התרגום האמיתי הוא "הכנסיה הלבנה" רק שהחסידים כינו אותה "שדה"...לא רציתי להזכיר עיר זו בפירוש בגלל שידוע אצל חסידים הטומאה השורה בעיר זו (ועד היום החגיגות והאירועים הנוצריים וכו') ולכן חסידים הקפידו להזכירה בשם "שדה לבן" ולא בשמה האמיתי.
התרגום האמיתי הוא "הכנסיה הלבנה" רק שהחסידים כינו אותה "שדה"...לא רציתי להזכיר עיר זו בפירוש בגלל שידוע אצל חסידים הטומאה השורה בעיר זו (ועד היום החגיגות והאירועים הנוצריים וכו') ולכן חסידים הקפידו להזכירה בשם "שדה לבן" ולא בשמה האמיתי.
בבקשה תמחוק את הודעתך!חסידי ברסלב לא שוכחים ולא סולחים לכאלו מחב"ד שלקחו חלק בסגירת הגבולות בער"ה תשפ"א כך שהם מאוד חשדנים בכל מה שקשור לחב"ד
זה לשון ההודעה הרשמיתדיווח מטריד:
גורמים בדרג המדיני אומרים "שוברים את הראש איך לשכנע את המנהיגים התורניים לאסור על החסידים לנסוע השנה לאומן
נשקלת אפשרות לשיתוף פעולה עם אוקראינה למנוע את כניסתם בגבולות"
צריך לקחת אוטובוס משדה התעופה לעיר עצמה, ושם לקחת רכבת תחתית עד תחנת הרכבת הרגילה (תחנת keleti קֶלֶטִי), ושם לקחת רכבת עד תחנת זַהוֹנִי על גבול אוקראינה (4 וחצי שעות, כ-18 יורו). שם יש כמה דרכים לעבור לצ'וֹפּ שמעבר לגבול, בוא נגיד רכבת. מצ'ופ לוקחים רכבת ללבוב (5 שעות), לא מצאתי דרך אחרת לעקוף את הקרפטים. מלבוב רכבת לויניצה. מויניצה אוטובוס לאומן, כמעט שעתיים וכ-4$. את כל זה, אגב, עשיתי שנה שעברה.אולי תוכל לכון אותי אני קניתי כרטיסים לקבוצה של כ10 אנשים ליום שלישי בערב לבודפשט מה הדרך הכי נוחה להגיע משם לאומן עם רכבת?
תודה מראש
לא נכוןאמרו שהכרטיסים אזלו זה נכון?
וויז איר הכי זול וצריך להוסיף שם תוספת קטנה עבור אפשרות לשינוי טיסות..
איפה אפשר להשיג?לא נכון
אתה צריך לקחת יותר אחריות, אנשים עוד עלולים לקרוא את דבריך ולהאמין לך. לא מכיר טיסה שאין אפשרות למזוודה בתוספת תשלום. אנחנו עומדים 3 שבועות לפני ראש השנה, ואני לא רואה מחסור יותר מבשנים קודמות 3 שבועות לפני, ולא מחירים גבוהים יותר מבשנים קודמות בתקופה זו. ההפך הוא הנכון, יש עכשיו יותר היצע מבשנה רגילה, היות והנוסעים מתחלקים להרבה שדות תעופה. השנה הולכים לעבור יותר תיקונים בדרכים, אין ספק. אבל הכרטיסים רחוקים מלהגמר.גם (חלקם הגדול) בלי מזוודה
יש טיסות יש מגמה של התקשורת להלחיץ טיסה שהרגע בדקתי במחיר פצצהאיפה אפשר להשיג?
צריך להבין אנגלית, ולחפש קצת באתרי טיסה כמו גוליבר, קיוי, הדקה ה-90, גו טו גייט. לדוגמה פה:איפה אפשר להשיג?
דברי הרב גודלבסקי מהיום בענין שווה צפיה!איך אפשר לדעת באמת מידע אמין האם יש סכנה בנסיעה לאוקרינה???
אני מאווווד רוצה ומשתוקק לנסוע
אבל אם יש סכנת חיים אפילו קטנה אני לא רוצה לנסוע
איך אפשר לדעת??
מישהו יודע??
אין שום סכנה!!איך אפשר לדעת באמת מידע אמין האם יש סכנה בנסיעה לאוקרינה???
אני מאווווד רוצה ומשתוקק לנסוע
אבל אם יש סכנת חיים אפילו קטנה אני לא רוצה לנסוע
איך אפשר לדעת??
מישהו יודע??
אתה צריך לקחת יותר אחריות, אנשים עוד עלולים לקרוא את דבריך ולהאמין לך. לא מכיר טיסה שאין אפשרות למזוודה בתוספת תשלום. אנחנו עומדים 3 שבועות לפני ראש השנה, ואני לא רואה מחסור יותר מבשנים קודמות 3 שבועות לפני, ולא מחירים גבוהים יותר מבשנים קודמות בתקופה זו. ההפך הוא הנכון, יש עכשיו יותר היצע מבשנה רגילה, היות והנוסעים מתחלקים להרבה שדות תעופה. השנה הולכים לעבור יותר תיקונים בדרכים, אין ספק. אבל הכרטיסים רחוקים מלהגמר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: