אדובי פרמייר אלמנטס חיבור פרויקטים

ima411

משתמש רשום
ערכתי קטעים של סרט כל אחד בפרויקט נפרד בפרימייר אלמנטס 4. לתדהמתי נוכחתי לדעת שאין אפשרות העתקה של פרויקט והדבקתו בפרויקט אחר! האם כל העבודה הלכה????
ניסיתי כמה אפשרויות לעקוף את הבעיה:
1. יצאתי כל קטע לאיכות מצוינת MPEG אבל כשאני מעלה את הסרטון המתקבל על הפרויקט- אין קול!
2. יצאתי לAVI אדובי. לאכזבתי התמונה יוצאת מוקטנת ועם מסגרת שחורה סביב.
3. יצאתי לווינדואס מדיה והתמונה מתקבל עם קו קווים משוננים. (יצאתי לאכיות ולגודל הכי גדול)
מה עושים???????? מיואשת.

רמז

משתמש מקצוען
תפתחי פרויקט אחד ותייבאי לפרויקט את הפרויקטים האחרים [כמו שאת מייבאת קבצים אחרים]
בהצלחה!!!

ima411

משתמש רשום
תודה אבל ניסיתי להעלות פרויקט בדרך בה אני מעלה קבצים אחרים. אבל כתוב לי: FILE FORMAT NOT SUPPORTED.

Desp

משתמש רשום
למה לא לעשות copy paste פשוט מסיקווינס אחד לשני?
לי זה עבד...

ima411

משתמש רשום
לא ממש יודעת מה זה סיקווינס.... אם כוונתך לפרויקט, אז בפרויקט א אני עושה בחר הכל והעתק , סוגרת ופתוחת פרויקט ב' והנה אין יותר האופציה של הדבק...
לי יש אלמנטס 4.
הגעתי לפורום של אדובי והשאלה כבר נשאלה.. ואכן אין אפשרות כזו ונותנים אלטרנטיבות - אחת מהן היא ליצא באדובי AVI שכתבתי קודם ויוצא קובץ הרבה פחות איכותי. ביניים מצאתי לעצמי פתרון, לטובת מיואשים אחרים:
את קבצי הMPEG שאינם ניתנים לעריכה, המרתי בתוכנת פורמט פקטורי לAVI ברמה טובה. בחרתי שם פונקציה של AVC והעלתי איכות בכמה פרמטרים (גם בלי להבין מה הם בדיוק... אולי מישהו יסביר כאן מה באמת ללשנות כדי לשפר איכות למקסימום). יצאו קבצים באיכות ממש טובה. אותם העליתי לפרויקט שמרכז הכל. אשמח לשמוע אם יש פתרון אחר... בתור חובבנית למדתי לפתח "עקיפות"....תודה לכולם! ואגב, האם יש מדריך ברשת לפרימייר אלמנטס?

רמז

משתמש מקצוען
אני מעלה תמיד פרויקטים אני מייבאת לחלון הפרויקט וזה עובד מצוין.

ima411

משתמש רשום
תודתי מראש, רמז

רמז
את יכולה לעשות לי צילום מסך או להסביר לי איך את עושה את זה? אני עשיתי קונטרול A ואז קונטרול C לטיים ליין ואז פותחת את הפרויקט השני ומנסה לעשות בו הדבק ואין, השורה PASTE באפור. אין מה להדביק.... התוכנה שלי היא פרימייר אלמנטס 4, אולי שלך אחרת? ואם יש מצב אשמח לעוד הסבר! תודתי מראש. ותודה לכל מי שהגיב!!!

ima411

משתמש רשום
נכתב ע"י Desp;941712:
יש כל מיני מדריכים.
יש באתר של ערן שטרן,
http://www.sternfx.com/tutorials-he
יש באתר של 2create
http://www.2create.co.il/cat-tutorial.asp?Tutorial_Cat=3
ואגב, אם לא רוצים לפגוע באיכות בכלל אפשר לייצא את הפרוייקט כקובץ MOV UNCOMPRESSED

איפה אני מוצאת את האופצית יצוא הזו? תודה. אני מזכירה: אני עובדת עם פרימייר אלמנטס 4.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה