כמה זמן עבר מאז התאונה ועד שהמזגן הפסיק לעבוד?יש לי גם שאלה, בעלי דפק את הרכב למשהו, נסע ברוורס, עכשיו האדם שנדפק לו הרכב מתחיל לטעון שפתאום המזגן מפסיק לעבוד וכו, ושאנחנו צריכים לשלם לו שמאי. מי באמת צריך לשלם על שמאי?
המוציא מחברו עליו הראיהיש לי גם שאלה, בעלי דפק את הרכב למשהו, נסע ברוורס, עכשיו האדם שנדפק לו הרכב מתחיל לטעון שפתאום המזגן מפסיק לעבוד וכו, ושאנחנו צריכים לשלם לו שמאי. מי באמת צריך לשלם על שמאי?
באיזה מהירות הוא דפק את הרכב, ומה הנזק שריטות או משהו רציני? ובאיזה מקום ברכבהתאונה הייתה בחמישי שעבר, היום טען שהמזגן הפסיק לעבוד, אין לי מושג אם עבד קודם או לא ואין לי איך לסמוך עליו.
לי אישית נשמע קצת מפוברקהתאונה הייתה בחמישי שעבר, היום טען שהמזגן הפסיק לעבוד, אין לי מושג אם עבד קודם או לא ואין לי איך לסמוך עליו.
יכול להיות שהרדיאטור מזגן קיבל מכה, והתחילה דליפת גז.התאונה הייתה בחמישי שעבר, היום טען שהמזגן הפסיק לעבוד, אין לי מושג אם עבד קודם או לא ואין לי איך לסמוך עליו.
הוא נסע בערך ב10 קמ"ש, היה בחניה ושם רוורס במקום גז, הרכב הניזוק הוא פוקוס 2012, השאלה גם אם שמאי לא ידפוק מחיר כמעט בערך של הרכב? חיצונית ראו רק כיווץ קטן, לא מעברבאיזה מהירות הוא דפק את הרכב, ומה הנזק שריטות או משהו רציני? ובאיזה מקום ברכב
אני מכירה את הרכב הזה, המזגן שם בעיתי לא נראה שקשורהוא נסע בערך ב10 קמ"ש, היה בחניה ושם רוורס במקום גז, הרכב הניזוק הוא פוקוס 2012, השאלה גם אם שמאי לא ידפוק מחיר כמעט בערך של הרכב? חיצונית ראו רק כיווץ קטן, לא מעבר
היום לא משלמים שבת...תשאל רב האם אתה צריך לשלם על היום עבודה הזה וללא קשר מי משלם את הנזק
מה יש לצפות?אה. כמעט שכחתי לציין, נהג המונית היה מהבני דודים ,
הנהג מונית שנכנסתי בו היה דווקא מאחינו והיה נראה אדם סביר ונעים. הוא גם טען שהוא נוסע עכשיו לבית חולים וכשדיברתי איתו יום אחרי אמר לי שבסוף לא נסע(הקלטת השיחה היתה אחת העדויות שהבאתי למשפט). אולי לעובדה שאין לי ביטוח צד ג היה חלק בזה שהוא החליט שלא ליסוע לבי"ח כי היה לו פחות מה להרוויח, התביעה התנהלה מולי כאדם פרטי ולא מול חברת ביטוח.אני דפקתי מונית (באשמתי לגמרי).
הלכנו ביחד למוסכניק, והוא אמר שהתיקון יעלה 1300 ש"ח.
אבל אז הוא התחיל להגיד לי שיש לו חבר עורך דין שאמר לו שעדיף לתבוע את הביטוח, ולשקר שיש לו כאבי גב ועוד כל מיני סיפורים ולהרוויח 14000 ש"ח, ולכן עדיף לו לתבוע את הביטוח שלי בסוף הוא הסכים להתפשר על 4500 ש"ח
שזה תקרת הסכום שהשתלם לי לשלם מבלי לתבוע את הביטוח
בקיצור עושקקקקק
אה. כמעט שכחתי לציין, נהג המונית היה מהבני דודים ,
הוא יצא מהמונית התחיל להתפתל ואומר לי אני לא מרגיש טוב אני צריך פינוי לבית חולים!
!! בסוף אחרי שהגענו להסכמות הוא אמר לי (בלי להסמיק) שעשה זאת כדי להוציא ממני הרבה כסף
המסקנה היא הכי גרועים הם (חלק) נהגי המוניות, כי הם יושבים כל הזמן על הכביש, ומחכים שמישהו ידפוק להם את הרכב, כדי לעשות עליו קופה!!
אנא היזהרו!!!
אם הוא לא היה הולך רגל אלא ברכב שלו,הוא יצא מהמונית התחיל להתפתל ואומר לי אני לא מרגיש טוב אני צריך פינוי לבית חולים!
אם יש ביטוח חובה על הרכב זה כולל גם נהג מזדמןהדבר הכי גרוע שב"א עושה לעצמו
שמעתי על מישהו שדרס אישה ברכב לא שלו (והוא לא היה מבוטח) והוא משלם לה כל חודש דמי נכות!
א-ל ת-ע-ש-ו ש-ט-ו-י-ו-ת!!! לקחת מונית זה זול יותר מלנהוג ברכב ללא ביטוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: