זה מה שהן עושות,לא מצפים לניקיון ברמה של בית מרקחת, אבל, כן לרמה סבירה. מי שלא מסוגלת לתת דירה במצב סביר, לדעתי שתגיד אני לא יכולה.
הדירה שהגעתי אליה לא הייתה נעימה בלשון המעטה... אחסוך לך תיאורים, (אני גם לא חושבת שזה יעיל...)
ומה את יודעת עד כמה התחננו לבעלת הבית שתפנה את הדירה בכל מצב שהוא? ומה את יודעת איך הרגישה ואיפה רצתה לקבור את עצמה מבושה, רק שלא נתנו לה אופציית סירוב, והיא לא היתה חזקה מספיק לומר: "לא" חד משמעי וזהו?הדירה שהגעתי אליה לא הייתה נעימה בלשון המעטה... אחסוך לך תיאורים, (אני גם לא חושבת שזה יעיל...)
כי המבקשת ממש התחננה לקבל את הדירה בכל מצב.אני לא יכולה
אז לא עושים שמחה גדולה בשבת אם אין אפשרות. מתכננים את השמחה לפי הנתונים ולא בונים על טוב לבם או חוסר נעימותם של השכנים. כמעט תמיד אפשר לשכור יחידה באיזור בשביל ההורים.כשעושים שמחה ב"ה, אם את לא גרה בוילה או בבנין שיש לך בו כמה דירות איך יש מקום בדירה ממוצעת לארח: הורים משתי הצדדים, ולפעמים בנוסף סבים/ות, אחים/יות נשואות דודים/ות. ועוד...
שאלה טובה
אז אני יגלה לך שעושים את השמחות במלון ב"ה
ולא בדירות של אנשים.
לפי דעתי מי שמגעיל אותו לתת את הדירה לאחריםלמי שכתבה שזה לא ממש אחד מול אחד...
מאחלת לכל הצעירים הזדמנויות לעשות שמחות ולהזמין את המשפחה לזוכר או לקידוש...
הרבה פעמים בר מצווה יוצאת בשבת...
וגם אם לא, קורה שצריך דירה מכל סיבה שהיא...
ובבקשה מכל אלו שהצהירו פה חגיגית שאין בשום אופן לא מוכנות להביא דירה, אם אתן שכנות שלי, תודיעו לי, כי אין לי כוח לעבוד אם זה לא הדדי...
לא בשבילו ממש - הוא הרי ישן במיטה הנעימה והנוחה שלו.... ורוצה לתת את הדירה של השכן להורים/ אחים...לפי דעתי מי שמגעיל אותו לתת את הדירה לאחרים
גם לא יבקש מאחרים בשבילו..
ומי שנותן -עושה זאת בשמחה!בעיני- הכי טוב לתלות מודעה בבנין- דרושה דירה וכו, ומי שנוח לו לתת את הדירה, מתקשר. ככה לא לוחצים אנשים לפינה.
נכון מאוד אבל בכל כלל יש גם יוצא מן הכלל ואם נופלים פעם עם מישהו שלא השאיר את הדירה בסדר אז גם זה יעבוראלו שמשלמים מחזירים את הדירה במצב נורא! כאילו שילמנו אז יאללה.
אלו שלא משלמים, מחזירים דירה בוהקת כמו שקיבלו אותה.
היא דיברה על הרעיון ולא על החפצים ספציפית.המיטה שלך?
המקרר שלך?
הרצפה שלך?
ברוב היחידות זה של בעה"ב.
ולהשאיר מגבת זה אופציה, אבל לא חובה בכלל.
כל כך נכון...מעצבן כשיש בעלי דירות, שממשיכים להרגיש בבית ביחידה שלהם, כשהיא לא שלהם.
כל כך נכון...מעצבן כשיש בעלי דירות, שממשיכים להרגיש בבית ביחידה שלהם, כשהיא לא שלהם.
אני לא מביאה את הדירה ולא מבקשת ושאני נאלצת להתארח (לא קורה) זה מגעיל אותי ברמות.לפי דעתי מי שמגעיל אותו לתת את הדירה לאחרים
גם לא יבקש מאחרים בשבילו..
כל מילה!!בקשר למשפט "תביאו את הבית איך שהוא" לא!!! אני ממש לא מסכימה איתו!
זה עוול למתארחים.
לצערי כמו שכתבתי בצד של בעלי אנחנו יכולים רק להתארח, אבל אחרי שעברתי שבתות נוראיות והזויות, כבר גמרתי עם ה"לא נעים" והודעתי שאני לא מוכנה להגיע לדירה שהבעלים אומרים שלא הספיקו לנקות, או שאין להם זמן.
גם למדתי לשאול האם יש מזגן בחדר שינה. זה הבדל עבורי האם אצליח להרדם בלילה או שאשאר ערה 25 שעות.
וגם מאוד מתבקש להגיד האם מתכוננים לתת חדר שינה, ואם לא אלו מיטות כן יש בחדר ילדים.
אגב, כתבו פה על אנשים שיעשו שמחה בבית מלון.
יש לי דודה שגרה באזור הכי עשיר בבני ברק.
וכשהיא עושה שבת משפחתית או שבת שמחה, אז אפילו שיש לה וילה, אין מספיק מקום לכולם, והיא מקבלת בכיף ובהנאה וילות מהסביבה.
וגם היא עצמה נותנת לשכנים לשמחות שלהם.
יש לה כסף לממן לכולם בית מלון, אבל לא תמיד יש הנאה ללכת לבית מלון, לפעמים צריך לגוון ולעשות בבית...
מסכימה בשרשור זה, שאנשים שהם לא מסודרים ומאורגנים הרבה יותר קשה להם המצווה הזו, ואולי הם צריכים לחפש את החסדים שלהם במקום אחר.
היה נראה שזה הולך להגמר אחרת.. היינו במתח !הגענו פתחנו את הדלת
"ומי כעמך ישראל" - כל הבית בדיוק כמו שהשארנו,!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: