לא שמעתי על זה אף פעם. יש לך תמונה? מעניין...טרנד מוכר של חפיסת שוקולד שעוטפים בבצק ואופים.
מתקבלת עוגה מבצק פריך ממולא בשוקולד
ממרח תמרים עם אגוזים טחונים מפוזרים ואז לסגור את הבצק. הכנתי וקבלתי פידבקים ממש טוביםיש מתכון למילוי אגוזים טעים?
לא שמעתי על זה אף פעם. יש לך תמונה? מעניין...
אבל מתכווץ לי הבצק אחרי הרידוד. למה ?(אני מרדדת בין שני נירות אפיה..)שמתי לב שאם הבצק מרודד דק אז הקצוות לא נפתחות בתנור (כמובן צריך להדק חזק את הקצוות)
חחחצפה בקובץ המצורף 1065262צפה בקובץ המצורף 1065263צפה בקובץ המצורף 1065264צפה בקובץ המצורף 1065265צפה בקובץ המצורף 1065267צפה בקובץ המצורף 1065268צפה בקובץ המצורף 1065269
ההדרכה עצמה כאן, אבל התמונות בקישור משובשות
מידע שימושי - הדרכה מצולמת- עוגה ב-10 דקות
העוגה הפשוטה הזו- התחסלה אצלינו עוד לפני שהגיעה למקפיא... הכנתי לשבת 5 פסים [קטנים, כ-10 פרוסות כל פס]. הכנתי ביום ששי בצהריים, בכניסת שבת נשארו רק 2.5 פסים.... טוב, פייר, גם השכנים בדלת מול קיבלו טעימות... אז אז באמת מכינים 5 פסי עוגה ב-10 דקות? [זמן הכנה 10 דקות...ללא זמן אפיה, כמובן..]...www.prog.co.il
למה רק לי הבצק יוצא מאד שומני?
עשיתי אותו כמה פעמים למילוי ירקות עם בשר
וזה ממש נטף שמן........
אין מתכון@ה. בקר איפה המתכון לאזני המן ב12 דקות?
מה עושים? אני רידדתי רגיל בלי נייר אפיה אבל כל הזמן חזר הבצק, בסוף יצא טעים והתחסל בדקות!!!!אבל מתכווץ לי הבצק אחרי הרידוד. למה ?(אני מרדדת בין שני נירות אפיה..)
ממרח שוקולד איכותיאיזה מילוי שוקולד מוצלח אפשר לעשות, עשיתי קוביות שוקולד היה טעים כשטרי אבל אח"כ השוקולד התקשה...
ניסתי גם את זה- שמתי שוקולד השחר, בעלי לא הכי התחברממרח שוקולד איכותי
במה מלאת?אני רואה שקצת עברו נושא אבל אני בנושא הכותרת
אוזני המן ב12 דקות כל הזכויות שמורות ל'בקר'
מעלה כאן תמונה יצא טעים מאוד
צפה בקובץ המצורף 1068433
טונהרוצה להכין לחולת סוכר.
יש רעיון למילוי מלוח? לא ירקות, כי אין לי הרבה ירקות בשמיטה.
לא חלבי- כי התנור בשרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: