@א-ירושלמית ניתן לרכוש יאנג כשר אורגינל ולהוסיף בו נגן מצלמה ועוד כמה פיצערס'
אולי במקום שיכאב לך כל כך, תקראי את ההודעות יותר בעיון ולא תחשבי בטעות שהשוו אינטרנט למכונת כביסה.מה כואב לי?
שבמקום דיון רציני על התקדמות טכנולוגית והתאמתה למגזר החרדי,
שלוקח בחשבון את כל הדעות:
את בעלי העסקים שחייבים צרכים מסוימים
את הקהל הרחב שנמאס לו להתייבש בתחנה עם "קל קו"
את הפרימיטיביות של המכשירים הקיימים
את העולם שלא מתחשב בצרכים שלנו
את הטינוף שמסתובב ברשת
את בני הנוער הקלילים
את החינוך החרדי
במקום להסתכל לבעיה בשתי העיניים ולראות שני צדדים,
מתוכחים פה על האם על מכונת הכביסה היו גם דיונים (אתם באמת משווים אינטרנט למכונת כביסה?)
יש מי ששואל "מי זה הרבנים" (בדור הבא ישאלו אותו: "מי זה הקב"ה?")
מה מצלם יותר טוב: הסמארטפון או מצלמה ביתית (אנחנו הולכים כל יום לספארי ושולחים את התמונות לנשיונל גאורגרפיק)
תהיו אחראים, על כל הצדדים, תקדמו פתרונות ברוח נכונה ואפשרית.
ואולי באמת כמו שכתבו לפניי, הכל רוח עד שמישהו מכאן ירים את הכפפה.
תקראי, לא תקרא (למה חושבים שאני גבר? )אולי במקום שיכאב לך כל כך, תקראי את ההודעות יותר בעיון ולא תחשבי בטעות שהשוו אינטרנט למכונת כביסה.
כל הנושאים שהעלית אכן חשובים לדיון.
רק שבמקום דיון מתנהל פה שיח חרשים.
"אני בטוחה שהיו כאלו שהוכיחו באותות ומופתים כשהמכונה נכנסה, שכביסה ידנית נקיה יותר. "
סליחה.אני לא מורה להבנת הנקרא. אבל הייתי ממליצה לך לקרוא שוב את השתלשלות התגובות (קצת קשה היו הרבה עמודים באמצע) כמי שכתבה את המשפט הזה.
הוא ממש לא עסק באינטרנט.
אני חושבת שנתת למשפט הזה פרוש מאד שגוי.והנה לך המשפט שקומם אותי, ובעיניי מלגלג על ההסברים על מעללי האינטרנט:
תקנתי. ביקשתי סליחה. לא מספיק?אני חושבת שנתת למשפט הזה פרוש מאד שגוי.
מה כואב לי?
שבמקום דיון רציני על התקדמות טכנולוגית והתאמתה למגזר החרדי,
שלוקח בחשבון את כל הדעות:
את בעלי העסקים שחייבים צרכים מסוימים
את הקהל הרחב שנמאס לו להתייבש בתחנה עם "קל קו"
את הפרימיטיביות של המכשירים הקיימים
את העולם שלא מתחשב בצרכים שלנו
את הטינוף שמסתובב ברשת
את בני הנוער הקלילים
את החינוך החרדי
במקום להסתכל לבעיה בשתי העיניים ולראות שני צדדים,
יש מי ששואל "מי זה הרבנים" (בדור הבא ישאלו אותו: "מי זה הקב"ה?")
מה מצלם יותר טוב: הסמארטפון או מצלמה ביתית (אנחנו הולכים כל יום לספארי ושולחים את התמונות לנשיונל גאורגרפיק)
תהיו אחראים, על כל הצדדים, תקדמו פתרונות ברוח נכונה ואפשרית.
ואולי באמת כמו שכתבו לפניי, הכל רוח עד שמישהו מכאן ירים את הכפפה.
למה לזרוק על הממשלה? אנחנו לא מספיק בשביל לדאוג לפתרון בעצמנו?חכמים בלילה!!!
אין סיכוי ולו אחד למיליון שמדינה שלא רואה את המגזר כרצוי אם לא בגטו של מאה שערים כפי שהצהיר מייסדה, תאפשר אוטונומיה טכנולוגית שתמשיך את קיומו את הדור המיושן....
רק לגרום למגזר להשתלב ... כך שבינתיים אתם יכולים לגנוז את התוכנית עד כי יבוא שילה...
ממש כך.רק שבמקום דיון מתנהל פה שיח חרשים.
והשאלה כמה שנים הוא עוד יטען את זה...אבא שלי טוען מזמן שאוטוטו לכולם יש ססמרטפונים.(הוא טוען את זה כבר כמה שנים)
כפי הנבואות פה לא הרבה(אגב, לו עדיין אין)והשאלה כמה שנים הוא עוד יטען את זה...
הסינונים אינם 'דגל כניעה חלקית'? (או יותר נכון דגל ראליות)ואין כל כיוון להניף דגל כניעה גם לא חלקית.
ראליות בהחלט, זה תפקידם והם יודעים את זה וגם משתדלים לעשות את זה.הסינונים אינם 'דגל כניעה'? (או יותר נכון דגל ראליות)
מספיק מאד.תקנתי. ביקשתי סליחה. לא מספיק?
גם בתחומים אחרים את/ה חושב/ת שהמדיניות של היום נקבעת על פי ההצהרות של אותו זקן, אי אז?חכמים בלילה!!!
אין סיכוי ולו אחד למיליון שמדינה שלא רואה את המגזר כרצוי אם לא בגטו של מאה שערים כפי שהצהיר מייסדה, תאפשר אוטונומיה טכנולוגית שתמשיך את קיומו את הדור המיושן....
רק לגרום למגזר להשתלב ... כך שבינתיים אתם יכולים לגנוז את התוכנית עד כי יבוא שילה...
לא חושב כלום! רק יודע בבירור שהעולם החופשי מחכה לנו בצומת ומטרתו לחלן....גם בתחומים אחרים את/ה חושב/ת שהמדיניות של היום נקבעת על פי ההצהרות של אותו זקן, אי אז?
מי זה ומה זה העולם החופשי? מי הם נציגיו עלי אדמות?לא חושב כלום! רק יודע בבירור שהעולם החופשי מחכה לנו בצומת ומטרתו לחלן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: