תח"צ אוטובוס עירוני אחרון ביום שישי

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
האם הוא מחויב כמו בינעירוני להעלות את כל הנוסעים?
יום שישי האחרון אני מחכה בצומת רמות, מגיע קו 36 אחרון, נהג מהאומה המקוללת ביותר בעולם עוצר לפני התחנה, סוגר עלי הילדה שלי בת 3, מקלל נמרצות כשצועקים לו לפתוח כי אנשים באמצע לעלות (לא רק אני, היו עוד אנשים עם עגלות), בתחנה הבאה הוא עוצר אחרי התחנה, וכמעט סוגר מייד את הדלתות, אם לא שאגות של כל הנוסעים שיסתום את הפה ויעשה את העבודה שלו.הוא היה משאיר את כל הנוסעים בתחנה! רק כי הפשע שלהם היה שהם חיכו בתחנה והקצב הליכה שלהם הוא לא קצב של נסיעה של אוטובוס! אנשים אומרים לו- אתה לא בתחנה! חכה לאנשים! והוא פה גדול יש לו.
לפני שאני מגישה לתונה למשרד התחבורה והחברה- האם חוץ מהחוצפה שלו, יש פה גם עבירה על החוק שמחייב אותו להעלות את כל הנוסעים בתור אוטובוס אחרון?
אגב- הם הגיעו 2 ביחד, הראשון אפילו לא טרח להאט בתחנה. זה עוד סיפור. כנראה מאותה אומה.

אופקים 1

משתמש מקצוען
לפתוח דלתות מחוץ לשטח התחנה זה בניגוד להנחיות.
לנהג יש חובה לדאוג לבטיחות הנוסעים, ולכן העלאת נוסעים בעמידה היא לפי שיקול דעתו של הנהג.
הוא תמיד יכול לטעון שחשש שמא יעופו האחד על השני.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
האם הוא מחויב כמו בינעירוני להעלות את כל הנוסעים?
אם זו הנסיעה האחרונה של הקו - כן
הנוהל המעודכן אינו מחלק במקרה הזה בין קו עירוני ובינעירוני

על פי החוזה של החברה מול משרד התחבורה הנהג חייב להסיע עד 55 נוסעים בשעות השפל ו-65 נוסעים בשעות השיא.

העבודה שלו.הוא היה משאיר את כל הנוסעים בתחנה! רק כי הפשע שלהם היה שהם חיכו בתחנה והקצב הליכה שלהם הוא לא קצב של נסיעה של אוטובוס! אנשים אומרים לו- אתה לא בתחנה! חכה לאנשים! והוא פה גדול יש לו.
הנהג חייב להתנהג ולדבר בנימוס ולהעלות את כל הנוסעים, התנהגות הנהג המתוארת מהווה עבירה פלילית. מומלץ להגיש פניה למשרד התחבורה בטופס הרשמי -

חובת התנהגות נאותה -
416. (א) הנהג והכרטיסן ויתר עובדי השירות יתנהגו כלפי הנוסעים באדיבות ובנימוס.

חובת העלאת כלל הנוסעים -
430. נהג או כרטיסן חייבים לאפשר לכל נוסע להיכנס לאוטובוס, לפי האמור להלן, זולת אם אין באוטובוס מקום פנוי או אם נשמר מקום לנוסעים בתחנות אחרות:

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לפתוח דלתות מחוץ לשטח התחנה זה בניגוד להנחיות.
לנהג יש חובה לדאוג לבטיחות הנוסעים, ולכן העלאת נוסעים בעמידה היא לפי שיקול דעתו של הנהג.
הוא תמיד יכול לטעון שחשש שמא יעופו האחד על השני.
הוא לא היה עמוס במיוחד, היו כמה בודדים בעמידה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  41  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה