התייעצות אולי הגיע הזמן להקים קבוצה טכנולוגית חרדית

מצב
הנושא נעול.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
מה כואב לי?
שבמקום דיון רציני על התקדמות טכנולוגית והתאמתה למגזר החרדי,
שלוקח בחשבון את כל הדעות:
את בעלי העסקים שחייבים צרכים מסוימים
את הקהל הרחב שנמאס לו להתייבש בתחנה עם "קל קו"
את הפרימיטיביות של המכשירים הקיימים
את העולם שלא מתחשב בצרכים שלנו
את הטינוף שמסתובב ברשת
את בני הנוער הקלילים
את החינוך החרדי

במקום להסתכל לבעיה בשתי העיניים ולראות שני צדדים,
מתוכחים פה על האם על מכונת הכביסה היו גם דיונים (אתם באמת משווים אינטרנט למכונת כביסה?)
יש מי ששואל "מי זה הרבנים" (בדור הבא ישאלו אותו: "מי זה הקב"ה?")
מה מצלם יותר טוב: הסמארטפון או מצלמה ביתית (אנחנו הולכים כל יום לספארי ושולחים את התמונות לנשיונל גאורגרפיק)

תהיו אחראים, על כל הצדדים, תקדמו פתרונות ברוח נכונה ואפשרית.
ואולי באמת כמו שכתבו לפניי, הכל רוח עד שמישהו מכאן ירים את הכפפה.
אולי במקום שיכאב לך כל כך, תקראי את ההודעות יותר בעיון ולא תחשבי בטעות שהשוו אינטרנט למכונת כביסה.

כל הנושאים שהעלית אכן חשובים לדיון.
רק שבמקום דיון מתנהל פה שיח חרשים.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אולי במקום שיכאב לך כל כך, תקראי את ההודעות יותר בעיון ולא תחשבי בטעות שהשוו אינטרנט למכונת כביסה.

כל הנושאים שהעלית אכן חשובים לדיון.
תקראי, לא תקרא (למה חושבים שאני גבר? :mad:)
והכאב הוא על שיח החרשים. למה "במקום"?
והנה לך המשפט שקומם אותי, ובעיניי מלגלג על ההסברים על מעללי האינטרנט:
"אני בטוחה שהיו כאלו שהוכיחו באותות ומופתים כשהמכונה נכנסה, שכביסה ידנית נקיה יותר. "

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
"אני בטוחה שהיו כאלו שהוכיחו באותות ומופתים כשהמכונה נכנסה, שכביסה ידנית נקיה יותר. "

אני לא מורה להבנת הנקרא. אבל הייתי ממליצה לך לקרוא שוב את השתלשלות התגובות (קצת קשה היו הרבה עמודים באמצע) כמי שכתבה את המשפט הזה.
הוא ממש לא עסק באינטרנט.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני לא מורה להבנת הנקרא. אבל הייתי ממליצה לך לקרוא שוב את השתלשלות התגובות (קצת קשה היו הרבה עמודים באמצע) כמי שכתבה את המשפט הזה.
הוא ממש לא עסק באינטרנט.
סליחה.
ערכתי.
בואו נחזור לנושא.

ראדא

משתמש רשום
מה כואב לי?
שבמקום דיון רציני על התקדמות טכנולוגית והתאמתה למגזר החרדי,
שלוקח בחשבון את כל הדעות:
את בעלי העסקים שחייבים צרכים מסוימים
את הקהל הרחב שנמאס לו להתייבש בתחנה עם "קל קו"
את הפרימיטיביות של המכשירים הקיימים
את העולם שלא מתחשב בצרכים שלנו
את הטינוף שמסתובב ברשת
את בני הנוער הקלילים
את החינוך החרדי

במקום להסתכל לבעיה בשתי העיניים ולראות שני צדדים,
יש מי ששואל "מי זה הרבנים" (בדור הבא ישאלו אותו: "מי זה הקב"ה?")
מה מצלם יותר טוב: הסמארטפון או מצלמה ביתית (אנחנו הולכים כל יום לספארי ושולחים את התמונות לנשיונל גאורגרפיק)

תהיו אחראים, על כל הצדדים, תקדמו פתרונות ברוח נכונה ואפשרית.
ואולי באמת כמו שכתבו לפניי, הכל רוח עד שמישהו מכאן ירים את הכפפה.

חכמים בלילה!!!
אין סיכוי ולו אחד למיליון שמדינה שלא רואה את המגזר כרצוי אם לא בגטו של מאה שערים:rolleyes: כפי שהצהיר מייסדה, תאפשר אוטונומיה טכנולוגית שתמשיך את קיומו את הדור המיושן....
רק לגרום למגזר להשתלב ... כך שבינתיים אתם יכולים לגנוז את התוכנית עד כי יבוא שילה...;)

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
חכמים בלילה!!!
אין סיכוי ולו אחד למיליון שמדינה שלא רואה את המגזר כרצוי אם לא בגטו של מאה שערים:rolleyes: כפי שהצהיר מייסדה, תאפשר אוטונומיה טכנולוגית שתמשיך את קיומו את הדור המיושן....
רק לגרום למגזר להשתלב ... כך שבינתיים אתם יכולים לגנוז את התוכנית עד כי יבוא שילה...;)
למה לזרוק על הממשלה? אנחנו לא מספיק בשביל לדאוג לפתרון בעצמנו?

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ממש כך.
עיקרי הדיון באשכול התנהלו בשני מישורים מקבילים: צד אחד של הוויכוח מדבר על אידאולוגיה, והצד השני מדבר על פרקטיקה ומציאות...
ככל הנראה קללת דור הפלגה חלה גם כשכולם דוברים עברית.
ברמה העקרונית אני הרבה יותר מבעד לפתוח את הנושא הזה מבחינה אידאולוגית ולבחון אותו הדק היטב, אבל מכל מקום - לא זה נושא האשכול כאן.

יש כאן הנחה מרתקת שהציבור החרדי יכול לחיות ביקום מקביל מבחינה טכנית מאשר שאר העולם סביבו. מסקרן לדעת כמה הנחה זו מוכיחה ותוכיח את עצמה...

נערך לאחרונה ב:

שמיט

משתמש מקצוען
הנבואות כאן מקורם בפוזיציה מסויימת
כל צד בטוח שהולך לקרות כפי שהוא היה רוצה

מי שמדבר עם אלו העוסקים בדבר בקהילות החרדיות המאורגנות,
סבור לכאורה שזה עדיין רחוק, כי נלחמים בזה כאילו ואין כל כיוון להניף דגל כניעה גם לא חלקית.

יתכן שהציבור החרדי יתחלק לבין אלו שלא מאוגדים בקהילה ויעשו את שעולה על רוחם לבין המאוגדים

שמיט

משתמש מקצוען
הסינונים אינם 'דגל כניעה'? (או יותר נכון דגל ראליות)
ראליות בהחלט, זה תפקידם והם יודעים את זה וגם משתדלים לעשות את זה.
אבל לא בכיוון של 'עוד מעט לכל אחד יש סמטרפון'.
ממש לא, נלחמים על זה בעוז שלא נגיע למקום הזה
עדיין בקו להשאיר אינטרנט רק במקום עבודה ולהרחיקו ממוקד החיים, ומי שלא צריך לעבודה שלא יקח אותו

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
חכמים בלילה!!!
גם בתחומים אחרים את/ה חושב/ת שהמדיניות של היום נקבעת על פי ההצהרות של אותו זקן, אי אז?

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא חושב כלום! רק יודע בבירור שהעולם החופשי מחכה לנו בצומת ומטרתו לחלן....
מי זה ומה זה העולם החופשי? מי הם נציגיו עלי אדמות?
ואם הכוונה לספקי סלולר ואינטרנט מטרתם להרויח כסף ולספק תוצאות לדירקטוריון ולבעלי המניות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה