תני לו להתקשקש עם האוכלבני בן 7 חודשים ממאן לאכול תמ"ל אני מנסה להביא לו טעימות והוא נותן לי ריפלוקס של הקאה איך אני מלמדת אותו להפתח לעוד טעמים ומרקמים בנוסף להנקה?
השאלה כמה כבר שבעים ממעט חתיכות של דג / עוף אני רוצה שהוא יאכל לפחות ארוחה אחת שהיא לא הנקה...כשאת אוכלת הוא מסתכל בסקרנות? עוקב אחרי הכפיות? תני לו ללקק קצת מהאוכל שלך.
יש ילדים שלא אוהבים טחון, אלא ישר אוכל 'אמיתי'.
תמ"ל / בקבוקים יש לא מעט שמסרבים בכזה גיל. אם זה לא קריטי לך, יותר קל להרגיל לאוכל אמיתי בד"כ
בגיל הזה לא טוב שיאכלו ארוחה, רק טעימות בנוסף להנקההשאלה כמה כבר שבעים ממעט חתיכות של דג / עוף אני רוצה שהוא יאכל לפחות ארוחה אחת שהיא לא הנקה...
הרופא אמר לי שהוא יכול לאכול שתי ארוחות ביום של פירות או ירקותבגיל הזה לא טוב שיאכלו ארוחה, רק טעימות בנוסף להנקה
אמלה תעבדי איתו על תמ"ל את תתחרטי על כל יום שאין לו בקבוקבני בן 7 חודשים ממאן לאכול תמ"ל אני מנסה להביא לו טעימות והוא נותן לי ריפלוקס של הקאה איך אני מלמדת אותו להפתח לעוד טעמים ומרקמים בנוסף להנקה?
אני כבר מתחרטת הוא לא מצליח להחזיק בבטן שום תמ"ל מקיא ומשלשלאמלה תעבדי איתו על תמ"ל את תתחרטי על כל יום שאין לו בקבוק
וניסית הכל? יש היום בשוק הצע רחב.... חוץ מזה זה לא בהכרח רגישותאני כבר מתחרטת הוא לא מצליח להחזיק בבטן שום תמ"ל מקיא ומשלשל
הוא גם משלשל הוא הגיע למצב שהוא היה ממש יבש עם אף ילד שלי לא היה כךניסית הכל? יש היום בשוק הצע רחב.... חוץ מזה זה לא בהכרח רגישות
גם הבת
בדקת אלרגיה? אולי תלכי לאיזו יועצת תזונה לתינוקות?הוא גם משלשל הוא הגיע למצב שהוא היה ממש יבש עם אף ילד שלי לא היה כך
קשה לי להאמין שזו אלרגיה כי אני לא נמנעת משום סוג של אוכלבדקת אלרגיה? אולי תלכי לאיזו יועצת תזונה לתינוקות?
ככה מתחילים... לא ביום אחד הוא מסוגל להתחיל לאכול ארוחה שלמה. תתני לו כל יום יותר ויותר חתיכות. וככה הוא יתרגל ויפסיק עם הרפלקס הקאה.השאלה כמה כבר שבעים ממעט חתיכות של דג / עוף אני רוצה שהוא יאכל לפחות ארוחה אחת שהיא לא הנקה...
ננסה תודהככה מתחילים... לא ביום אחד הוא מסוגל להתחיל לאכול ארוחה שלמה. תתני לו כל יום יותר ויותר חתיכות. וככה הוא יתרגל ויפסיק עם הרפלקס הקאה.
וחשוב מאוד - תתני לו גם לשתות מים אחרי שאוכל (אפשר מכוס אם הוא לא מסכים לבקבוק). יש כאלו שמים זה מה שחסר להם כדי לעבור לארוחה מלאה.
אני הייתי מטפלת ותינוקת אחת לא הסכימה בשום אופן בקבוקים - בגיל 5 חודשים.
פשוט הבאתי לה ירקות מבושלים מרוסקים עם דייסה בפנים(דגנים מעורבים) וכך היא הייתה שבעה, אז אם הוא יסכים ירקות מרוסקים אז כדי לך לנסות
נסיתי ירקות מרוסקים וגם גרבר, לא הולךתנסי גם גרבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: