בטוח? אז לשם מה מעבירים ומפיצים?רק אזרחים בריטים או אנשים תושבים בבריטניה רשאים להתחיל בעצומה או להיות חתומים.
בטוח? אז לשם מה מעבירים ומפיצים?רק אזרחים בריטים או אנשים תושבים בבריטניה רשאים להתחיל בעצומה או להיות חתומים.
יש אזרחים בריטיים שגרים בישראלבטוח? אז לשם מה מעבירים ומפיצים?
לא הצלחתי להביןאם יגיע אליהם על הדרך ויחתמו = רווח נקי
אבל כותבים שם ומשפחה, לא?לא הצלחתי להבין
הרי אין שם שום רישום של פרטים אישיים,
לא תעודת זהות, לא מספר דרכון ולא כתובת מגורים
מנין להם האם אני אזרח בריטי או קנדי?
בשביל לעבור על כל אחד ולבדוק האם יש כזה שם או אין,יש להם רשימות של האזרחים שלהם
מישהו ודאי שלאובכל אופן נותנים לחתום.
באמת נראלך שמישהו יושב למפות ולמיין ולסנן את כל אלה שהם לא אזרחי אנגליה?...
מתחת לרשימת החותמים - בטופס שנראה כך:אני לא מצליחה לחתום, זה לא נותן לי אופציה כזאת, אולי מישהו יכול לייעץ, איך בכל זאת אפשר לחתום? אשמח לקבל תשובה!
תודה רבה, אבל אולי אתה יודע, איך מגיעים לזה, כי זה פשוט לא נותן לי אופציה כזאת, אשמח מאוד אם ידריכו אותי, כיצד אפשר להגיע לאופציה של חתימה.מתחת לרשימת החותמים - בטופס שנראה כך:
צפה בקובץ המצורף 902853
איזה חסימה יש לכם?תודה רבה, אבל אולי אתה יודע, איך מגיעים לזה, כי זה פשוט לא נותן לי אופציה כזאת, אשמח מאוד אם ידריכו אותי, כיצד אפשר להגיע לאופציה של חתימה.
תזכו למצוות!
חסימת אתרוג, אשמח לקבל עצה, מה אפשר לעשות...איזה חסימה יש לכם?
אולי זה קשור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: