תאונה אוי, דפקתי למישהו ת'אוטו

לייצי

משתמש פעיל
יש לי גם שאלה, בעלי דפק את הרכב למשהו, נסע ברוורס, עכשיו האדם שנדפק לו הרכב מתחיל לטעון שפתאום המזגן מפסיק לעבוד וכו, ושאנחנו צריכים לשלם לו שמאי. מי באמת צריך לשלם על שמאי?

bnoya

משתמש מקצוען
יש לי גם שאלה, בעלי דפק את הרכב למשהו, נסע ברוורס, עכשיו האדם שנדפק לו הרכב מתחיל לטעון שפתאום המזגן מפסיק לעבוד וכו, ושאנחנו צריכים לשלם לו שמאי. מי באמת צריך לשלם על שמאי?
כמה זמן עבר מאז התאונה ועד שהמזגן הפסיק לעבוד?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
המוציא מחברו עליו הראיה

לייצי

משתמש פעיל
התאונה הייתה בחמישי שעבר, היום טען שהמזגן הפסיק לעבוד, אין לי מושג אם עבד קודם או לא ואין לי איך לסמוך עליו.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
התאונה הייתה בחמישי שעבר, היום טען שהמזגן הפסיק לעבוד, אין לי מושג אם עבד קודם או לא ואין לי איך לסמוך עליו.
באיזה מהירות הוא דפק את הרכב, ומה הנזק שריטות או משהו רציני? ובאיזה מקום ברכב

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
יכול להיות שהרדיאטור מזגן קיבל מכה, והתחילה דליפת גז.

לייצי

משתמש פעיל
באיזה מהירות הוא דפק את הרכב, ומה הנזק שריטות או משהו רציני? ובאיזה מקום ברכב
הוא נסע בערך ב10 קמ"ש, היה בחניה ושם רוורס במקום גז, הרכב הניזוק הוא פוקוס 2012, השאלה גם אם שמאי לא ידפוק מחיר כמעט בערך של הרכב? חיצונית ראו רק כיווץ קטן, לא מעבר

יוסי 23

משתמש רשום
אם יבוא שמאי זה יהיה מחיר נורא.. חייבים להפעיל את הביטוח בד"כ
הטענה על המזגן נשמעת קצת מפוברקת
איפה הייתה הפגיעה, בצד הטומבון או במרכז?
אם ההוא מוכן ללכת למוסך כ"ש לבדוק האם ישנה היתכנות שהמזגן נדפק כתוצאה מהדפיקה, נראה לי שיותר מומלץ

לייצי

משתמש פעיל
משהו מכיר אולי מוסך / מוסכניק אמין באיזור בית שמש שאפשר לסמוך עליו?

בלימי אפל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכי גרוע זה ללכת לשמאי כי הם נותנים לכתחילה מחירים מופקעים כי כל הלקוחות שלהם זה אלו שרוצים לתבוע את הביטוח או חברות השכרה שתובעים את הלקוחות כי הרי בד"כ בנ"א רגיל הולך למוסך ומתקן את האוטו וזה העושק הכי גדול של כל חברות ההשכרה על כל מכה בפח הם מחייבים להחליף את כל הטומבון וכו' וכו' ובסוף הם בכלל לא מחליפים מקסימום עושים קצת פחחות ברבע מחיר

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הוא נסע בערך ב10 קמ"ש, היה בחניה ושם רוורס במקום גז, הרכב הניזוק הוא פוקוס 2012, השאלה גם אם שמאי לא ידפוק מחיר כמעט בערך של הרכב? חיצונית ראו רק כיווץ קטן, לא מעבר
אני מכירה את הרכב הזה, המזגן שם בעיתי לא נראה שקשור

משולם לוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני דפקתי מונית (באשמתי לגמרי).
הלכנו ביחד למוסכניק, והוא אמר שהתיקון יעלה 1300 ש"ח.
אבל אז הוא התחיל להגיד לי שיש לו חבר עורך דין שאמר לו שעדיף לתבוע את הביטוח, ולשקר שיש לו כאבי גב ועוד כל מיני סיפורים ולהרוויח 14000 ש"ח, ולכן עדיף לו לתבוע את הביטוח שלי בסוף הוא הסכים להתפשר על 4500 ש"ח
שזה תקרת הסכום שהשתלם לי לשלם מבלי לתבוע את הביטוח
בקיצור עושקקקקק
אה. כמעט שכחתי לציין, נהג המונית היה מהבני דודים ,
הוא יצא מהמונית התחיל להתפתל ואומר לי אני לא מרגיש טוב אני צריך פינוי לבית חולים!
!! בסוף אחרי שהגענו להסכמות הוא אמר לי (בלי להסמיק) שעשה זאת כדי להוציא ממני הרבה כסף
המסקנה היא הכי גרועים הם (חלק) נהגי המוניות, כי הם יושבים כל הזמן על הכביש, ומחכים שמישהו ידפוק להם את הרכב, כדי לעשות עליו קופה!!
אנא היזהרו!!!

נערך לאחרונה ב:

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תשאל רב האם אתה צריך לשלם על היום עבודה הזה וללא קשר מי משלם את הנזק
היום לא משלמים שבת...

משלמים רק את עלות התיקון [נ.ב גם זה לפי ההלכה לא מוכרח כי מודדים את ירידת שווי הרכב ואכמ"ל]

בגדול. תלוי מי הבן אדם. אם הוא ישר ואתה סומך עליו שילך למוסך ותשלם לפי מה שיאמר לך אם לא תגיד לו שיש לך מוסך משלך שיתקן לו בחינם [השאלה מי יותר רמאי בעל הרכב או בעל המוסך...]

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
אני דפקתי מונית (באשמתי לגמרי).
הלכנו ביחד למוסכניק, והוא אמר שהתיקון יעלה 1300 ש"ח.
אבל אז הוא התחיל להגיד לי שיש לו חבר עורך דין שאמר לו שעדיף לתבוע את הביטוח, ולשקר שיש לו כאבי גב ועוד כל מיני סיפורים ולהרוויח 14000 ש"ח, ולכן עדיף לו לתבוע את הביטוח שלי בסוף הוא הסכים להתפשר על 4500 ש"ח
שזה תקרת הסכום שהשתלם לי לשלם מבלי לתבוע את הביטוח
בקיצור עושקקקקק
אה. כמעט שכחתי לציין, נהג המונית היה מהבני דודים ,
הוא יצא מהמונית התחיל להתפתל ואומר לי אני לא מרגיש טוב אני צריך פינוי לבית חולים!
!! בסוף אחרי שהגענו להסכמות הוא אמר לי (בלי להסמיק) שעשה זאת כדי להוציא ממני הרבה כסף
המסקנה היא הכי גרועים הם (חלק) נהגי המוניות, כי הם יושבים כל הזמן על הכביש, ומחכים שמישהו ידפוק להם את הרכב, כדי לעשות עליו קופה!!
אנא היזהרו!!!
הנהג מונית שנכנסתי בו היה דווקא מאחינו והיה נראה אדם סביר ונעים. הוא גם טען שהוא נוסע עכשיו לבית חולים וכשדיברתי איתו יום אחרי אמר לי שבסוף לא נסע(הקלטת השיחה היתה אחת העדויות שהבאתי למשפט). אולי לעובדה שאין לי ביטוח צד ג היה חלק בזה שהוא החליט שלא ליסוע לבי"ח כי היה לו פחות מה להרוויח, התביעה התנהלה מולי כאדם פרטי ולא מול חברת ביטוח.
יתכן גם שחברת המוניות היא שמנהלת את האירוע כי עצם שכירת עו"ד לתביעה כ"כ קטנה אינה מקובלת. כאילו הכריחו אותו לתבוע אותי ופשוט להוציא לי כסף מהכיס.

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
אם הוא לא היה הולך רגל אלא ברכב שלו,
הוא אמור לתבוע את ביטוח החובה שלו ולא שלך.
למרות שאתה אשם.
אתה סופג רק את נזקי הרכוש.

חבל שלא ידעת. תדעו להבא.
הוא יכול להציג ולשחק עד מחר, אבל הכל יצא מהביטוח שלו.

אין לכם סוכן?
תמיד כדאי לתת לסוכן תמונת מצב אפילו בלי לתבוע.
רק כדי לדעת את הזכויות שלכם.

rrrry

משתמש מקצוען
הדבר הכי גרוע שב"א עושה לעצמו
שמעתי על מישהו שדרס אישה ברכב לא שלו (והוא לא היה מבוטח) והוא משלם לה כל חודש דמי נכות!

א-ל ת-ע-ש-ו ש-ט-ו-י-ו-ת!!! לקחת מונית זה זול יותר מלנהוג ברכב ללא ביטוח
אם יש ביטוח חובה על הרכב זה כולל גם נהג מזדמן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה