בשרי אגרולים קריספים שווים במיוחד

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אגרולי בשר וירקות מושלמים רק צריך להכין מלאי להקפיא לפני האפיה מושלם!
בתור תוספת, מנה עיקרית, ליל שבת, חול המועד או סתם ארוחה חגיגית
כשהכנתי אותם לערב שלנו החלטתי שאני אשתף אתכן ברחבה יותר בשלבי ההכנה
מה צריך?
חב' עלי פילו

לירקות
1 קישוא גדול
1 בטטה גדול
1 גמבה
את הקישוא והבטטה לקלף במקלף רצועות
את הגמבה רצועות אורך דקיקות
לתבל בשמן מלח ופלפל ולאפות לריכוך

לבשר
1 מגש חזות
לחתוך לקוביות 2*2 בערך להכניס לשקית הקפאה לשפוך קמח, א. אפיה מלח ופלפל
לפרוס נייר אפיה בתבנית לשמן היטב לפזר את קוביות הבשר ולאפות 15 דק

ועכשיו כשהכל מוכן להרכיב את המנה
לקחת 2 דפי פילו לשמן ביניהם עם ספריי שמן
לחלק ל4 לשים כף מהירקות מעליו 2 קוביות מהבשר לקפל צדדים ולגלגל לאפות להשחמה נאה
תהנוווו IMG_5332.JPGIMG_5333.JPGIMG_5335.JPGIMG_5334.JPG
 

שבת

משתמש פעיל
וואי @חנה חיה הכנתי את זה אתמול יצא מושלם ברמות!!!
(אבל לדעתי בירקות צריך להכפיל זה לא הספיק לי לחבילה שלימה)
 

שבת

משתמש פעיל
איזה חבילה השתמשת? אולי זה משנה,
וגם יכול להיות ששמתי יותר ירקות ממך.
 
סימתי עכשיו להכין וזה בתבנית , אני מעדיפה לאפות יותר קרוב לשבת.
נראה לך זה בסדר שזה יהיה במקרר עד מחר ורק אז אני יאפה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה