רק ששאלו פה כבר; מה השם לתפילה?במקביל להשתדלות תוכלו לפנות לאבא שלכם ,הוא יכול הכל ממש הכל ,אין דבר בעולם שעומד בפניו!!! לא ככה?? . אני מתפלל אליו ,דברו אתו גם הוא מחכה שנפנה אליו !! זוהי חובתינו לכה"פ.!!!!
קצת מתמיה אלטע בת אלטע חיה.
רק ששאלו פה כבר; מה השם לתפילה?במקביל להשתדלות תוכלו לפנות לאבא שלכם ,הוא יכול הכל ממש הכל ,אין דבר בעולם שעומד בפניו!!! לא ככה?? . אני מתפלל אליו ,דברו אתו גם הוא מחכה שנפנה אליו !! זוהי חובתינו לכה"פ.!!!!
איני יודע, אבל בכ"מ, שם אינו הכרחי לתפילה, וכל פרק או מעשה טוב לזכותה יכול לפעול הרבה מאד!!מה השם לתפילה?
הרב יונתן זקס היה הרב האחרון שקיבל אם אני זוכר נכון,ואגב הוא ממש לא לורד- הוא קיבל תואר כבוד OBE, רחוק מאד מלורד.
הוא קיבל את התואר כשפרש- והוא הרב האחרון שפרש.הרב יונתן זקס היה הרב האחרון שקיבל אם אני זוכר נכון,
מתנגדים בתוקףמה הרבנים אומרים?
השם שלה בטוח אלטע ושל האמא חיה, לא יודעת אם לאמא יש עוד שם.רק ששאלו פה כבר; מה השם לתפילה?
קצת מתמיה אלטע בת אלטע חיה.
לפי מה שהבנתי, יש להם אזרחות ישראלית.נקרע הלב
מזעזע שבזמננו זה פשוט עובר
ולא מצליחים למנוע החלטות נוראיות שכאלו!!!
יש מצב שמכיון שהיא לא 100% בריאה
הם חוששים שאחר כך היא תחזור לאנגליה לקבל קצבת נכות לכל חייה??
ועדיף להם כמה שפחות נכים במדינה?
וזה חשוב לדעת כדי לדעת איך לעבוד ואולי לעשות עליה לארץ
ואולי באמת זה הפתרון שיעשו עליה מזורזת לארץ , ואולי זה יאפשר להם להיות
תחת רשות שיפוטית ישראלית?
איך יכול להיות?בדקתי את זה עם קרובת משפחתי שגרה בשכנות למשפחת פיקסלר
השם הוא אכן אלטע בת אלטע חיה
נכון.לפי מה שהבנתי, יש להם אזרחות ישראלית.
באמת תמוה. הבת קרויה בשם האמא?איך יכול להיות?
איך יכול להיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: