חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
מכינה בסוכות ולכל השנה..... (בגרסא רגילה ובגרסת לל"ג)
בטח מוכר כאן לרובן...
אבל אם יש כאן כמה שלא אז היה שווה לעלות,
כי זה קל להכנה ובריא לנישנוש -עם הקפה ובלעדיו.....
אפשר לומר שאין בזה סוכר (מלבד הממרח תמרים)
בתאבון!!!
IMG_0231.JPG
IMG_0235.JPG
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מכינה בסוכות ולכל השנה..... (בגרסא רגילה ובגרסת לל"ג)
בטח מוכר כאן לרובן...
אבל אם יש כאן כמה שלא אז היה שווה לעלות,
כי זה קל להכנה ובריא לנישנוש -עם הקפה ובלעדיו.....
אפשר לומר שאין בזה סוכר (מלבד הממרח תמרים)
בתאבון!!!צפה בקובץ המצורף 740758צפה בקובץ המצורף 740760
ממרח תמרים זה פצצת סוכר.

אבל תקשיבי, נראה מושלם

אז כשאני עוברת לגור לידכן, בבקשה כמה אלו עם כוס קפה.
תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני גם מחפשת בנרות......
התבנית שאפיתי בה ,לויתי מחברה שיש לה את זה המון שנים וקנו לה את זה בארה"ב
יש לי גם כזו
ישנה אלטע זאכן שלקחתי מאמא שלי כשהתחתנתי לפני די הרבה שנים וגם אצלה זה ישב די הרבה שנים.
שלי עם תחתית מתפרקת.
גם זו?
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
ממרח תמרים זה פצצת סוכר.

אבל תקשיבי, נראה מושלם

אז כשאני עוברת לגור לידכן, בבקשה כמה אלו עם כוס קפה.
תודה
ברורררררררררר
אני כבר שמה לך בצד קופסא מלאה.....
ואכן את צודקת ממש
ממרח תמרים קנוי- מכיל טון סוכר :eek:
אבל ניתן להכין ממרח תמרים לבד,שזה נטו סוכר מתמרים (לא לבעלי סכרת אבל לאלה שאוהבים בריא זה מצוין)
אז @hbecker אולי תבריקי לי מה כן ניתן למרוח שיהיה ממש בריא (בלי נקיפות מצפון)????!!!!!!!!!!
חשבתי על קינמון אגוזים וקוקוס אבל זה לא מספיק,צריך ממרח....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ברורררררררררר
אני כבר שמה לך בצד קופסא מלאה.....
ואכן את צודקת ממש
ממרח תמרים קנוי- מכיל טון סוכר :eek:
אבל ניתן להכין ממרח תמרים לבד,שזה נטו סוכר מתמרים (לא לבעלי סכרת אבל לאלה שאוהבים בריא זה מצוין)
אז @hbecker אולי תבריקי לי מה כן ניתן למרוח שיהיה ממש בריא (בלי נקיפות מצפון)????!!!!!!!!!!
חשבתי על קינמון אגוזים וקוקוס אבל זה לא מספיק,צריך ממרח....
גם ממרח תמרים ביתי הוא מלא סוכר
בתנר יש המן סוכר
והממרח הוא הרבה יותר מרוכז.
וזהב לא סוכר בריא בכלל.
ובכל פרוסת עוגה כזו יש בערך 2 תמרים....

תצטרי קצת סוכר למלית.
אפשר ממרח תמרים [ביתי כי בכל זאת הוא עדיף] מעורב בקוקוס, אגוזים וכו' רק בשביל ה"דבק". אבל אז צריך הרבה פחות מה"דבק"
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
יש לי גם כזו
ישנה אלטע זאכן שלקחתי מאמא שלי כשהתחתנתי לפני די הרבה שנים וגם אצלה זה ישב די הרבה שנים.
שלי עם תחתית מתפרקת.
גם זו?
כן.
כנראה לא היה אז תבניות חד פעמיות ואלו עשו את העבודה הכי טוב.....
מה גם שלא היה את כל המתכונים של היום וכל השפע וה"לא בריא"
אפו עוגות טורט טעימות ונימוחות ,שאין להן תחליף......:p (@*טובית* ?!)
אז הנה עוד משו לאשכול ה"נוסטלגיה.."
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
יש לי גם כזו
ישנה אלטע זאכן שלקחתי מאמא שלי כשהתחתנתי לפני די הרבה שנים וגם אצלה זה ישב די הרבה שנים.
שלי עם תחתית מתפרקת.
גם זו?
מתפרקת או לא, העיקר יש לך את התבנית.
(ודוקא היא כן מתפרקת).

טוב, העני, תתחילי לאפות בה.
זו תבנית ממש דיאטתית. קחי בחשבון.
אין בה מלית תמרים, ואפילו לא מרגרינה.
סתם עוגת טורט.
אבל אין, אין על העוגות שיוצאות בה.
מגיעה לטעום, או שאת מבשלת לנו מתכון חדש?
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
@מבורכת, מה מצב השימורים?
נזכרתי במתכון לסלט פירות שמכיל תפוחי גרנד מגורדים גס, קוביות אננס וקוביות אפרסק משומר
מכינים רוטב של 1/3 בקבוק מיץ וחבילה ג'לי (מהזיכרון, אם תרצי אבדוק מה יש שם בדיוק)
מצוין גם בהקפאה
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
עוגת מיץ גבוהה אוורירית ומושלמת!!!!!!!!

בזכות התבנית של השפית @*טובית* וכמובן גם המתכון שלה........
העוגה יצאה טעימה וכל מילה מיותרת!!!!

המתכון:


7 או 8 ביצים
כוס וחצי סוכר
1 אב' אפיה
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוס קמח

להקציף חלבונים + סוכר
ולהוסיף בהדרגה (כשהמהירות נמוכה)
את שאר החומרים

אני השתמשתי בקמח כוסמין ושמתי רק כוס סוכר(באג של להפחית סוכר ולכאילו יותר בריא)

לאפות ב180 עד ששיפוד נעוץ יוצא יבש

הכנתי את העוגה היום- וכבר כמעט לא נשאר.........
אז כדאי מראש להכין כפול......
ומי שמחפשת גם יפה,יכולה לקשט עם שוקולד או קצפת
שלדעתי מיותר......

בהצלחה
חג שמח ושבת שלום
יש תבנית כזו בלגעת באוכל, אומנם לא כזאת בדיוק, אבל דומה מאוד.
קניתי לפני כמה שנים
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
שווה מאד...
יש לי מתכון
אבל לא משהו
אשמח,
וגם לדעת איך מכינים ממרח תמרים לבד- זה רק תמרים מרוסקים?
או עם עוד משהו?

לבצק:

5 כוסות קמח כוסמין/מלא
1כוס מים/מיץ
כוס שמן
1 אבקת אפיה
ללוש יחד לבצק רך ונעים.
לחלק ל5 עלים
לרדד כל עלה למלבן דק ולמרוח ממרח תמרים
ניתן לפזר מעל : קוקוס/שקדים/אגוזים טחונים/שומשום
לפעמים אני מורחת ריבת תות.

לגלגל לרולדה
לשים על נייר אפיה , לסמן עם סכין,פרוסות. לא עד הסוף.
ולאפות כ 25 דק' עד שמזהיב.

אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.(אני לא שמה)

בתאבון ולבריאות
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
היכן החנות?
והתבנית עם 3 רגליים?
1602582537961.png

יש לך גם כאן.
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
שווה מאד...
יש לי מתכון
אבל לא משהו
אשמח,
וגם לדעת איך מכינים ממרח תמרים לבד- זה רק תמרים מרוסקים?
או עם עוד משהו?

התמרים הם אפשרות נהדרת להמתיק את העוגה, התה, היוגורט או כל דבר שמתחשק לכם, בזכות הסילאן המופק מהם.
אז נכון, אולי זה לא הפרי הכי "דיאטתי" מבחינה קלורית, אך הוא בהחלט בריא מאחר והוא מכיל חלבון, סידן, ברזל, וויטמינים מקבוצת B, אשלגן וסיבים תזונתיים.
איך מכינים ממרח תמרים?

מצרכים
1 חבילת תמרים מגולענים
½ כוס מים רותחים

אופן ההכנה

  1. מערבבים תמרים עם מים רותחים בקערה ומשרים בצד למשך דקה או שתיים.
  2. מעסים את התמרים בידיים על מנת לרכך אותם קצת יותר.
  3. מכניסים את התמרים יחד עם מי ההשריה לתוך בלנדר, או משתמשים במיקסר ידני וטוחנים את הכל למשך כ-30 שניות, עד לקבלת תערובת אחידה במרקם ממרח.
  • הממרח מוכן לשימוש, ניתן לאחסן בצנצנת במקרר עד לשימוש הבא.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
צפה בקובץ המצורף 741046
יש לך גם כאן.
כזה יש לי.
עם תחתית מתפרקת
 

שי1

משתמש מקצוען
לבצק:

5 כוסות קמח כוסמין/מלא
1כוס מים/מיץ
כוס שמן
1 אבקת אפיה
ללוש יחד לבצק רך ונעים.
לחלק ל5 עלים
לרדד כל עלה למלבן דק ולמרוח ממרח תמרים
ניתן לפזר מעל : קוקוס/שקדים/אגוזים טחונים/שומשום
לפעמים אני מורחת ריבת תות.

לגלגל לרולדה
לשים על נייר אפיה , לסמן עם סכין,פרוסות. לא עד הסוף.
ולאפות כ 25 דק' עד שמזהיב.

אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.(אני לא שמה)

בתאבון ולבריאות
עשיתי היום. יצא פצצה!
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה