אז כנראה שהם הצליחו...מדינת ישראל משקיע מליונים שאתה ואני ישתמשו באינטרנט!!!!!!
נניח שזה נכון. לדעתך זה בגלל שיש להם אינטרס קדוש לחלן אותך? והנה, המציאות שהם גם הצליחו ואתה משתמש באינטרנט, אז באמת הם הצליחו במזימתם לחלן אותך?
אז כנראה שהם הצליחו...מדינת ישראל משקיע מליונים שאתה ואני ישתמשו באינטרנט!!!!!!
נכון מאוד והם משקעים עוד כמה עשרות מליונים שגם הקנאי ממא"ש בסוף ישתמש באינטרנטנניח שזה נכון. לדעתך זה בגלל שיש להם אינטרס קדוש לחלן אותך? והנה, המציאות שהם גם הצליחו ואתה משתמש באינטרנט, אז באמת הם הצליחו במזימתם לחלן אותך?
מדינת ישראל משקיע מליונים שאתה ואני ישתמשו באינטרנט!!!!!!
מה מוזר בזה?הבנאדם רוצה לתת תוצאות למשקיעים שלו. אינטרסים כלכליים טהורים ולא קדושים בכלל.
(אגב, משום מה כל פעם מתייחסים לבעיות צניעות וקשרים לא ראויים, כשבעצם הסכנה האמתית היא מכיוון הדעות והידע)
חשבתי שעיקר הבעיה זה ההתמכרותאולי לא מתייחסים לסכנה האמיתית, כי לא רוצים להציף את הנושא?
אולי לא מתייחסים לסכנה האמיתית, כי לא רוצים להציף את הנושא?
ידע הוא כח.
הוא כוח ללא ספק, השאלה אם כוח טוב או כוח רעאולי לא במקרה שה"ידע" הוא עצמו הסכנה.
הלוואי על נטפרי הדרן וכ''ופייסבוק אגב הודיעה באוקטובר האחרון כי היא משיקה תוכנית פנימית בתוך החברה שנקראת 2G Tuesdays, במסגרתה עובדים יחויבו להשתמש בחיבור דור שני לאינטרנט כדי לחוות את הרשת דרך עיניהם של משתמשים בהודו ובמדינות מתפתחות אחרות.
אם יצביעו על משהו כבעייתי, האנשים ילכו ב'דווקא' לבדוק ה'כצעקתה'.טמינת ראש בחול?
ידע הוא כח.
אם יודעים מה הסכנה יודעים להישמר ממנה.
תלוי איפה עוצרים ועל מה מדובראם יצביעו על משהו כבעייתי, האנשים ילכו ב'דווקא' לבדוק ה'כצעקתה'.
אם יצביעו על משהו כבעייתי, האנשים ילכו ב'דווקא' לבדוק ה'כצעקתה'.
תלוי איפה עוצרים ועל מה מדובר
התכוונתי בעיקר לרשת חברתית מסויימת.אבל אני מדבר על יותר מזה,
יש אתרים מסוימים ברשת, שלא רוצים להתריע מפניהם, כי לא רוצים שידעו בכלל שהם קיימים.
ולכן אתם מביאים היבטים אחרים? כדי לא להציף?אולי לא מתייחסים לסכנה האמיתית, כי לא רוצים להציף את הנושא?
האם יש פעמים שבריחה מהתמודדות (של בעיה קיימת) היא נכונה?אולי לא מתייחסים לסכנה האמיתית, כי לא רוצים להציף את הנושא?
יש פעמים שבריחה מהתמודדות היא ההתמודדות בעצמה..האם יש פעמים שבריחה מהתמודדות (של בעיה קיימת) היא נכונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: