עצוב לומר שמה שאני זוכרת מהמעלית שם...יש מעליות גם לגברים וגם לנשים = נגישות מלאה.
שמעת על עוד מישהו שזה קרה לו?עצוב לומר שמה שאני זוכרת מהמעלית שם...
הייתי שם בחתונה של חברה, ובאמצע האירוע המעלית נתקעה ובתוכה אנשים מבוגרים. הזמינו מכבי אש, הצלה, ידידים וכ' וכ'
ב''ה הם חולצו בשלום. אבל החתונה כולה המשיכה ללא חשמל!!! וזה היה הזוי בתחילה היה חושך מוחלט בלי מוזיקה וכ' אח''כ ניסו לחבר את האולם לגנרטור ברחוב ליד וזה נפל אז לבסוף חיברו רק את התזמורת ותאורה לא הייתה..
אחרי שעה הגיעו אנשי זק''א וניסו להאיר את האולם עם פנסי השטח שלהם.. ואתם רק יכולים לנסות ולתאר לעצמכם איך זה בדיוק נראה שנכנסים לחתונה חשוכה וממקומות מסוימים מבזיקים פנסים של זק''א.
בקיצור חתונה לא פשוטה בכלל!!
זוכרת שחזרתי ממש עצובה בשבילה שככה כל זה קרה. ועוד ממש יחסית בעיצומו של האירוע..
בא נאמר שביחס לחתונות שיש היום זה עוד היה בסדר אבל תכל''ס בנינו מי רוצה להתחתן בחושך??
במילה אחת: פרופורציה...שמעת על עוד מישהו שזה קרה לו?
כי תקלות בלתי צפויות יכולות להופיע בכל מקום
תקלות יכולות להיות בכל מקום השאלה מה עושים איתן???שמעת על עוד מישהו שזה קרה לו?
כי תקלות בלתי צפויות יכולות להופיע בכל מקום
זה צד אחד של הסיפור. אי אפשר לדעת מה בדיוק היה שם.תקלות יכולות להיות בכל מקום השאלה מה עושים איתן???
האם תקלה אמורה לגרום לחתונה שלמה להיות בחושך??? איפה ההנהלה???
לפני שנה היה לנו ג''כ אירוע הלכנו לבדוק את המקום למרות הכל, אבל בסוף לא עשינו שם בגלל הקורונה.
כיום אני יודעת שגם אם לא הייתה קורונה לא היינו עושים משם-שיקול אישי שלי.
את יכולה לעשות עם זה מה שאת רוצה, רק הארתי את תשומת ליבך לבדוק כיוונים נוספים ובלתי צפויים שעלולים להיות הרי גורל לגבי האירוע..
הסיפור הזה כ''כ קרע אותי, שכן התעניינתי אח''כ להבין מה באמת היה שם וזה לא היה כ''כ מלבב.זה צד אחד של הסיפור. אי אפשר לדעת מה בדיוק היה שם.
לא כ"כ מכירה את רויאל, כן מכירה קרובי משפחה שערכו שם שמחה והיו מרוצים מאד.
כן,שמעתם על דבר כזה שברויאל אסור לזרוק קונפטי/לבבות וכו??
אם כן זה קנס של 2500ש"ח
הכל שם תקרה נמוכה לפי מה שאני יודעתמישהו יודע אם התקרה ברויאל בקומה 4 גבוה יותר? (אולם פנינה)
יש שם עמודיםיש שם עמודים שמפריעים לריקודים?
יש שם עמודים שמפריעים לריקודים?
זה לא האולם הכי מומלץיש שם עמודים
יש מקום לריקודים לפי מה שזכור לי אבל די קטן..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: