תוכל לפרט קצת יותר?זה ברמה אחרת לגמרי מכל האוזניות האחרות
נראה לי שזה אותו מוצראין לי גישה לאמזון.COM רק לאמזון הקנדי, האם מדובר במוצר הזה?
עזוב, תהנה ממה שקנית...בדיוק קניתי לפני יומיים משהו בסביבות 50 דולר, מעניין לשמוע.
קניתי באמזון, כך שבלי בעיה אני יכול להחזיר את מה שקניתי...עזוב, תהנה ממה שקנית...
אם היית פונה לפני יומיים היה מה לדבר.
ולא שאין עוד אזניות טובות, אלא שלדעתי שווה להשקיע עוד קצת ולקבל מותג שכבר שנים מוכר בכל העולם, ומיליוני אנשים בעולם מרוצים ממנו [כל עוד לא מדובר על תוספת משמעותית כל כך של כסף]
קשה להרחיב במעלות של איירפודס, רק אפשר לומר שאין לו שום חיסרון, שומעים אותך טוב, אתה שומע אחרים טוב, הוא מחובר לנייד באופן מצויין [למעט מכשירים כשרים פשוטים שיכול להיות בעיה, ולכן כדאי לבדוק עם המכשיר שלך תומך בזה]. איכות המוזיקה מאוד גבוהה, לא מציק באוזן [יש שטוענים שהדור 2 של איירפודס יותר נוח באוזן מדור 3 כי הוא קצת יותר קטן].תוכל לפרט קצת יותר?
בדיוק קניתי לפני יומיים משהו בסביבות 50 דולר, מעניין לשמוע.
אין לי גישה לאמזון.COM רק לאמזון הקנדי, האם מדובר במוצר הזה?
כמה עלה?אני אישית, אפילו שבאמזון היה יותר זול, אבל מתגובות הלקוחות ראיתי שהיו כאלה שקבלו אזניות שלא היו באמת של אפל, אלא מזוייפים, על כן, קניתי ישירות בחנות של אפל, בתשלום קצת יותר אבל גם אמין יותר.
באפל בדר"כ אין מבצעים, אבל ניתן להשיג כעת את הדור השני באמזון במאה דולרכמה עלה?
ואיזה דגם ?
ומתי יש באפל מבצעים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: