זה כבר לפחות 14 שנה שחייבים לחתום על W9 אבל האם ידוע לכם על מישהו שהם בדקו אותם ? אנשים מהשורה ? כמובן מי שמבקש מענקים והחזרי מס יש להם בדיקות מדגמי אחד מכמות מסוימת, אבל מכאן ועד להפוך אותו שקלקלתם לילדים שלכם וכו' נראה לי הדרך מאוד רחוקה.בפתיחת חשבון בנק, לקיחת משכנתא וכדו' נשאלים אם אתם אזרחי ארה"ב והבנק יכול להעביר מידע, אז תיאורתית אין כזה דבר להעלים מארה"ב.
מאז הקורונה, שאנשים קיבלו מענקים מארה"ב, הם יותר בודקים.
סביר להניח שמי שלא ביקש מענקים פחות על הכוונת.
אולי הילדים של פותח האשכול יהיו אמידים ברבות הימים?אם יש פה מישהו שמתכנן להיות מליארדר שיחשוב פעמיים, אבל לבן אדם מהשורה שיש לו דירה או שתיים לא נראה לי שיקרה משהו אם לא ידווח.
נכון, בפרט כאלו שהבעל או האשה אינם אזרחי ארצות הברית ואפשר שהנכס יהיה רשום על שמם, ואז גם לפי החוק הם כלל לא חייבים לדווח על ההכנסהאני יודע שאמורים לשלם לפעמים לארה"ב, אבל האם מישהו עוקב אחרי הדברים, איך הם בדיוק אמורים להגיע לבן אדם שחי לו בישראל ומכר דירה אם לא מצהירים להם על כך, סתם מפחידים פה אנשים,
אם יש פה מישהו שמתכנן להיות מליארדר שיחשוב פעמיים, אבל לבן אדם מהשורה שיש לו דירה או שתיים לא נראה לי שיקרה משהו אם לא ידווח.
ואם כבר קנו דירה על שמו בתום לב ובלי דעת? איך ימכרו אותה?נכון, בפרט כאלו שהבעל או האשה אינם אזרחי ארצות הברית ואפשר שהנכס יהיה רשום על שמם, ואז גם לפי החוק הם כלל לא חייבים לדווח על ההכנסה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: