משה דוד הכהן
משתמש רשום
יש מקפיא באיזה סניף?
כן. אני קניתי ברשל"צראיתי באחת התמונות מחבתות קטנות בצורות, שעלו 2.50-2.90 ש"ח, משהו נתקל? כי באזור שלי לא נתקלתי בזה...
מישהו ראה בבני ברק או בירושלים??כן. אני קניתי ברשל"צ
היכן ??באיזה סניף ?קניתי מלא דברים והיה מבצעים שווים
איזה פליימוביל את מחפשת?אני כל 2 דקות פותחת לבדוק אולי יש עדכון חדש אולי הגיע סוף סוף פלימוביל נורמאלי אחרי שהלכתי והתאכזבתי. קדימה....
מקווה בשבילךתודה. יש סיכוי מחר בצהריים שישאר משהו ?
היינו בסניף תל אביב - נראה לי שיש הכל
תכל'ס הכי שווה ללכת לסניף הקרוב לאיזור מגורייך, אני לא רטצה לחשוב על האכזבה שתהיה לך שנסעת רחוק ובסוף..........תכל'ס באיזה סניף הכי כדאי להשקיע ??
קחי בחשבון ששם זה יכול להיות יותר יקראמרו פה שבתל אביב יש כמעט הכל
בירושלים הגן חיות עלה 100 ש"ח129 ש"ח גן חיות וגן שעשועים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: