נכתב ע"י אביגיל 24;2403768:שלום
האם יש משהיא יודעת להסביר כיצד משתמשים באוטו נמבר - ליספ?
נכתב ע"י רבקי100;2421445:קורה לכן שפתאום הקווים הנסתרים (DASHDEDׂ/HIDENׁׁׂ) נעלמים והופכים לקוו רגיל?
יש איזו פקודה בדומה לREGEN שמחזירה אותם??
נכתב ע"י רבקי100;2421445:קורה לכן שפתאום הקווים הנסתרים (DASHDEDׂ/HIDENׁׁׂ) נעלמים והופכים לקוו רגיל?
נכתב ע"י פנס בערפל;2421706:לפעמים זה בגלל שהקו בעצם תלת מימדי ולכן למרות מקווקו הוא יוצא ישר בהדפסה כי בהדפסה אנחנו בעצם מדפיסים מבט על שלו, בדו מימד... (קשה לי להסביר בכתב)
-
לגבי קוים מקווקוים: אני מדפיס בדף A4 דוגמא מהמודל, ואם הקווקוים ענקיים מידי אני מקיש LTS ומשנה את הפקטור שלהם: מגדיל/מקטין את רמת הצפיפות לפי העניין (ואח"כ עושה כן גם בליאאוט... שם זה פקטור שונה, משום מה)
אפשר לפני הפיק (הלחיצה) האחרון להקיש את המספר הרצוי.נכתב ע"י רבקי100;2429737:כשמעבירים קו מידה, יש דרך חכמה לשלוט על המספר בנפרד?
לדוגמא העברתי קו מידה של 50 ס"מ. ואני רוצה לשנות ל40 ס"מ.
אפשר?
נכתב ע"י בת שבע פ;2429773:אפשר לפני הפיק (הלחיצה) האחרון להקיש את המספר הרצוי.
תקליקי על המספר ותשני!נכתב ע"י רבקי100;2429737:כשמעבירים קו מידה, יש דרך חכמה לשלוט על המספר בנפרד?
לדוגמא העברתי קו מידה של 50 ס"מ. ואני רוצה לשנות ל40 ס"מ.
אפשר?
נכתב ע"י ניקול;2431013:תקליקי על המספר ותשני!
זה הכל!
אוריה ר זה פתרון למשהו אחר.
או בקיצור אפשר להקליד LTS
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: