דרוש מידע אזרחות ארהב לילדיי

רות. פ.

משתמש פעיל
לפני כמה חודשים חברה שלי ישראלית , בעלה אמריקאי והם נסעו לתקופה של 3 שבועות לארצות הברית עם 5 ילדים בשביל אזרחות אמריקאית...

רמיזא

משתמש מקצוען
בפתיחת חשבון בנק, לקיחת משכנתא וכדו' נשאלים אם אתם אזרחי ארה"ב והבנק יכול להעביר מידע, אז תיאורתית אין כזה דבר להעלים מארה"ב.
מאז הקורונה, שאנשים קיבלו מענקים מארה"ב, הם יותר בודקים.
סביר להניח שמי שלא ביקש מענקים פחות על הכוונת.
זה כבר לפחות 14 שנה שחייבים לחתום על W9 אבל האם ידוע לכם על מישהו שהם בדקו אותם ? אנשים מהשורה ? כמובן מי שמבקש מענקים והחזרי מס יש להם בדיקות מדגמי אחד מכמות מסוימת, אבל מכאן ועד להפוך אותו שקלקלתם לילדים שלכם וכו' נראה לי הדרך מאוד רחוקה.

נס שאני כאן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
הפקות ואירועים
בלת"ק
יתכן וכבר קיבלת תשובה
אבל לא קראתי כלום מלבד השאלה
אז מתייגת את @רבקה זקס
היא מומחית לענייני אזרחות ארה"ב
עוזרת המון בתחום
ויש לה גמ"ח להגשת טפסים במחיר סמלי ממש
מקווה שתהיה לך לעזר בכל הנדרש

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אם יש פה מישהו שמתכנן להיות מליארדר שיחשוב פעמיים, אבל לבן אדם מהשורה שיש לו דירה או שתיים לא נראה לי שיקרה משהו אם לא ידווח.
אולי הילדים של פותח האשכול יהיו אמידים ברבות הימים?
ואם הילד ירצה לבוא בשערי ארה"ב יום אחד, גם בלי להיות עשיר גדול, ובעצם יסתובב שם עם הגדרה של מעלים מס?
לא ניסיתי אין לי מושג אם הם בכלל מתייחסים לזה, ואם כן?

במילים_אחרות

תרגום אנגלית-עברית עברית-אנגלית
מנוי פרימיום
אני יודע שאמורים לשלם לפעמים לארה"ב, אבל האם מישהו עוקב אחרי הדברים, איך הם בדיוק אמורים להגיע לבן אדם שחי לו בישראל ומכר דירה אם לא מצהירים להם על כך, סתם מפחידים פה אנשים,
אם יש פה מישהו שמתכנן להיות מליארדר שיחשוב פעמיים, אבל לבן אדם מהשורה שיש לו דירה או שתיים לא נראה לי שיקרה משהו אם לא ידווח.
נכון, בפרט כאלו שהבעל או האשה אינם אזרחי ארצות הברית ואפשר שהנכס יהיה רשום על שמם, ואז גם לפי החוק הם כלל לא חייבים לדווח על ההכנסה

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכון, בפרט כאלו שהבעל או האשה אינם אזרחי ארצות הברית ואפשר שהנכס יהיה רשום על שמם, ואז גם לפי החוק הם כלל לא חייבים לדווח על ההכנסה
ואם כבר קנו דירה על שמו בתום לב ובלי דעת? איך ימכרו אותה?
בדיוק בשביל זה הערתי את תשומת הלב.
אזרחות אמריקאית זה לא פיקניק שמקבלים כמה שקים של כסף וגמרנו.
זה מכלול שהילד ישאר איתו לכל שארית חייו וחייבים לשקול לפני מעשה אם להיכנס לזה או לא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה