טוב, התעלומה נפתרה , ולמרבה ההפתעה, בארון העליון במטבח ...
יש 2 צורות לפצפוצי אורז ושניהם נקראים פצפוצי אורז
ולמתכון למי ששאלה :
בלי אחריות כי עדיין לא טעמתי
המתכון מתורגם ממוצרים ומידות של ארה"ב , כך שמקווה שאין טעות ,
ו...
באמצע ההנה שמתי לב שאין מלח ופלפל שחור במתכון , ואין לי את מי לשאול כעת .
הכנתי חצי כמות בלי וכצי עם תיבול
לבשל שקית איטריות
(ולא יודעת לאיזה איטריות הכוונה , דקות או דקיקות , כלומר של קוגל או של מרק , אצלי זה 2 גדלים שונים , ומשום מה אצל הבת דודה בארה"ב , אותו גודל .)) הכנתי מאיטריות דקיקות של אוסם .
לסנן את המים ולהשאיר בסיר
במקביל להשחים סוכר בסיר נפרד
1.5 כוסות סוכר
((הבת דודה אמרה לי , אם הבנתי נכון, שהיא משחימה ללא שמן בכלל , הייתכן ??? לא הצלחתי , הוספתי מעט שמן )
להוסיף לאיטריות את הקרמל,
בנוסף 50 גר' מרגרינה
1 כף גדולה סוכר וניל (שקית )
1/3 כוס שמן
לערבב היטב ואז להוסיף
4 ביצים טרופות.
לשטוח בתבנית , שכבה ראשונה (קצת פחו ממחצית הגובה )
לבשל שוב, חבילת איטריות
להכין כמו השכבה העליונה , רק ללא השחמה של הסוכר.
לשטוח מעל השכבה הראשונה
בסיר נפרד,
להמיס 3/4 כוס סוכר חום
חצי חבילת מרגרינה
2.5 כוסות אורז תפוח \ פצפוצי אורז .