משכיל אל דל
משתמש מקצוען
.
נערך לאחרונה ב:
ב"הלהלן הפרטים שלה:
דינה
ייעוץ משכנתאות
אזרחות ויזות - ארה"ב
realist0202בגימייל
תעדכנו שהעתקתם ואני ימחוק
אולי זה לא לרצונה שאני יפרסם אותה פה
תודה
היא מתעסקת עם העניין של ההחזרים או רק לעשות אזרחות?ב"ה
מומלץ בחום רב
הגענו אליה אחרי המלצות רבות
היא מסורה ממש
בהצלחה רבה!
realist0202&gmail.com
גב׳ דינה סילבר
אזרחות ויזות - ארה"ב
054-843-8247
כן (סימנתי תודה שתראו שקראתי)היא תדע לענות על שאלתך הראשונה
לפי כמה שאת מרויחה כמה תקבלי
אני מתעסק איתה בהחזרים לא יודע לגבי לעשות אזרחות
אפשר למחוק?
היא תדע לענות על שאלתך הראשונה
לפי כמה שאת מרויחה כמה תקבלי
אני מתעסק איתה בהחזרים לא יודע לגבי לעשות אזרחות
לא היה לו דרכון אמריקאי אף פעם?בן לאבא אמריקאי (שנולד באמריקה וחי שם עד גיל 3)והוא כבר עבר את גיל ה18 גם יכול לעשות אזרחות אמריקאית?
תודה רבה
דרך האב (שמתאפשר בשגרירות בארץ) הוא לא יכול כיון שלא היה לאבא שהות בארה"ב שנתיים אחרי גיל התבגרות.אולי לא הסברתי נכון
ובכן האבא נולד באמריקה עד גיל 5 ועלה ארצה והבן שלו הוא כבר מעל 18
האם הבן יכול לעשות אזרחות ואם כן האם רק באמריקה או שגם בשגרירות בארץ?
היסליחה שאני קופצת על האשכול למקרה הפוך---,
אני רואה שיש לך הרבה ידע,
אני יודעת על מישהי שמחפשת מידע איך לבטל אזרחות אמריקאית שהוריה עשו לה כשהיתה קטנה, (רק אביה אזרח שנולד באהר"ב, היא נולדה כאן בארץ) ובגלל הקטע הזה:
היא מאד רוצה להפטר מהאזרחות.... יש לה עסק, עוסק פטור, וזה בעייתי לה..
אולי יש לכם מידע אם אפשרי לבטל את האזרחות בלי סיבוכים והוצאות מיותרות (יש לציין שהוריה לא קיבלו שקל על אזרחותה, וכן גם היא לא קיבלה מעולם שקל (דולר..) מאמריקה בגין האזרחות, וכי הוריה עשו לה את האזרחות כשהיתה קטינה ללא ידיעתה ורצונה..)
תודה
אם מפריע השאלה הזו באשכול- אמחק
פנסיה?והבעיות עם עוסק פטור יכולות להיות דוקא הזדמנות טובה
אם האבא היה בארה"ב עוד פעמים במהלך החיים (נדמה לי שצריך שנתיים נוספות. מו הסתם יש כאן מי שידע את מה שאני לא זוכרת),בן לאבא אמריקאי (שנולד באמריקה וחי שם עד גיל 3)והוא כבר עבר את גיל ה18 גם יכול לעשות אזרחות אמריקאית?
תודה רבה
על המכתב של הזימון יש פרטי יצירת קשראני התחלתי תהליך של עשיית אזרחות במשרד בבוסטון ע"י משרד ידוע, קיבלתי זימונים לחלק מהילדים לפני כחודשיים לתאריך 12\12, לעוד פחות משבועיים, ולשלוש ילדים הם לא זימנו, ומאז הם אינם מגיבים למיילים החוזרים ונשנים של המשרד.
האם למאן דהוא יש דרך טלפון או משהו דומה ליצור קשר עם המשרד בבוסטון בדחיפות, או לחלופין רעיון אחר.
יעזור לנו מאוד-מאוד.
בברכה
על המכתב לא מופיע פרטי יצירת קשר של המשרד בבוסטון, יש רק כתובת לאן להגיע, וטלפון כללי של USCIS שעונה שם מזכירה אלקטרונית בלבד.על המכתב של הזימון יש פרטי יצירת קשר
בדרך כלל מקבלים קודם מכתב שנפתח התהליך ושם מופיע אפשרות לרישום לאתר אינטרנט למעקב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: