לא אמרתי שצריך לסגור אולמות,אז עדיף שיסגרו את האולמות???
אני מציינת עובדות!!!
לא אמרתי שצריך לסגור אולמות,אז עדיף שיסגרו את האולמות???
אגב, הבנתי שמשפחתונים באזורי הסגר חייבים להמשיך לעבוד.
למישהו יש מידע בעניין?
כןאז עדיף שיסגרו את האולמות???
בעיקרון של הבת שלי גם והבנתי שזה לא אמור להיות ככה. לכן חשוב לי לוודא את העניין.המשפחתון של הבן שלי סגור
אם מדברים על מקור הדבקות.כן
לצערנו הרב אם זה מקור ההדבקות אז כן
מה עדיף? סגר כללי ועלייה בתחלואה?
השאלה היא מה נציגנו בממשלה ובכנסת עושים בעניין מעבר ללהוציא הודעות "זועמות" ?????????????????ולכן אם לעשות סגר אז על חרדים.
כיון שבאזורים חילוניים הוא מסתכן/ים בשיימינג ברשתות/בג"ץ וכו
החרדים זועקים ומשתתקים.
אבל כרגע מה שממשיך אותה זה השמחותאם מדברים על מקור הדבקות.
מה שהתחיל את הגל השני היה מוסדות החינוך.
אם היו פחות מפנקים את ההורים והיו עושים לימודים עד כיתה ד',(גדולים יכולים להשאר בבית) ורק להורים שעובדים מחוץ לבית. בטוחה שהמצב יהיה יותר נורמלי
גם אני חושבת ככהאם מדברים על מקור הדבקות.
אם היו פחות מפנקים את ההורים והיו עושים לימודים עד כיתה ד',(גדולים יכולים להשאר בבית) ורק להורים שעובדים מחוץ לבית. בטוחה שהמצב יהיה יותר נורמלי
אם שומרים על הכללים בחתונה- מצילים חיים!נכון שזו אכזבה בשביל חתן וכלה,
אבל במקרה כזה עדיף להציל חיים!!!!
כמעט ולא היו הדבקות במוסדות החינוך!!!אם מדברים על מקור הדבקות.
אף אד לא עושה עכשיו עם עשרה אנשים!!!!קל לדבר...
מה יהיה כשתהיי כלה?
בעז"ה בקרוב ממש. האם תשמחי ב10 אנשים כי העיקר שהצלת אנשים?
נכון!אם שומרים על הכללים בחתונה- מצילים חיים!
לוידעת... דיברו שהכל שווה פיקוח נפש.כמעט ולא היו הדבקות במוסדות החינוך!!!
רוב המוסדות שנסגרו היו כי נתגלה בהם חולה קורונה שנדבק מבחוץ ומייד סגרו את המוסד כדי למנוע הדבקה בתוכו.
אגב, הילדים הגדולים זה כבר לא "פינוק" של ההורים, יש מלאאאא בעיות רוחניות בילדים גדולים שפשוט מתים משעמום. להורים כבר אין דרך למנוע אותו. במיוחד שרובם צריכים לצאת לעבוד ואין מי שישגיח על הילדים בבית.
עשו נסיון ואפס, האנשים לא שומרים על הכללים. מה צריך לעשות עכשיו? לתת למקורות ההדבקה האלה להמשיך לפעול? או למנוע אותם?אם שומרים על הכללים בחתונה- מצילים חיים!
פיקוח נפש רוחני למול גשמי? אני לא יודעת מה קודם.לוידעת... דיברו שהכל שווה פיקוח נפש.
אז זה מה שבאתי להגיד. שלכל אחד יש קשיים, להורים זה הילדים, לכלות זו החתונה.
לאט לאט מגבילים יותר. ממחר זה 150, ובקצב השמירה היתירה של האנשים שבוע הבא זה יעמוד על 20אף אד לא עושה עכשיו עם עשרה אנשים!!!!
מותר הרבה יותר!!!!!
לא אמרתי שאין קשיים,לוידעת... דיברו שהכל שווה פיקוח נפש.
לא בדיוק אפס.עשו נסיון ואפס, האנשים לא שומרים על הכללים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: