כנראה הפצועים זה מזכוכיות שהתנפצו או מהרססים של היירוטעם היה פצועים סימן שלא....
כנראה הפצועים זה מזכוכיות שהתנפצו או מהרססים של היירוטעם היה פצועים סימן שלא....
למה למען השם קשור אמירת תהילים לקישור?מישהו יכול לפתוח קישור לתהילים??
ממש לא!!!למה?
האשדודים רגילים!
לא כתבתי מתכוננים אלא רגילים.אף אחד לא התכונן
בדיוק.זה לא ברובע ה'?
זה נראה לפני מעבר החציה לכיוון הקניון.
ההודעות מהיום הועברו לאשכול חדש,תגידו איך זה הגיוני שאני כתבתי את ההודעה באמצע אשכול ולפתע אני מופיע בתור פותח האשכול?
אז שיפציצו את בחרייןהיום ההסכם עם איחוד האמיריות,
אומרים שצפוי לילה סוער
איך אתם שורדים?אז נכון שאנחנו רגילים,אבל......לבדוק שכולם לידך(בעלי והבנים היו ברחוב וכמובן לא ענו כי נכנסו לחדר מדרגות שהוא ללא קליטה)הלחץ משתק כל פעם מחדש למרות שיש לי ממד ברוך ה'.
אז שיפציצו את בחריין
למה את אשדוד?
איך אתם שורדים?
מתפללת עליכם
בשורות טובות ולילה רגוע.
או ליבי אתכםאיך שורדים?
בת ה-7 שלי הלכה לישון מחובקת עם מסיכה
או כדי שתוכל לרוץ למרחב המוגן בקלות
או שהיא רוצה שתגן עליה לא רק מקורונה, גם מהפגזות...
בדיוק בעלי הביא מגמרא בשבת זו בשולחן שבתמה עושים מבודדים או חולים בלי ממד נשארים בבית?
נחכה להנחיות, ברגע האמת אנשים לא חושבים, עושים...מה עושים מבודדים או חולים בלי ממד נשארים בבית?
מסקרן אותיאז שיפציצו את בחריין
למה את אשדוד?
איך אתם שורדים?
מתפללת עליכם
בשורות טובות ולילה רגוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: