לא.ומסתבר שהמרצה בוובינר היה @השקעות R הון
לא.ומסתבר שהמרצה בוובינר היה @השקעות R הון
תזכיר לי איפה כתבתי את זה.כתוב גם במאמריו ש @השקעות R הון
זהתזכיר לי איפה כתבתי את זה.
אני רואה עכשיו את מה שזכרתי ממך, וזה באמת לא כצעקתה,7. לעיתים המעלה של השקעת חסכונות חודשית, עשויה להיות מניבה יותר מהשקעה חד פעמית.
אם משקיע נכנס בפעם אחת לשוק שיתברר בהמשך שהיה גבוה, אז היה עדיף לו להשקיע כל חודש סכום קטן והרווחים יהיו גדולים יותר. להמשך קריאה>>>
תזמין אותי@השקעות R הון
אתה יודע שבאתי במיוחד ביום רביעי
שבוע שעבר לנדבורנה חיפה וגיליתי שטעיתי בתאריך?
לצערי השבוע לא הצלחתי.
מה דעתך לבוא לרכסים?
אוריה היקר! יש נקודה מסויימת שלא דייקת בה כנראה שלא באשמתך ככל הנראה המרצה טעה.אוריה המשקיע המתחיל: שמעתי לאחרונה וובינר בנושא השקעות לטווח ארוך ואחד הכללים שהמרצה קבע ש"אסור למשוך בירידות" כי בסוף השוק עולה.
בהמשך לזהאחד מכללי ההשקעות של וורן באפט
6. התנודתיות היא חבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: