לא מה שאני רואה סביבי.כן בגלל אי שמירה על ההנחיות!! על כל אחד עם מסיכה אתה רואה שלושה בלי מסיכה!
וגם א"כ אם זה השיקול אז לחילונים מגיע קודם סגר.
אבל השיקול העיקרי הוא קצב ההדבקה. (אמור להיות לפחות.)
לא מה שאני רואה סביבי.כן בגלל אי שמירה על ההנחיות!! על כל אחד עם מסיכה אתה רואה שלושה בלי מסיכה!
זה בא מהצד של אלו שגם כשכולם דיברו על החרדים הם לא היו נגד החרדים.לא כ"כ מדויק, כן דיברו על חופי הים אבל זה היה מינורי עד בלתי נשמע, כמובן ללא השוואה מול השיח נגד החרדים.
דווקא שמעתי בערוץ 12.זה בא מהצד של אלו שגם כשכולם דיברו על החרדים הם לא היו נגד החרדים.
אלו שדיברו על החרדים, לא הזכירו את חופי הים.
בקשר לקיום לימודים מחוץ לרובעי הסגר,
קיבלנןו הודעה שהלימודים מבוטלים
הנימוק היה שההחלטה היא לסגור את כל מוסדות החינוך החרדיים ולא משנה מיקומם!!!
שהשתעלו חופשי ברחובות ובגנים!!!
לי קרו שני הסיפורים יחד השבוע.ועוד דבר, מפעים אותי שישנם אנשים שטרם הפנימו את ההנחיות וחשיבותן, אם היום נאלצתי לנסוע באוטובוס למקום מרוחק, התישבתי במושב מרוחק 2 מטר מהיושב\ת ממני, בקשה ממני אישה שאזוז למושב ליד כדי לפנות לה מקום,
ממש הזדעזעתי ושאלתי אותה-על ההנחיות, 2 מטר שמעת? היא היתה המומה....
או אישה ונערה שעלו לאוטובוס עם מסכה על הסנטר, אמרתי להן "תחבשו מסכה! אני מגנה עליכן, אתן לא חושבות שזה מינימלי לדאוג לי?"
אה, הן חבשו כמו ילדות טובות...
מצצרף לכל מילהראש העיר שלנו לא בסדר מה היגיון לסגור את המעונות והגנים החרדיים ברובע ו אם הרבוע נגוע בקשה את כל המוסדות ואת כל הבתי כנסת אם לא למה לסגור וללכלך עלינו
ניסיתי לתפוס את נציגינו המסורים וינגרטן ושוק אף אחד מהם לא עונה
ואם נפצה פה? ואם נצפצף?מצצרף לכל מילה
עזבו שניה את הסגר על מוסדות חרדיים !!!!!
מה עם כל הלכלוך שזה מייצר על החרדים ואין שום תגובה ראויה
עד עכשיו הממשלה אמרה זה לא חרדים זה אזורים וכולם צעקו
מגיע ראש עיר שנבחר ע"י חרדים עם נציגים חרדיים ומחליט באופן שרירותי לסגור את כל המוסדות .......
החרדים
ואין פוצה פה ומצפצף
סתומים.עיריית אשדוד שינתה את החלטתה
ויש סגירה של מוסדות חינוך רק ברובעים ג ז ח .
שבת שלום
אם ברובע ו' היו לומדים רק תושבי רובע ו' אז זה באמת לא בסדר לסגור הבעיה שרוב התלמידים ברובע ו' באים מרובע ז וח.ראש העיר שלנו לא בסדר מה היגיון לסגור את המעונות והגנים החרדיים ברובע ו אם הרבוע נגוע בקשה את כל המוסדות ואת כל הבתי כנסת אם לא למה לסגור וללכלך עלינו
כל מקום רשום משהו אחרמישהו יודע מה בקשר לבתי הכנסיות באשדוד סגור או אפשר עד 10 איש?
וינגרטן שולח למנהל חינוך חרדי בערייה זלמן ינקלביץראש העיר שלנו לא בסדר מה היגיון לסגור את המעונות והגנים החרדיים ברובע ו אם הרבוע נגוע בקשה את כל המוסדות ואת כל הבתי כנסת אם לא למה לסגור וללכלך עלינו
ולאן הוא שולח?מנהל חינוך חרדי בערייה זלמן ינקלביץ
אולי לוינגרטןואלן הוא שולח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: