חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
טעימות מתפריט סוכות
מתכונים בע"ה אעלה אחרי החג
פחזניות עם גנאש קפה
1602249335032.png

רולדיות מצופות בקראנץ'
1602249486893.png

קעריות עלי סיגר ממולאות בכבד וערמונים
סיגר בשר פיקנטי
פטריות ממולאות
1602249657053.png
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עכשיו, אחרי החגים, הקלוריות והשמחה
לא תפריט דיאטה, אל דאגה
אבל מה הכנתי לחג, מי שרוצה מתכונים-בכיף, אין לי מצלמה כרגע אז אין תמונות.

חג ראשון:
ליל החג:
חלות שתי וערב
סלמון בצ'ילי מתוק
לא הכנתי שום סלט, בושות, שכחתי לגמרי (אפילו לא טחינה...)
מרק מעצמות בקר (יצא שומני לא הצלחתי להכניס לפה, גם בגלל השומן וגם בגלל הטעם המודגש של הבקר-טו מאצ' בשבילי)
אטריות
בקר שריר הזרוע עם תפו"א בסיר לחץ
פלטת פירות מיוחדים

בוקר:
דג כנ"ל
ביצה עם בצל מטוגן
צ'ולנט
מוס שהכל

מוצאי שבת-מלווה מלכה-אושפיזין לבן שלי
שאריות משבת
בלינצ'ס פירה פטריות ובצל
רוטב פטריות ובצל ביתי

יום ראשון:
מנה ראשונה:
בורקס בשר ורוטב פטריות
נאגטס של ניקי ב.
פסטה עם ירקות מוקפצים

יום שני:
שניצלים
עוף ותפו"א בתנור
פתיתים עם ירקות

יום שלישי:
שיפודים שנחטפו ברגע
פירה
לצ'ו קישואים
היה עוד סוג של עוף שאני לא זוכרת מהו

יום רביעי:
כרעיים בתנור
כנפיים חצויות בזיגוג ברביקיו
שניצלים בצ'ילי מתוק
אורז
"שאולי" (שעועית בשגיאה לשונית של אחד הילדים) ברסק עגבניות

יום חמישי:
שאריות מכל הנ"ל

יום שישי הושענא רבא:
חלות
גפילטעפיש
מרק עוף עם אטריות
קרפלעך במילוי הודו, בצל מטוגן ושום
שניצלים מוקפצים בצ'ילי מתוק (כן, אני יודעת שהגזמתי עם זה)
גלידת ווניל עם פירורים פריכים ושוקולד צ'יפס

ש"ת:
ליל החג:
חלות
סלמון עם גריל דג ושום
טחינה
סלט חצילים עם פלפלים ותחמיץ
חומוס קנוי בתיבול ביתי
מרק עוף עם אטריות
עוף ותפו"א בתנור

בוקר:
חלות
סלטים כנ"ל
סלמון בצ'ילי מתוק
ביצה עם בצל
צ'ולנט
גלידת וניל ביתית הנ"ל
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
טעימות מתפריט סוכות
מתכונים בע"ה אעלה אחרי החג
פחזניות עם גנאש קפהצפה בקובץ המצורף 738817
רולדיות מצופות בקראנץ'צפה בקובץ המצורף 738818
קעריות עלי סיגר ממולאות בכבד וערמונים
סיגר בשר פיקנטי
פטריות ממולאותצפה בקובץ המצורף 738819
הבטחת מתכונים.....
 

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
ויהיה אחרי החג...
אפשר להגיד שרוב החג העברתי במטבח, חלק צילמתי (צילום הכי פשוט, לא עיצובים ולא חרוזים)
אני מצרפת תמונות, אם מענין מישהו משהו אני אוסיף מתכון (לא יצא חתיך על...)
יש כאן סירות שקשוקה, (טעים רצח!!) רביולי במילוי בטטה בהכנה ביתית (כאן הוא לפני ההקרמה) דג סלומון אחד הדברים
וסלט סלומון נדיר
20201004_220849.jpg
20201005_223209~1.jpg
20201005_223227.jpg
20201002_133337~1.jpg
 

קבצים מצורפים

  • 20201005_223211.jpg
    20201005_223211.jpg
    1.4 MB · צפיות: 102

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
ויהיה אחרי החג...
אפשר להגיד שרוב החג העברתי במטבח, חלק צילמתי (צילום הכי פשוט, לא עיצובים ולא חרוזים)
אני מצרפת תמונות, אם מענין מישהו משהו אני אוסיף מתכון (לא יצא חתיך על...)
יש כאן סירות שקשוקה, (טעים רצח!!) רביולי במילוי בטטה בהכנה ביתית (כאן הוא לפני ההקרמה) דג סלומון אחד הדברים
וסלט סלומון נדירצפה בקובץ המצורף 739214צפה בקובץ המצורף 739507צפה בקובץ המצורף 739216צפה בקובץ המצורף 739506
אשמח לסירות שקשוקה
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
ויהיה אחרי החג...
אפשר להגיד שרוב החג העברתי במטבח, חלק צילמתי (צילום הכי פשוט, לא עיצובים ולא חרוזים)
אני מצרפת תמונות, אם מענין מישהו משהו אני אוסיף מתכון (לא יצא חתיך על...)
יש כאן סירות שקשוקה, (טעים רצח!!) רביולי במילוי בטטה בהכנה ביתית (כאן הוא לפני ההקרמה) דג סלומון אחד הדברים
וסלט סלומון נדירצפה בקובץ המצורף 739214צפה בקובץ המצורף 739507צפה בקובץ המצורף 739216צפה בקובץ המצורף 739506
אשמח לקבל מתכון לסלמון עם פטריות.
 

תות פלוס

משתמש צעיר
ויהיה אחרי החג...
אפשר להגיד שרוב החג העברתי במטבח, חלק צילמתי (צילום הכי פשוט, לא עיצובים ולא חרוזים)
אני מצרפת תמונות, אם מענין מישהו משהו אני אוסיף מתכון (לא יצא חתיך על...)
יש כאן סירות שקשוקה, (טעים רצח!!) רביולי במילוי בטטה בהכנה ביתית (כאן הוא לפני ההקרמה) דג סלומון אחד הדברים
וסלט סלומון נדירצפה בקובץ המצורף 739214צפה בקובץ המצורף 739507צפה בקובץ המצורף 739216צפה בקובץ המצורף 739506
אשמח לדעת איך עשית את הרביולי???
 

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
אשמח לקבל מתכון לסלמון עם פטריות.
אשמח לקבל מתכון לסלמון עם פטריות.
המתכון לא שלי, מצרפת תמונה של המתכון, אני ויתרתי על הזרעי כוסברה
Screenshot_2020-09-17-19-50-51-193_com.whatsapp_1.jpg

אשמח לסירות שקשוקה

בצק ספיחה
400גרם קמח לבן
150מ"ל מים
10גרם שמרים יבשים
15גרם מלח דק
10גרם סוכר לבן
50גרם שמן קנולה
2ביצים L
אופן הכנה
מכינים את הבצק: בקערת מיקסר מערבבים את השמרים והמים ומניחים לתסיסה של כ-5 דק’.
מוסיפים את השמן, הביצים, הקמח, המלח והסוכר ובעזרת וו לישה לשים כעשר דקות עד לקבלת בצק חלק, רך ומעט דביק. מכסים ומתפיחים שעה וחצי.
מחלקים את הבצק לחמישה כדורים שווים, מכסים ומניחים לעשרים דקות מנוחה.
כל כדור מרדדים לאליפסה, מגלגלים משני צדדי האליפסה ויוצרים “סירה”
מכינים שקשוקה מקוביות בצל, גמבה, פלפל צהוב ועגבניה מטוגנות, מתבלים ברסק עגבניות, מל"פ ואב' מרק בצל (לא חובה)
מחממים תנור לחום של 200 מעלות
שמים את השקושוקה בתוך הסירות, ויוצרים גומה באמצע המילוי
שוברים בזהירות ביצה לקערית מבלי לפגוע בחלמון.
מעבירים את המאפה לתנור שחומם מראש ואופים חמש דקות, פותחים את התנור ויוצקים את הביצה מהקערית לגומה שהכנו מבעוד מועד במאפה.
אופים 10 דקות נוספות או עד השחמה של שולי המאפה.
אני אוהבת את הביצה חיה, אז אני אופה עשר דקות לפני שאני מכניסה את הביצה וחמש דקות אחרי, טעם וריח....
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
אשמח לדעת איך עשית את הרביולי???

מרכיבים:
המצרכים לבצק
500 גרם קמח
5 ביצים
1 כפית גדושה מלח
1 כף שמן זית

אופן הכנת הבצק:.
מערבבים הייטב את כל המצרכים ונותנים לבצק לנוח.
מכינים מילוי (אנחנו הכנו מילוי בטטה טעים ממש, אם את רוצה אני אכתוב גם)
מרדדים את הבצק הכי דק שאפשר (עדיף במכונת פסטה).
שמים מילוי חותכים וסוגרים טוב.
מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הרביולי כ-8-10 דקות..
עכשיו צריך להכין הקרמה, ולהכניס את הרביולי לתוך ההקרמה
בתאבון!
אשמח ל2 מתכוני הסלמון
אחד רשמתי למעלה
השני זה פטריות שמפינון שלמות שימורים, פטריות שמפיניון טריות חתוכות, ופטריות פורטבולו חתוכות, קצועות גמבה, ורצועות בטטה
מטוגן טוב
ואז תבלתי ב:
סילאן, סויה, צ'ילי מל"פ
שלש קערות התחסלוו
 

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
אשמח למתכון של המילוי.
ואם יש לך מילויים נוספים - יתקבל בשמחה רבה
יש ברשת מלא מתכונים
אנחנו בשלנו בטטות
ורסקנו אותם, ערבבנו יחד עם שמנת חמוצה, מלח ופלפל
יצא ממש טעים!!
 

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
רולדיות מצופות בקראנץ'
קרדיט מתכון מלכי אדלר-מקווה שזה בסדר להעלות-אם יש בעיה אמחק
חומרים

רולדה


70 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
70 גרם (3/4 כוס) אבקת שקדים (שקדים טחונים דק מאד)
20 גרם (כף גדושה) קמח (בפסח קמח תפו"א)
2 ביצים M
2 חלבונים
25 גרם (כף וחצי) סוכר
15 גרם (2 כפות) שמן

גנאש קפה

250 גרם שמנת חלבית או פרווה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד לבן – חלבי או פרווה
כפית נס קפה

ציפוי

150 גרם שוקולד מריר
25 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמן (1/*4 כוס)
50 גרם בראס (אגוזי לוז מסוכרים גרוסים (2/3 כוס)

אופן ההכנה:

רולדה


  • מערבבים אבקת סוכר, אבקת שקדים, קמח ביצים ושמן
  • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב
  • מקפלים את המרנג לתערובת
  • מורחים על ניר אפיה או משטח סיליקון בעובי של 30X40 ס"מ
  • אופים בחום של 200 מעלות 6 דקות
  • מוציאים מהתנור ומכסים במגבת
מילוי

  • מחממים שמנת ונס קפה לסף רתיחה
  • יוצקים על השוקולדים
  • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה
  • מצננים כשעה להתייצבות
  • מורחים על הרולדה
  • חותכים את הרולדה ל2 רצועות של 40 על 15
  • מגלגלים לרולדה הדוקה וחותכים לרולדיות קטנות באורך 5 ס"מ
  • מקפיאים כשעה להתייצבות לפני הציפוי
ציפוי

  • ממיסים את כל החומרים ומערבבים לתערובת אחידה
  • מניחים את הרולדיות על גבי רשת ויוצקים את הציפוי
 

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קעריות עלי סיגר ממולאות בכבד וערמונים
סיגר בשר פיקנטי
פטריות ממולאות

קעריות
משמנים קלות עלי סיגר
מסדרים בתבניות קאפ קייק אישיות מאלומיניום (מניחים את מרכס העלה במקביל למרכז התבנית ומכווצים את העודפים מלמעלה )
אופים בחום בינוני עד להזהבה(זהירות זה טיימינג מדוייק אם תפספסו תקבלו קעריות זהובות יתר על המידה)

מלית כבד וערמונים
מטגנים במחבת יציקה רחבה פרוסות בצל עד להזהבה
מוסיפים סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות
2 חב' ערמונים בוואקום
חצי ק"ג כבד צלוי
מקפיצים קלות ומתבלים ב: סילאן, אגוז מוסקט, פ. שחור גרוס, מלח ניתן להוסיף מעט יין יבש איכותי.
ניתן להגיש מעל הקעריות /אפשר לזלף בהגשה לצד הקערית שושני פירה ורוטב פטריות

סיגר בשר

למילוי:

טוחנים במעבד מזון-
חצי ראש שום קלוף
1 פלפל חריף גדול חצוי ומנוקה מגרעינים
חופן פלפלוני שאטה /צ'ילי קטנטנים
חצי חב' כוסברה טריה
רבע כוס שמן
מלח, פ. מרוקאית מתוקה בשמן
פ. מרוקאית חריפה בשמן
מעט תבלין לקציצות/ראס אל חנות

יוצקים את התערובת על עיסה של חצי ק"ג בשר בקר טחון
מאחדים את הרכיבים

למילוי-חב' עלי סיגר שהופשרה לילה במקרר
בתחילת העלה מניחים בצורת אצבע מתערובת המילוי -מקפלים את התחתית ואת השוליים ומגלגלים לסיגר
מטגנים בשמן עמוק/לחילופין משמנים ואופים בחום בינוני

להגשה: חצי כוס סילאן, חצי כוס טחינה גולמית-מערבבים היטב ויוצקים מעט מעל-אם אתם מחבבים טוויסטים בבישול
ניתן לפדר מעט א. סוכר מעל הסיגר

פטריות ממולאות
ניתן למלא במגוון וריאציות של בשר-הפעם הלכנו על מלית שנותרה מהסיגרים
מסירים את רגלי הפטריות ומנקים היטב
ממלאים מעל במלית הבשר
מצפים בביצה+ פירורית זהב ומטגנים בשמן חצי עמוק
בהצלחה
 

אסתי אייזנברג

חווית וידאו מושלמת
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
ואם כבר אז הנה עוד כמה מוצלחים שלי שהתפרסמו בהמודיע
צפה בקובץ המצורף 551525

תקשיבי,
הכנתי את זה אתמול,
יצא פשוט מעדן,

אמנם עם שינויים,
אבל כל הרעיון מכאן,
(עשיתי עם בצל פלפל ופטריות,
וברוטב לא היה לי טריאקי,
אז עשיתי בערך 4 כפות סילאן,
4 כפות צילי מתוק
1 כף רוטב סויה,
כף שום גביש,
1 כפית מלח
ושמן)
יצא פשוט מעדן והייתי חייבת גם לצלם כדי להראות... ;)

IMG_0006.JPG
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תקשיבי,
הכנתי את זה אתמול,
יצא פשוט מעדן,

אמנם עם שינויים,
אבל כל הרעיון מכאן,
(עשיתי עם בצל פלפל ופטריות,
וברוטב לא היה לי טריאקי,
אז עשיתי בערך 4 כפות סילאן,
4 כפות צילי מתוק
1 כף רוטב סויה,
כף שום גביש,
1 כפית מלח
ושמן)
יצא פשוט מעדן והייתי חייבת גם לצלם כדי להראות... ;)

צפה בקובץ המצורף 740649
וואו מהמם.
תודה שטרחת לצלם
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה