובץ המצורף 1219571

עוגת שיש
צפה בקובץ המצורף 1219558
סופלה

צפה בקובץ המצורף 1219567
הכל נראה מעולה.
אשמח למתכון לסורבה פירות יער.
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
ווואוו @מגנום הכל נראה מושלם!!!!
תגידי,בעוגת שיש,ההבלילה החומה(עם השוקולד)לא צונחת לך למטה?
תמיד זה קורה לי!
אם יש פה למישהו רעיון למה, אני ממש אשמח!
קרה לי גם במתכון אחר
במתכון הזה לא, תנסי אותו.
ותעבדי זריז:
כמובן מחממת תנור מראש,
שמה בתבנית קודם את הבלילה הלבנה, ואז את השחורה -שופכת בקשקושים
גל בקליל עם מזלג ומיד לתנור החם. בהצלחה
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
סתם שאלה שעלתה לי, לכולכן יש מקפיא??
כי אני נטולת מקפיא ואין לי טיפת מקום בפריזר לעוגות, קינוחים, ותוספות. בקושי לבשר ועופות ושאר דברים שנמצאים דרך קבע בפריזר.
יש לזה פתרון?
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
סתם שאלה שעלתה לי, לכולכן יש מקפיא??
כי אני נטולת מקפיא ואין לי טיפת מקום בפריזר לעוגות, קינוחים, ותוספות. בקושי לבשר ועופות ושאר דברים שנמצאים דרך קבע בפריזר.
יש לזה פתרון?
קנינו מקפיא קטן. ברוב הזמן הוא מנותק, ובתקופות עומס - הוא מתמלא.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה