?????????????????????
לא נתנו לו עותק...אני שואלת את עצמי אם ביבי סיים ראשון או שהוא מנסה להעתיק מטראמפ
נא להגיב בצורה עניינית בלבד
?????????????????????
אולי זה בשביל להשכיח את הפחד מלב הדרומיים הלחוצים..בהוראת המנהל!!!!
כל כך צודקת!!!!אז נכון שאנחנו רגילים,אבל......לבדוק שכולם לידך(בעלי והבנים היו ברחוב וכמובן לא ענו כי נכנסו לחדר מדרגות שהוא ללא קליטה)הלחץ משתק כל פעם מחדש למרות שיש לי ממד ברוך ה'.
הבן של השכנה שממולי חולה בקורונה, ולכן הוא נשאר היום בממ"ד ושאר בני המשפחה רצו לחדר המדרגות.מה עושים מבודדים או חולים בלי ממד נשארים בבית?
איפה אתם גרים?אצלינו זה היה פחות מפחיד כי ההזעקה הייתה חלשה מתמיד ככה שלקח לנו זמן לקלוט שזה אזעקה
אבל באמת זה היה מפתיע
איפה את גרה?די תפסיקו לצחוק חחחח...
מי שגר בדרום יכול להבין את השאלה שלי...
לפעמים אומרים בחדשות להתכונן ללילה קשה או רמזים אחרים...
לא מחוברת לחדשות, והלב שלי לא רגוע.. להעביר תוך 30 שניות שישה ילדים ישנים לממ"ד
נכון כל כך!!!!!כל דבר "קטן" יכול לתת חיים ,יכול לקרוע גזירות .
אזעקות בשדרות וביישובים במרחב עוטף עזה13 רקטות נורו לעבר ישראל, 8 רקטות נורו והשאר נפלו בשטח פתוח.
חד גדיאהרקטות נורו כתגובה לתקיפות של חיל האוויר שבוצעו בתגובה לירי לעבר אשדוד ואשקלון מוקדם יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: