פספסת את האיקסים בין 3 ל 4 - סביר להניח שזה כתבה היכן שהוא...תתעדכן....
צפה בקובץ המצורף 1650330
רק מראה לך כמה חלק ניכר מהציבור החרדי אינו חשוף לכתבות באתרים חסומים.....פספסת את האיקסים בין 3 ל 4 - סביר להניח שזה כתבה היכן שהוא...
כרגע, אין מוצר, הוא עדיין בפיתוח. רשימת הלקוחות היא רשימה של מתעניינים בלבד.אם יש לקוחות יש הכנסות.
יש שם רשימת משקיעים, רשימת שותפים ורשימת לקוחות, יש להם מוצרים, הם מוכרים אותם ומקבלים תמורה.
זה ויכוח חסר טעם.כרגע, אין מוצר, הוא עדיין בפיתוח. רשימת הלקוחות היא רשימה של מתעניינים בלבד.
כשיהיה מוצר יהיה כסף.
לא משנה אם יש מוצר או אין מוצר, או שההשקעה התחילה או נגמרה, או הרוויחה או הפסידה.הנתון הכי מעודכן שמצאתי עוסק בפיילוט של אלקטרה ו-trusstor
חיפוש גוגל אודות שאר החברות המופיעות באתר של trusstor כ-'לקוחות' לא הניב תוצאות משום מה
- יש שהוציאו רווחים יפים ויש שהפסידו ויש שהוציאו רווחים סולידיים.
יפה שהגעת למסקנה הזו.מה שלא ברור:
- אין ידוע אם כל הכסף הלך להשקעות או שחלקו יועד לייצר מצג של תשואות בהשקעות שהסתיימו.
- החברה עברה על חוקי הרשות לני"ע ע"י שחמקה מלכתוב תשקיף.
- אם היה גיוס משקיעים עם מצג שוא ע"י בסדנו.
- אם בסדנו אכזב את אמון משקיעיו.
- אם חלק מהמיזמים בה השקיעו, חב' בסדנו ידעה שלא היה להם כל סיכוי לכתחילה.
א. מתוך המכלול -נו מה רע?
ניסוי פיילוט, ניסוי מקדים או ניסוי פרלימינרי, ולפי האקדמיה ללשון העברית מֶחְקַר חָלוּץ או חָלוּץ, הוא ניסוי מדעי פשוט וזול שנערך לפני ניסוי מדעי יקר או מסובך ומדמה את הניסוי היקר או המסובך. מסקנותיו של ניסוי הפיילוט מיושמות בהצעת המחקר של הניסוי שהוא מדמה, ובאופן זה מקטינות את הסיכוי לתקלות בניסוי היקר והמסובך. ניסוי פיילוט יכול לדמות גם תצפית מדעית יקרה ומסובכת כגון סקר רב משתתפים או מפקד.
אתה לא מאמין לחברת טראסטור, גרוס כן, ומשקיעי גרוס מאמינים לו, אחרת לא היו משקיעים, אבל חבל לי להתווכח על דברים חסרי תוחלת, נראה לי שתסכים עם המסקנות שכתבתי לפני שני הודעות.א. מתוך המכלול -
ב. באמת אין כל רע בזה שכל הלקוחות הרשומים באתר של trusstor לא מציינים זאת כל אחד באתר שלו. זה פשוט לא אמין...
אולי בגלל שהמוצר נוגע לבטיחות העובדים בענף הבניה, והלקוחות הן חברות נדל"ן המפרסמים בכלל ללקוחות נדל"ן וזה לא משנה להם הבטיחות של העובדים, אין להם טעם לפרסם את זה.ב. באמת אין כל רע בזה שכל הלקוחות הרשומים באתר של trusstor לא מציינים זאת כל אחד באתר שלו. זה פשוט לא אמין...
כולנו מסכימים למה שכתבתי כולל @יוחנן 1 וגרוס עצמו, וכל ההשתלחות של מס' ניקים פה עם מעט הבנה בנושא גרמה לי לצאת כך.יפה שהגעת למסקנה הזו.
ה שלמה-אני עונה לך פה כי שם חסמוכולנו מסכימים למה שכתבתי כולל @יוחנן 1 וגרוס עצמו, וכל ההשתלחות של מס' ניקים פה עם מעט הבנה בנושא גרמה לי לצאת כך.
המינימום המתבקש לפני כתיבת תגובה כזאת היא לחפש בגוגל ולבדוק את העובדותאולי בגלל שהמוצר נוגע לבטיחות העובדים בענף הבניה, והלקוחות הן חברות נדל"ן המפרסמים בכלל ללקוחות נדל"ן וזה לא משנה להם הבטיחות של העובדים, אין להם טעם לפרסם את זה.
זה ממש לא הנושא, הנושא הוא האם להשקעות של בסדנו יש מוצרים שנמכרים ללקוחות ומניבים רווחים.אתה לא מאמין לחברת טראסטור, גרוס כן, ומשקיעי גרוס מאמינים לו, אחרת לא היו משקיעים, אבל חבל לי להתווכח על דברים חסרי תוחלת, נראה לי שתסכים עם המסקנות שכתבתי לפני שני הודעות.
גילוי נאות כפי שכתבתי מס' פעמים, אני לא נוגע בהשקעות מעין אלו אפי' אם הם יהיו מאוד אמינים עם סיכויי הצלחה מאוד גבוהים.
ניסית לראות איך זה עובד,אתה חי איתנו?
@איצ'ה קו המידע, כשתרצה לפתוח מדור של בדיחות תראיין אותו איך בדיוק זה יעבוד
יהיה שריפה, בן אדם יקפוץ מקומה 40 ובקומה 15 יעצור, ויחפש איפה הסקיי-סייבר הבא?
וכך אם זה 70 קומות? (ובמהנטן 100 ויותר קומות)
רגע, ועוד ככה ימכרו יותר ערכות לכל מגדל,,, (קראתי שוב, שפשתי עיניים, ושוב קראתי, שאלתי את אשתי אם אני רואה נכון או שאני צריך ללכת לבדיקת עיניים) אז למה לא הגבילו ל10 קומות ויצטרכו להחליף לעוד סקיי-סייבר?
בקצב הזה, חיל האוויר יבוא ללמוד אצלם איך עושים תדלוק אווירי, צניחת טייסים וכדומה
אני לא מתחמק, אני לא יודע את התשובה לשאלה שלך, ואני כאמור לא ממליץ על בסדנו ודומותיה, אני בסה"כ חולק על מי שטען שבסדנו לא משקיעה.אתה מתחמק מהשאלה שנשאלה - במהלך 13 השנים שחלפו, כמה השקעות היו לבסדנו שהניבו רווחים מלקוחות או ממכירת מוצרים (ולא ממכירת 'בעלות ההשקעה' למשקיע אחר)?
ואני אחזיר בשאלה, האם מי שחזר לו תשלום משכנתא בגלל שאין לו כיסוי הוא נוכל?ה שלמה-אני עונה לך פה כי שם חסמו
מדובר בהלוואה.
הסיפור לא שלי ,אלא של חבר שלי שסיפר לי על עצמו(דיברתי איתו אתמול)
מכיוון שזה פורום ציבורי נתייחס לזה כתיאוריה בלבד (ומה שארשום למטה זה תיאוריה
כי הייתי בודק עוד פעם לפני שהייתי אומר שזה בדיוק קרה)
אבל רק כדי להבין אותך
אם נניח הסיפור נכון,שהחבר הלווה לחברה X 250 K
והוא לא מצליח לקבל את הכסף בחזרה בניגוד להסכמים
האם זה לא מוגדר בעיינך כנוכלות?
אם אתה לא יודע את התשובה אין טעם להעלות שוב את כל הטיעונים בעד בסדנו...אני לא מתחמק, אני לא יודע את התשובה לשאלה שלך, ואני כאמור לא ממליץ על בסדנו ודומותיה, אני בסה"כ חולק על מי שטען שבסדנו לא משקיעה.
אם מי שלקח משכנתא ולא מחזיר את המשכנתאואני אחזיר בשאלה, האם מי שחזר לו תשלום משכנתא בגלל שאין לו כיסוי הוא נוכל?
לא טענתי כלום בעדם, פשוט הטלתי ספק במי שחרץ את דינם או העלה טענות לא מוכחות\ לא ענייניות.אם אתה לא יודע את התשובה אין טעם להעלות שוב את כל הטיעונים בעד בסדנו...
תלוי כמה סטארטאפים היו. אם היה להם הרבה סטארטאפים לבחינה והם לא התממשו זה מעיד על חוסר כדאיות וחוסר הבנה של החברה.א. האם אי - ההצלחה של אף אחת מההשקעות מעידה על בעייתיות?
ב. האם מדובר בכשל עסקי של בסדנו בניתוח סיכויים של סטארט-אפים?
אני לא ממליץ על סטארטאפים בכלל, למי שמתעניין, עליו לבדוק באמת את מידת ההצלחה של הנ"ל בין שלל הדברים שעליו לבדוק.ג. האם ניתן לסמוך על בסדנו בזיהוי פוטנציאל של סטארט-אפים נוספים?
לדעתי לא, לדעת גרוס כנראה כן או שהוא סופר מאמין בזה, או שהוא מחשיב אותם כשירים, לדעתי צריך להזהיר מזה.ד. האם הוגן לתווך השקעות למשקיעים לא כשירים במגזר החרדי (רובם) בלי ליידע אודות הסיכון הסטטיסטי, ואודות היסטוריית אי-רווחיות ההשקעות של קבוצת בסדנו?
לא בהכרח, @אלי אלימלך נתן תזה שיכול להיות שהם 'קנו' מהמשקיעים הראשונים את זכותם לפי איזה שווי מדומיין או לא, ומכרו את זה לאחרים.ה. במידה ואכן לא היו רווחים מהשקעות, האם בהכרח התשואות ששולמו למשקיעים הקודמים הגיעו מכספי משקיעים חדשים?
אני לא משפטן אבל זה חלק מהחשדות.ו. במידה וכן, המשמעות היא שכל חברות הבת (קבוצות משקיעים) נוהלו כמקשה פיננסית אחת, האם זה פוסל את הפטור ממסירת תשקיף?
מאותה סיבה שערבים ניסו וADR ניסו ולא נטען עליהם על נוכלות או בעייתיות, אף אחד לא רוצה להיות שקוף ו\ או חשוף לביקורת.ז. מדוע בסדנו ניסתה להיפטר מהחובה למסור תשקיף (באמצעות מכירת השקעות לקבוצות של פחות מ-35 איש)?
לא הבנתי, יש כבר מוצר פעיל? באתר שלהם כתוב שזה עדיין בפיתוח.זה ויכוח חסר טעם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: