באיזו שנה התקיימה ההגרלה?אני בהגרלה 1951
והקבלן כבר בביצוע היסודות
אנחנו אחרי חוזה
ובאיזה שכונה מדובר?
באיזו שנה התקיימה ההגרלה?אני בהגרלה 1951
והקבלן כבר בביצוע היסודות
אנחנו אחרי חוזה
דירה בהנחה או מחיר למשתכן?2022
שכונת אפיקי הנחל
אמר לי אתמול העסקן ששנינו (וכל אופקים) מכירים, שעומדים להיות היתרים לחלק גדול מהפרויקטים בעוד 7-8 חודשים.השכונה תהיה מעורבת כמו כל שכונות אופקים.
יש אחוז ניכר של חרדים שזכו שם (ובתוכם אני הקטן) ואני מקווה שאכן הם יגיעו לגור בשכונה. בקהילה עצמה כן היה פרסומים לבני העיר להשתתף בהגרלות.
לגבי הקבלנים יש מס' קבלנים החל מ - י.ח. דמרי ואוזן (וחברת בת שלו).
אבל הכי חשוב לבנתיים אין היתרי בניה בשכונה! אני זכיתי שם לפני שלוש שנים(!) ועדיין הכל תקוע...
בעירייה מכחישים בתוקף שאין היתרים, אבל זו המציאות...
אני לא רוצה להישמע ציני, אבל גם שנה שעברה אמרו את זה....אמר לי אתמול העסקן ששנינו (וכל אופקים) מכירים, שעומדים להיות היתרים לחלק גדול מהפרויקטים בעוד 7-8 חודשים.
היום התקשר אלי חבר שזכה בהגרלה באפיקי נחל, וסיפר שהוא קיבל מייל שהתוכניות של הפרויקט שלהם (2169) אושרו בועדה.אני לא רוצה להישמע ציני, אבל גם שנה שעברה אמרו את זה....
אני מאמין לך, אני רק מתפלא מה קורה עם הזכייה שלי...זה מספיק? או שצריך שאמת המים/כתלי ביהמ"ד/בת קול יוכיחו?
אני זכיתי בהגרלה בתאריך 10/02/2020 ועדיין לא זז כלום.....יש למישהו מידע לגבי הגרלה 1944, זו שעברה מרייסדור לבראל סלעית בנחל? אנחנו מחכים כבר כמעט שנה ממהגרלה ושום דבר לא זז.
הסיבה שאופקים מדשדשת ברישום היא לדעתי בגלל שהקבלנים לא יכולים לעמוד במחירים שחשבו שיקבלו.
אם כך אז מה יהיה עם ההגרלה הגדולה האחרונה שהייתה לא מזמן באופקיםאני זכיתי בהגרלה בתאריך 10/02/2020 ועדיין לא זז כלום.....
הסיבה שאופקים מדשדשת ברישום היא לדעתי בגלל שהקבלנים לא יכולים לעמוד במחירים שחשבו שיקבלו.
אם כך, אני מבין שיש סיכון די גדול להיכנס לפרוייקט הזה מכיוון שכרגע המחירים רק יורדים.יש למישהו מידע לגבי הגרלה 1944, זו שעברה מרייסדור לבראל סלעית בנחל? אנחנו מחכים כבר כמעט שנה ממהגרלה ושום דבר לא זז. דיברנו עם בראל סלעית והם אמרו ששום דבר לא יזוז לפני 2024. זה הגיוני? חוקי? משרד הבינוי לא אמור להיות כאן בשבילנו?
תוכל להעלות כאן ?היום התקשר אלי חבר שזכה בהגרלה באפיקי נחל, וסיפר שהוא קיבל מייל שהתוכניות של הפרויקט שלהם (2169) אושרו בועדה.
אני אעלה את זה לכאן מיד כשהוא ישלח לי.
יש לך מה לעדכן בעניין ?יש למישהו מידע לגבי הגרלה 1944, זו שעברה מרייסדור לבראל סלעית בנחל? אנחנו מחכים כבר כמעט שנה ממהגרלה ושום דבר לא זז. דיברנו עם בראל סלעית והם אמרו ששום דבר לא יזוז לפני 2024. זה הגיוני? חוקי? משרד הבינוי לא אמור להיות כאן בשבילנו?
אני מתכון על מכרזי / הגרלות רמיאשמח לשמוע מידע על הגרלות של דירות צמודות קרקע באופקים
האם תוכל לכתוב את המייל בלי שטרודל...חברת השיווק מטעם "בראל סלעית"
04-6400045 :whatsapp
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> : מייל
טלפון 04-6400045:
אנו מאחלים לכם בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: