נראה משם כיון שנולדתי לפני 86 אז אאמו"ר צריך היה לגור 10 שנים בארה"ב וזה לא היה.ראה פירוט בהודעה מעליך...
אז כנראה שלא. הבנתי נכון?
נראה משם כיון שנולדתי לפני 86 אז אאמו"ר צריך היה לגור 10 שנים בארה"ב וזה לא היה.ראה פירוט בהודעה מעליך...
מסכימה עם האמורתשקלו שוב אם לעשות את זה לילדים שלכם.
לדור שלכם יש מזה הרבה זכויות- החזרי מסים, פנסיה וגם חובות
להם- כמעט רק חובות. (ואם הם יהיו עצמאים זה בכלל טירוף)
ואז אין לך אפשרות לעולם להיכנס לתחומי ארה"ב...אפשר לוותר על אזרחות
אמנם עולה כסף
אבל אם נשאר מזה שאזרחים רק חובות
זה יכול להיות שווה
טעיתילמיטב ידיעתי נדרשות מספיק שנים בגיל מבוגר יותר, כמדומני מעל גיל 14.
(הכללים ברורים וידועים, וכתובים באתרים הרשמיים שלהם, ניתן גם לברר אצל מי שמתעסק בזה.
זכור לי שנדרשות 5 שנות מגורים בארה"ב מתוכן 3 מעל גיל 14. אבל סביר להניח שהזכרון שלי לא מדוייק...)
רק אם ידווח מיסים לארה"ב כעצמאי וישלם מס של כ15% במשך 40 רבעונים (סה"כ 10 שנים)בסופו של דבר הילד עצמו יכול גם להרויח ולקבל פנסיה אמריקאית
אחרי תשלום כל החובות והמיסים כאזרחים, ובנוסף אגרה שמנה.אפשר לוותר על אזרחות
לא כולם מודעים לזה בזמן,אפשר לוותר על אזרחות
אמנם עולה כסף
אבל אם נשאר מזה שאזרחים רק חובות
זה יכול להיות שווה
עוד משהו-לא כולם מודעים לזה בזמן,
בדיוק לכן הערתי את תשומת הלב לענין הזה-
חבל לגלות את הברוך רק אחרי שכבר יש דירה, פנסיה, ועסק זה בכלל נורא.
(אגב גם לשכירים לא דבש. תבררו טוב)
הדור הראשון של המאוזרחים רק גילו שיש כסף אצל הדוד מאמריקה ורצו לקחת- בלי לבדוק יותר מדי.. לא העלו בדעתם השלכות עתידיות לילדים (להיפך- כפל אזרחות זה תמיד טוב.. אפחד לא התעמק בחוקה ובחובות שבה.)
אנחנו הילדים שלהם מגלים את המשמעות הפחות נעימה של הדור השלישי. תחשבו חזק אם אתם רוצים לעשות את זה לילדים שלכם. סה טו.
תבדקי קצתלא מבינה על איזה חובות מדברים
בילדותי עשינו כל המשפחה אזרחות אמריקאית מכוח הסבא, כך זכינו גם לטיול משפחתי מורחב לבקר את הסבא (זצ"ל)
ותכלס יותר מ15 שנה עברו
שום חובות אין לי מזה
רק בונוסים ומעלות (היו אצלנו מבחני mji, עם מענק דו שנתי בסכום נחמד לגמריי)
מענקי הקורונה
וההורים שלי גם קיבלו מענק כלשהו (אולי עזרה בתשלום שכר הלימוד? לא ממש מתמצאת..)
(ודווקא חשבתי לעשית גם לילדים שלי, מכוח סבתם - חמותי)
בלת"ק חלקי. אתה לא זכאי להעביר אזרחות לילדיך במסלול ה'רגיל', היינו בשגרירות ארה"ב כאן בארץ, מכיון שאינך עומד בקריטריונים (שהות של 5 שנים לפחות בארה"ב, מתוכן שנתיים מעל גיל 14), והדרך שלך לעשות זאת, אם בכל זאת תחליט כך אחרי התגובות כאן, היא כפי שכתבו כמה, מכוח מה שמכונה 'חוק הסבא', זאת בהנחה שהוא, הסבא או הסבתא, כן עומד בקריטריון הנ"ל (5 שנים וכו')הוריי שניהם אזרחי ארהב . אני אמריקאי מלידה ואשתי לא. (עליתי לארץ בגיל 3 ומאז ברוך השם אני בארץ הקודש)
שאלתי:
יש לי 7 ילדים בגילאי 2-15
כיצד אני מאזרח אותם.
אשמח להמלצות טלפונים ומדריכים בעברית אם ישנם.
אשמח לכל בדיל מידע
לחלק כן לחלק לא.לא שווה לעשות!!
מה הרווח מזה כשעובדים לחברה אמריקאית בתור אזרח?אם מישהו רוצה לעבוד עבור חברה אמריקאית
נראה לי עצם האופציה של תעסוקה כזאת, כלומר הסיכוי של אזרח אמריקאי להיות מועסק גבוה יותרמה הרווח מזה כשעובדים לחברה אמריקאית בתור אזרח?
בפתיחת חשבון בנק, לקיחת משכנתא וכדו' נשאלים אם אתם אזרחי ארה"ב והבנק יכול להעביר מידע, אז תיאורתית אין כזה דבר להעלים מארה"ב.אני יודע שאמורים לשלם לפעמים לארה"ב, אבל האם מישהו עוקב אחרי הדברים, איך הם בדיוק אמורים להגיע לבן אדם שחי לו בישראל ומכר דירה אם לא מצהירים להם על כך, סתם מפחידים פה אנשים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: