גדול מדי................אפשר לעלות את זה שוב??
גדול מדי................אפשר לעלות את זה שוב??
עוד אחד שחושב שרק מי שלמד תיאטרון מקצועי יכול להציג. (ואגב נדמה לי שהיה בפרוג אשכול שלם על הענין בעבר).??????????????
תסביר תעצמך בבקשה
חרדי נחמד
די לנחיתותואלהההההה איזה התקפה!
ידעתי שיקומו פה עלי על שהעזתי!! לדבר בגנות האונטערן המהוללים
אז תקשיב אתה צודק בזה שאנחנו חרדים וכו...
אבל אפשר להביא מורה מקצועי למשחק שילמד אותם איך להציג נכון ויותר מקצועי כי פשוט חבל...
ונראה שלא הבנת נכון אבלאני ממש לא באתי לריב איתך
בסה"כ באתי לומר נקודה חשובה
שלי בתור חובבת משחק מאודד הפריע
אני אתן לך דוגמא קטנה כל שחקן מתחיל יודע שאין מצב לסובב תגב לקהל
ובאונטערן הם עושים את זה אין סוף פעמים
אמירות אלו שומעים מאלו שהולכים לרעות בשדות זריםעוד אחד שחושב שרק מי שלמד תיאטרון מקצועי יכול להציג. (ואגב נדמה לי שהיה בפרוג אשכול שלם על הענין בעבר).
בשבילי האונטערן מציגים מצוין! ואפילו יותר...
אולי בגלל ש"אין לי מושגים"- ואני גאה בכך.
נכון שיש מושג של חכמה בגויים תאמין, אך חבל שיש נטיה לפעמים אצל אנשים משלנו להמעיט בערך עצמינו - מבלי להתיחס לתגובה ספציפית זו או אחרת.
מה הקשר?עוד אחד שחושב שרק מי שלמד תיאטרון מקצועי יכול להציג. (ואגב נדמה לי שהיה בפרוג אשכול שלם על הענין בעבר).
בשבילי האונטערן מציגים מצוין! ואפילו יותר...
אולי בגלל ש"אין לי מושגים"- ואני גאה בכך.
נכון שיש מושג של חכמה בגויים תאמין, אך חבל שיש נטיה לפעמים אצל אנשים משלנו להמעיט בערך עצמינו - מבלי להתיחס לתגובה ספציפית זו או אחרת.
אין שום דרך לעלות את זה? אולי בפרטי?גדול מדי................
למה להביא מורה מקצועי שילמד הרי במילא אנשים מחפשים את זה ... ולא אחר !ואלהההההה איזה התקפה!
ידעתי שיקומו פה עלי על שהעזתי!! לדבר בגנות האונטערן המהוללים
אז תקשיב אתה צודק בזה שאנחנו חרדים וכו...
אבל אפשר להביא מורה מקצועי למשחק שילמד אותם איך להציג נכון ויותר מקצועי כי פשוט חבל...
ונראה שלא הבנת נכון אבלאני ממש לא באתי לריב איתך
בסה"כ באתי לומר נקודה חשובה
שלי בתור חובבת משחק מאודד הפריע
יאו זה הזויייייי!למה להביא מורה מקצועי שילמד הרי במילא אנשים מחפשים את זה ... ולא אחר !
בתכל'ס הם מושלמים !!!!!!!!!!!
זה שהם עם גב לקהל זה לא אומר שלכן הם לא מקצוענים .... אבל יש בזה גם יופי מסוים - הוא מדבר למישהו אז הוא מסתכל אליו ומסובב אליו .
ראיתי שהרבה ביקשו . בכל לשון של בקשהאפשר להעלות את ה LIVE האחרון של לייבי באופן שלא יחסם?
איך מוסיפים?ראיתי שהרבה ביקשו . בכל לשון של בקשה
בבקשה :
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=366D684E38674F6D624666464B3342347436653838673D3
להוסיף D בסוף
וואאאהההראיתי שהרבה ביקשו . בכל לשון של בקשה
בבקשה :
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=366D684E38674F6D624666464B3342347436653838673D3
להוסיף D בסוף
כשנוגעים לאנשים בנקודה רגישה ,זה מה שקורהיאו זה הזויייייי!
אנשים פה משועממים
שבועות חופרים על זה!!!!!!
ופתאום מישהו בא ואומר הערה ואתם נעלבים ולוקחים את זה מה זה בקטע אישי
כאילו שאתם הצגתם שם
תרגיעוווווווו!
קים גם קייםוואאאההה
לא קיים
הוספתי....בדוק ומנוסה , פשוט לזכור להוסיף D
אההסליחה, אבל זו בורות.
ברור שיש מצבים שבהם יש לסובב את הגב.
מה שודאי, שחבל מאוד שהם לא משקיעים במשחק מקצועי, בעלילה הגיונית, יצירתית וסגורה.
במקום זאת הם בעיקר משקיעים בתפאורה, ברעיונות מקוריים (כמו האניה, הרכב, הבית שמתפוצץ).
הדבר שהכי ראוי לשבח אצלם זה התחפושות (קאסטיומ'ס)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אם אפשר בבקשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: