סיכום מצויין לנושא.בודאי מדובר בהשקעה סופר סופר מסוכנת של סכום אפס
סיכום מצויין לנושא.בודאי מדובר בהשקעה סופר סופר מסוכנת של סכום אפס
באשכול הקודם אתה טענת שעורכי הדין של בסדנו בעצם מודים שהיה שימוש בכספי משקיעים לצורך כיסוי תשואות של משקיעים אחרים.וגם: באשכול הסמוך ביקשת שאביא לך את הציטוט של עורכי הדין של בסדנו על כך שהחשדות נגדם הם על שימוש בכספי משקיעים לכיסוי תשואות של משקיעים אחרים [כלשונך: "אפשר מקור לציטוט הזה? [מקורי ולא מתוך כתבה אינטרסנטית]" ואז האשכול ננעל. כדי לכבד אותך אני מתכבד לצלם לך מסך עם הציטוט ממכתבם:
[וכן, אנחנו יודעים שעורכי הדין כתבו שהוא אינו נחשד בגניבת כסף, אבל הם כן כותבים שהוא נחשד בפונזי [שימוש בכספים לתשואה של משקיעים קודמים]
אז אתה מסכים כבר שזה אמיתי, וזה כבר התקדמות.אני איתך, אבל בא ננתח את זה -
"בואינג וטקטיבל רובוטיקס יתחרו על מכרז הכתבמ"ים האמריקאי" זו הכותרת. מלפני 4.5 שנים.
הם זכו במכרז? מה הולך? יש הכנסות? האם הן עדיין ביחד? תבדוק בבקשה.
אכן, עברו מאז הידיעות על מזכר ההבנות 5 שנים ו4 שנים [בהתאמה לאדמה ולבואינג].
הדברים האלו נכתבו.אז למען ה מניין יש את העוז להגן על זה ולגרום שעוד אנשים שעכשיו קמו לעבוד קשה יפסידו את כספם!
יש לי 2 אפשרויות ,1:אני מעדיף לא לחשוב שגם אתה מרויח מלחמם של אחרים
2:שגם אתה מושקע שם ומעדיף להדחיק כדי לא לחשוב על הפסד כספך או לחילופין פשוט לגרום לעוד אנשים להשקיע כדי לייצר את התזרים המיוחל שייתן לך את האפשרות למשוך את כספך
אפילו על סיכוי של 10 % שזה נכון אתה תוכל לעמוד פה ולומר טעיתי!!!
לבואינג יש סודות צבאיים?אז זה לא נורא שיש גם כמה דברים שלא תדע.
תאמין לי שיש הרבה דברים שלא שמעת.לבואינג יש סודות צבאיים?
איך יתכן שלא שמענו שום עדכון מבואינג על עסקה עם אורבן?
באופן די מדאיג אני מוצא ברשת פרסומים משנת 2020-21 רק מצידה של אורבן-איירונוטיקס אודות כוונה אפשרית של בואינג לבדוק אם המוצר של טקטיקל רובוטיקס מתאים עבורם או שלאתחפש אז בפרסומים הרשמיים של בואינג.
עם קישור לכתבה ב-israeldefense אולם הכתבה כבר לא קיימת ויש לתקן את הקישוראורבן אירונאוטיקס נמצאת בקשר עם צבא ארצות הברית וצבאות של מדינות אחרות, כולל הודו ואיטליה, למכירה אפשרית של הקורמורן.
אפרופו טסלה.קחו כמשל את "טסלה" והרכב האטומני העתידי שלה.
גם עם כל העוצמה של אלון מאסק שלכל הדעות הוא יודע להרים דברים.
המניה ירדה בחצי מהשיא והמשקיעים כבר לא רואים בקרוב רכבים אוטומטים בכבישים, אז אתה מדבר איתי על אורבן?!
הבדל של שמים וארץ בין שתי החקירות - החקירה נגד טסלה מתמקדת בכך שהטכנולוגיה של נהיגה אוטומטית פועלת "רק" בדיוק של 95% במקום 100% ולכן נדרשת עדיין מעורבות של נהגתחת חקירה של הונאת משקיעים בקשר להבטחות בומבסטיות על רכבים אוטונומים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: