חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא קריטי לי....
ובכל זאת

IMG_1966.JPG


IMG_1965.JPG
 

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
מצרכים:
4 בצל בינוני קטן
חבילת שימורי פטריות
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס מים
אבקת אפיה
כף א. מרק בצל \ פטריות
3 כפות שמן
פלפל
מלח
הכנה: קוצצים את הבצל לקוביות ואת הפטריות לחתיכות מעט קטנות ומערבבים עם שאר הרכיבים
משהים את התערובת מעל שעתים כדי שהבצל יתרכך.
מוזגים לתבניות אישיות או לתבנית אינגליש קייק עד 3\4 מהגובה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה, וקיסם שננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.
בתאבון!
רוצה להכין מחר, @אפרת 10 או מישהי אחרת שהכינה, כמה תבניות אישיות יוצאות מהכמות הזאת?
 

סחלבים

משתמש מקצוען
איזה?
יש חצילים קלים מאוד
אבוקדו
ושרי?
טוב נכתוב הכל :);

אבוקדו
קונים אבוקדו שבוע מראש
מסתכלים עליו כל יום בציפיה
הוא מוכן
פותחים כדי להכין סלט ומגלים שהוא היה מוכן לפני כמה שעות אבל עכשיו הוא כבר הזדקן בטרם עת.
הבנת את העיקרון...
כשמגיע הרגע הנכון, לא לפני ולא אחרי
חותכים לקוביות:

אבוקדו
חצי בצל קטן
כפית או שתיים לימון טרי
מלח
מערבבים
זהו הוא מוכן.

את החצי השני של הבצל חותכים גם לקוביות
מוסיפים שרי חתוך לרבעים
מלח
פלפל שחור
שמן
הסלט השני מוכן

בינתיים בתנורנו,
נצלים בחום הלוהט
2 חצילים עבי בשר חתוכים לארבע חתיכות שוות בגודלן
(בערך, כן? הרעיון הוא שלא יהיו שלמים)
בצל ענק
בתבנית פתוחה
כשמעליהם מטפפטפים בערך 3 כפות שמן

כשבבית מתפשט ריח של חצילים...;) מוציאים
זורקים את תכולת התבנית למעבד מזון
מפזרים מעל קצת מלח ופלפל שחור
לוחצים על הכפתור
מרימים את חני כדי שתראה איך זה מסתובב ושלא תיבהל מהרעש

זהו החצילים מוכן.

בתיאבון!

בתמונה שהעלית נראים רק האבוקדו והשרי
נחמד להרוויח על הדרך גם את החצילים
משוגעת על סלטי ירקות עסיסיים כאלה בטעם הטבעי שלהם בלי רטבים תעשייתיים.
אז תודה!
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תשלחי לי קצת טעימות, טוב? אבל הרגע!
לשלוח את בעלי?:)
את מרעיבה אותי!!!

אה ואני רוצה את המתכון לכרישה ופטריות (כרישה= לוף?)
וגלידת לוטוס
והחזה עוף
מי שמחפשת לשדרג מרק כתום מרוסק - למדתי מאמא שלי להוסיף לקט ירקות קפואים, אבל זה השווה, עם הברוקולי והכרובית. מכינים את המרק וטוחנים כרגיל, אח"כ מוסיפים את הלקט (בסיר של 5 לי' שמתי חצי חבילה) ומבשלים עוד 10-12 דקות. יצא טעיםםםם, מגוון ועשיר מאוד מאוד.
ממליצה - לחילופין, לקלות פלפל אדום בתנור, לקלף ולהוסיף בטחינה, מוסיף טעם עשיר ועמוק וגם נותן למרק צבע יפיפה.
 

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בתמונה שהעלית נראים רק האבוקדו והשרי
נחמד להרוויח על הדרך גם את החצילים
משוגעת על סלטי ירקות עסיסיים כאלה בטעם הטבעי שלהם בלי רטבים תעשייתיים.
אז תודה!

החצילים נראה כמו סלט חצילים. לא מעניין. רק טעעעעים!
ואני גם אוהבת טבעי :)
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
@אפרת 10
לא פייר.....

כתוב בכותרת מתכונים עם תמונות בלבד.
ויש המון בלי תמונות.
בשביל זה אני יכולה לפתוח ספר.
כאן רציתי לראות מתכון ותמונה אותנטית....
שנשפך בצדדים ועל חד פעמי לבן ועל השיש
מהספר והעיתון ומה ש בסטיילניג בד"כ בתמונה זה טעים--------;)
 

nechama3048

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!
IMG_3209~1.jpg
 

nechama3048

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טורטיות במילוי פטריות ופסטו
(בתמונה יש גם כאלו במילוי ירקות מוקפצים)

מאדים בצל, מוסיפים את הפטריות החיות פרוסות להקפצה של כמה דקות.
מוסיפים רוטב פסטו (אני מכינה לבד)

ממלאים את הטורטיה ואופים 2-3 דקות לקריספיות והשחמה.

במקור מוסיפים גבינת פרמז'ן מגורדת.
IMG_3963.JPG
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
נראה מדהים!!
לא מורחים בביצה טרופה, נכון? רק קמח?
 

nechama3048

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רק קמח. אחרי שמכסים במגבת לחה לעוד התפחה קלה.
זהמתכון שתמיד מצליח.
אפשר לעשות כיכרות קטנים ואפשר ממש גדול.

אני עושה מקמח 80% של נפלאות לפי ההרגשה מוסיפה טיפה יותר מים.
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
רק קמח. אחרי שמכסים במגבת לחה לעוד התפחה קלה.
זהמתכון שתמיד מצליח.
אפשר לעשות כיכרות קטנים ואפשר ממש גדול.

אני עושה מקמח 80% של נפלאות לפי ההרגשה מוסיפה טיפה יותר מים.
תודה.
וכמה כיכרות יוצאות מקילו?
הבצק כבר מוכן, רוצה לדעת לכמה עיגולים לחלק.
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש לי את הקמח הזה של נפלאות , כוסמין 80 אחוז
להתייחס אליו כמו קמח לבן? כי בקמח לבן יוצא לי לחם בית כזה מושלםםםםםםם, ומעולם לא ניסיתי כוסמין.
בקמח המלא שלהם - נפלאות - זה יצא לי פצצה, מתלבטת אם יש הוראות מיוחדות לקמח כוסמין
אשמח לשמוע ממי שניסתה
אני אופה חלות בקמח כוסמין, יוצא טעים אשששש, בדיוק כמו קמח רגיל.
אותו מתכון בדיוק.
(הכוסמין רק נוטה לתפוח לצדדים ולא ללמעלה, אז אני עוזרת לו בתוך תבניות אני אופה אותם, ויוצא מטורף, גם בטעם וגם במראה)
מחר אני אופה חלות, אז אולי אזכור לצלם בלחץ של יומשישי.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
נראה פצצה
 

nechama3048

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי את הקמח הזה של נפלאות , כוסמין 80 אחוז
להתייחס אליו כמו קמח לבן? כי בקמח לבן יוצא לי לחם בית כזה מושלםםםםםםם, ומעולם לא ניסיתי כוסמין.
בקמח המלא שלהם - נפלאות - זה יצא לי פצצה, מתלבטת אם יש הוראות מיוחדות לקמח כוסמין
אשמח לשמוע ממי שניסתה

לא ניסיתי מכוסמין, אז לא יודעת לומר לך.....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה