יש לי חבר בכולל שקנה דירה נוספת בלי הון עצמי חילק ל3 ומקבל עליה 7000 אלף שקל
איפה?
יש לי חבר בכולל שקנה דירה נוספת בלי הון עצמי חילק ל3 ומקבל עליה 7000 אלף שקל
אני לא מפרסם אותואתה יודע אישית שהוא אמין ואפשר לסמוך עליו?
או שאתה נותן עצה כללית?
באשקלוןאיפה?
נכנסים לאתר של מחיר למשתכן ושם מופיע רשימה של פרויקטים בעיירות שונות בהם ניתן עם 100K לגשת לקבלן ולקנות דירה,ולקחת משכנתא בהתאםאיך אפשר אני הייתי מאוד רוצה לדעת?
יש לו אתראני לא מפרסם אותו
אבל עקבתי אחריו הרבה זמן
שמעתי המון הרצאות שלו
ויש הרבה ביוטיוב
תתרשם בעצמך ותראה
כל מילהיש לו אתר
פתוח בנטפרי
השקעות נדל"ן | ישראל | Smart Start יובל שוורצמן
יובל שוורצמן Smart Start תכנון, איתור וליווי אישי להשקעות נדל"ןwww.thesmartstart.co.il
וסתם המלצה לציבור בתור התחלה
תקראו את "אבא עשיר אבא עני" של רוברט קיוסאקי
אולי לא תסכימו עם הכל ואולי הוא לא כל כך רלוונטי כיום
אבל הוא פותח את העיניים בענייני כספים והשקעות
אשקלון שיאנית הבניה בארץ, והמשקיעים שם בבניה הישנה צריכים הרבה סיעתא דשמיא שלא יקרה להם מה שקרה למשקיעים בבניה הישנה בקרית גת.באשקלון
אגב מה שהוא עשה עכשיו זה כבר פחות רלוונטי מאחר
ולא ניתן לשעבד דירה לצורך קבלת משכנתא על דירה שנייה
לא באתי לומר שצריך להשקיע באשקלוןאשקלון שיאנית הבניה בארץ, והמשקיעים שם בבניה הישנה צריכים הרבה סיעתא דשמיא שלא יקרה להם מה שקרה למשקיעים בבניה הישנה בקרית גת.
מסכימה שהורים שמחנכים את ילדיהם לחיי אברכות- מן הראוי שיתמכו בחיים האלו.הורים יכולים להתנער מאחריותם לזוג צעיר ב2 תנאים 1. לדאוג שלבת ולבן יש הכשרה מספקת להתפרנס 2. לחנך מגיל צעיר ליציאה לעבודה גם של הגברים ובוודאי שלא לצפות במעשה, באמירות ובמחשבה שהבעל ישב וילמד. בהנתן שהתנאים הללו לא מיושמים, זו אחריות ההורים להמשך המצב כפי שהוא היום.
ובאידיש: קעסטבעיני תמיכה של ההורים (משני הצדדים. גם ההורים של החתן מחנכים אותו להיות אברך. לא רק ההורים של הכלה מחנכים אותה להתחתן עם אברך.) בהוצאות קיום בסיסיות בשנים הראשונות עד שיתבססו זה בהחלט מספיק לצורך העניין.
מעניין מאוד ש(כמעט) כל התוהים שמציעים פתרונות פשוטים, הגיוניים ומוסריים, אינם שייכים כלל לציבור הליטאי.יש פה המון רעיונות מה יעשה השווער ומה תעשה האישה ואיזה השקעות פסיביות אפשר לעשות ואיזה קומבינות עושים כדי לקטוף כסף מהעצים ומה עם האברך החשוב?
בתור חסידית אני תוהה האם באמת כוווווווווווווול הבחורים הליטאים כל כך צדיקים וכל כך עילויים וכווווולם מסוגלים ללמוד כל החיים יומם ולילה עד שהם שאין להם שום אפשרות לקחת על עצמם עול כלכלי כלשהו וזה ממש ממש ביטול תורה עד שמחפשים מתחת לשטיח מקורות פרנסה חליפיים אפילו עד כספי הבייבי סיטר של הבחורה מגיעים (בזמני זה היה 10 שח לשעה ושימש לצרכים בסיסיים)
לדעתי הפיתרון הפשוט הוא לבטל את האבטלה הסמויה בכוללים ככה האברכים הלא מתאימים ללימוד בכולל יוכלו לדאוג לעצמם כמו גדולים לדירה וגם לתמוך בחבריהם הלומדים במקביל גם הכולל יוכל הגדיל את התמיכה באברכים שכן לומדים.
זה הכל.
פשוט, הגיוני, מוסרי.
נכוןבואי, שום בחור לא יודע שבסוף מישהו יתן לו את זה.
גם אם הוא מוקף בבחורים שדורשים, ומעודד לדרוש ע"י הצוות בישיבה, הוא לא יודע בוודאות שזה באמת מה שיקרה.
אם יש קצת שכל בקודקודו, והוא קצת חי גם מחוץ לבועה שלו, הוא גם שומע יותר ויותר על כאלו שהבטיחו הרים וגבעות, ולא הצליחו לעמוד בהתחייבויותיהם.
ואם הוא גם למדן, הוא גם אמור לדעת מה כתוב על מי שנושא אישה לשם ממון.
כל הדיבורים הנ"ל הם סה"כ אשליה.
אנחנו מדברים על הציבור העני ביותר בארץ.
כמה גבירים שבאמת יכולים לתת יש בציבור הזה?
איזו הסתברות יש לבחור (גם אם הוא מצוין ממש) לקבל סכומי עתק?
בעיני, מי שקיבל פשוט זכה בפיס.
זה פתרון מצוין עד שתשמעי על כאלה שהסתבכו לכל החיים...(לא קראתי את כל התגובות)
טאבו משותף זה פתרון מצוין לאלו שלא מסוגלים ללכת לפריפריה
מכירה אנשים שככה עושים ומצליחים לקנות דירה
חתונה קתולית...(לא קראתי את כל התגובות)
טאבו משותף זה פתרון מצוין לאלו שלא מסוגלים ללכת לפריפריה
מכירה אנשים שככה עושים ומצליחים לקנות דירה
מה קרה לבניה הישנה בקרית גת?אשקלון שיאנית הבניה בארץ, והמשקיעים שם בבניה הישנה צריכים הרבה סיעתא דשמיא שלא יקרה להם מה שקרה למשקיעים בבניה הישנה בקרית גת.
איפה?מיליון פלוס מינוס.
לפני כ3 שנים רייניץ פרסם בהמודיע שהדירות עומדות ריקות, בגלל שהשוכרים מעדיפים את השכונה החדשה, כרמי גת.מה קרה לבניה הישנה בקרית גת?
שואלת כי מתעניינת על השקעה שם...
הרבה עשו כן ולא עלתה בידם !!!!!!יש לי חבר בכולל שקנה דירה נוספת בלי הון עצמי חילק ל3 ומקבל עליה 7000 אלף שקל
כשעל ההלואות הוא משלם רק 5000 שקלים
מה השתבש?הרבה עשו כן ולא עלתה בידם !!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: