אני ממש בהתלבטות רצינית לגבי הבת שלי .
אשמח לשמוע את דעתכם.
היא כבר בת שנה וחודשיים ועוד לא עומדת.
יש לציין שהיה לה עיכוב התפתחותי והיא זוחלת בישיבה. היא מצליחה איכשהו להסתדר במרחב. ולדלג על מכשולים.
אנחנו הולכים לפיזוטרפיה דרך הקופה. אבל אני לא רואה מאד התקדמות עם העמידה.
יש לציין שלעבור מכשולים ומדרגות היא התקדמה מהר מאד תוך טיפול אחד או שניים.
כרגע לגבי העמידה, היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לעמוד. רק אחרי בכיות נוראיות וניסיון לברוח מהפיזוטרפיסת. היא עומדת.
יש לציין שגם שכשהיא עומדת היא בעיקר נישענת על רגל אחת. רגל אחת נשארת קצת עקומה ולא ישרה על הריצפה.
אני דואגת שיכול להיות שיש משהו שמפריע לה לעמוד, אולי כואב לה, משהו מפריע לה אולי יש איזה שריר תפוס. וזה מה שמעקב.
המטפל טוען שאי אפשר לדעת בשלב הזה, וייתכן שזה בגלל שהיא לא זוחלת סימטרי.
מה אתם אומרות? להמשיך רק בפיזוטרפיה אולי היא כן תתקדם עם העמידה? לנסות במקביל משהו אחר? ללכת לאוסטאופת? כירופרקט? מדק?
כבר חרשתי את כל האשכולות בפרוג ואני דייי אבודה.
מישהי התנסתה עם בעיה דומה בעבר?
אשמח לשמוע את דעתכם.
היא כבר בת שנה וחודשיים ועוד לא עומדת.
יש לציין שהיה לה עיכוב התפתחותי והיא זוחלת בישיבה. היא מצליחה איכשהו להסתדר במרחב. ולדלג על מכשולים.
אנחנו הולכים לפיזוטרפיה דרך הקופה. אבל אני לא רואה מאד התקדמות עם העמידה.
יש לציין שלעבור מכשולים ומדרגות היא התקדמה מהר מאד תוך טיפול אחד או שניים.
כרגע לגבי העמידה, היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לעמוד. רק אחרי בכיות נוראיות וניסיון לברוח מהפיזוטרפיסת. היא עומדת.
יש לציין שגם שכשהיא עומדת היא בעיקר נישענת על רגל אחת. רגל אחת נשארת קצת עקומה ולא ישרה על הריצפה.
אני דואגת שיכול להיות שיש משהו שמפריע לה לעמוד, אולי כואב לה, משהו מפריע לה אולי יש איזה שריר תפוס. וזה מה שמעקב.
המטפל טוען שאי אפשר לדעת בשלב הזה, וייתכן שזה בגלל שהיא לא זוחלת סימטרי.
מה אתם אומרות? להמשיך רק בפיזוטרפיה אולי היא כן תתקדם עם העמידה? לנסות במקביל משהו אחר? ללכת לאוסטאופת? כירופרקט? מדק?
כבר חרשתי את כל האשכולות בפרוג ואני דייי אבודה.
מישהי התנסתה עם בעיה דומה בעבר?