אגרולי בשר וירקות מושלמים רק צריך להכין מלאי להקפיא לפני האפיה מושלם!
בתור תוספת, מנה עיקרית, ליל שבת, חול המועד או סתם ארוחה חגיגית
כשהכנתי אותם לערב שלנו החלטתי שאני אשתף אתכן ברחבה יותר בשלבי ההכנה
מה צריך?
חב' עלי פילו
לירקות
1 קישוא גדול
1 בטטה גדול
1 גמבה
את הקישוא והבטטה לקלף במקלף רצועות
את הגמבה רצועות אורך דקיקות
לתבל בשמן מלח ופלפל ולאפות לריכוך
לבשר
1 מגש חזות
לחתוך לקוביות 2*2 בערך להכניס לשקית הקפאה לשפוך קמח, א. אפיה מלח ופלפל
לפרוס נייר אפיה בתבנית לשמן היטב לפזר את קוביות הבשר ולאפות 15 דק
ועכשיו כשהכל מוכן להרכיב את המנה
לקחת 2 דפי פילו לשמן ביניהם עם ספריי שמן
לחלק ל4 לשים כף מהירקות מעליו 2 קוביות מהבשר לקפל צדדים ולגלגל לאפות להשחמה נאה
תהנוווו
בתור תוספת, מנה עיקרית, ליל שבת, חול המועד או סתם ארוחה חגיגית
כשהכנתי אותם לערב שלנו החלטתי שאני אשתף אתכן ברחבה יותר בשלבי ההכנה
מה צריך?
חב' עלי פילו
לירקות
1 קישוא גדול
1 בטטה גדול
1 גמבה
את הקישוא והבטטה לקלף במקלף רצועות
את הגמבה רצועות אורך דקיקות
לתבל בשמן מלח ופלפל ולאפות לריכוך
לבשר
1 מגש חזות
לחתוך לקוביות 2*2 בערך להכניס לשקית הקפאה לשפוך קמח, א. אפיה מלח ופלפל
לפרוס נייר אפיה בתבנית לשמן היטב לפזר את קוביות הבשר ולאפות 15 דק
ועכשיו כשהכל מוכן להרכיב את המנה
לקחת 2 דפי פילו לשמן ביניהם עם ספריי שמן
לחלק ל4 לשים כף מהירקות מעליו 2 קוביות מהבשר לקפל צדדים ולגלגל לאפות להשחמה נאה
תהנוווו