ויש לו שני דילמות.כאמור יש השקעות רווחיות יותר מקרנות כספיות שהם אפי' עם פחות סיכון.
אפשר לשלב מוצר עתיר סיכון מאשכול אחר כמו קרן סל מניות.ב. מכיון שלא מפריע לו לאבד כ2-3% מהקרן, הוא מעוניין לשלב מוצרים בעלי סיכון קצת גבוה יותר,
כנראה שיש לך ויכוח עם @מקצועי בלבדלרוב מה שנכון זה קרנות כספיות
כתבתי מספר פעמים בעבר שאין השקעה עם יותר תשואה ופחות סיכון.מדריך - אשכול קרנות כספיות
עודכן: תמוז תשפ"ד קרן כספית זאת קרן נאמנות שקונים מבית השקעות - המנפיק ומוכרים למנפיק. ניתן לשלוח פקודת קנייה או מכירה בכל שעות היום אך הפקודה מתבצעת בשעות אחר הצהרים. לרשימת קרנות כספיות כשרות>>> קרן כספית לרוב מחזיקה בתמהיל כזה: פקדון בנקאי. מק"מ. (אג"ח ממשלתי) אג"ח קונצרני בדירוג גבוה...www.prog.co.il
אוריה רוצה שנעזור לו בבניית אחוזי המניות שלו בתיק, בשביל שהסיכון יהיה נמוך ומחושב.אפשר לשלב מוצר עתיר סיכון מאשכול אחר כמו קרן סל מניות.
מקצועי כנראה מתכוונת אפשרות מסוימת לאדם מסוים כמו הטבה לעובד בכיר בבנק וכדומה. כשמדברים בפורום צר לי לאכזב את כולם אבל כמו שכותב @השקעות R הון אין דבר כזה.כנראה שיש לך ויכוח עם @מקצועי בלבד
חבל לדבר בשבילי כשאני פה.מקצועי כנראה מתכוונת אפשרות מסוימת לאדם מסוים כמו הטבה לעובד בכיר בבנק וכדומה. כשמדברים בפורום צר לי לאכזב את כולם אבל כמו שכותב @השקעות R הון אין דבר כזה.
ולאוריה שלנו...חבל לדבר בשבילי כשאני פה.
בכל אופן אני התכוונתי להשקעות שמתאימות להרבה מאד אנשים, אבל אכן זה לא אחד לאחד למה ולמי שמתאים לו קרן כספית.
ואכן מעולם לא כתבתי שבכל מצב יש אופציה טובה יותר. [בהקשר שבו זה נכתב, הנתונים שהובאו לידיעתי הראו אפשרויות טובות יותר]
אם אכן כך, אז מהו המניעה לפרט לתועלת אותם הרבה מאוד אנשים???בכל אופן אני התכוונתי להשקעות שמתאימות להרבה מאד אנשים,
מי אומר שיש מניעה?אם אכן כך, אז מהו המניעה לפרט לתועלת אותם הרבה מאוד אנשים???
ניתן לשלם סתם מס? או שצריך להצהיר על הגדלת מקדמות?בעבר עלה בפורום האפשרות של הקדמת מס
וכך החל מסוף השנה הקלנדרית מחושב החזר המס צמוד למדד +4%.
היה גם מישהו שטען שעשה את זה גם בארנונה (שילם פעמיים ארנונה) ומהעירייה רדפו אחריו להחזיר לו.
בתחילת שנה פשוט מדווחים על רווח צפוי גבוה יותר.ניתן לשלם סתם מס? או שצריך להצהיר על הגדלת מקדמות?
לכאורה אין בכך כל תועלת, כי מתחילים לשלם החל מהחודש הראשון, ואת הריבית והצמדה על העודף מקבלים רק מתחילת השנה הבאה.בתחילת שנה פשוט מדווחים על רווח צפוי גבוה יותר.
אולי נעשה זאת כך:מי אומר שיש מניעה?
זה פשוט כמה אופציות שלא נפוצות פה בפורום, ולהיכנס לזה ולהדריך ולהסביר לכולם, ולפרט מתי ולמי ולמה זה מתאים זה ידרוש ממני הרבה זמן שאין לי.
יש דברים שהתועלת מועטה ואינה שווה את ההתעסקות בהם.אולי נעשה זאת כך:
את תכתבי את האופציות השונות בלי פירוט כלל,
כשאת מודיעה מראש שאת לא מתכוונת להרחיב בנושא כלל.
וכל הרוצה להרחיב, שיחפש מענה לשאלותיו בגוגל.
אני אישית, מסוקרן מאוד כבר מאז. ואודה לך מאוד על המענה.
תודה רבה. וסליחה על ההטרחה.
עוד לא הבנתם שהיא מתפרנסת מזה ורק לא נעים לה לומר זאת בקול ? למה לגזול לבן אדם את הפרנסה ?אולי נעשה זאת כך:
אני מבינה מאד את הסקרנות, והראיה מאשכול שלם שנפתח לעסוק בנושא, אבל גם אם את הסקרנות שלך אפשר אולי יהיה לפתור בכמה משפטים קצרים, אני חושבת שלהרבה יותר אנשים זה רק יעשה את ההיפך.אולי נעשה זאת כך:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: